Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Пазарът на НИ се раздвижва...

Публикувано от Шльокер и 3/4 
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:31:08
avatar
Quote
dicho
dodo2 , успя да докажеш, че си на нивото на клубния любимец радослав, има нещо недовършено в развитието ти, след като на можеш да схванеш нещо толкова елементарно. За пореден път ще ти светна -
1. Няма други , освен брокерите, които да знаят на какви цени се търгуват имотите. Съгласен ли си ?
2. Факта, че брокерите не се задържат по офисите , защото бръмчат по цял ден по огледи , показва, че пазара се е раздвижил. Съгласен ли си ?
3.Моята информация за движението на пазара идва от общуването с всички, които участват в него, съгласен ли си ?
4. Моята работа не е да правя анализи и прогнози, нито да сравнявам някакви цифри, това е работа на други институции, а да посреднича при покупко-продажба на имоти, съгласен ли си ?
5. Изброих ти всички участници на пазара, попитах ти от коя група си, ти нито ги отхвърли, нито добави нещо, нито ми отговори, защо ?

Дичо,

Дай боже всекиму такива брокери дето хвърчат по цял ден по огледи. Ама нещо не ми се връзват твоите дум с информацията от още едни участници по веригата: НОТАРИУСИТЕ

Аз имам 2 такива с които обменям инфо: та те твърдят точно обратното на това което твърдиш ти. Е, съгласи се, че аз естествено бих повярвал на човек дето го познавам отколкото на анонимен форумен герой.

Нотариусите си имат камара и там дават инфо за брой на сделките, а и нивата на цените ги знаят.
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:32:07
avatar
Дичо, това за младото семейство. Хем млади, хем пък мъжа работил в арабска страна и имал хубави доходи. Кога успя да отиде в чужбина / и то в арабския свят /, пари да направи, жена да си намери, да се оженят, че и апартамент да купят. Да не стане като за продажбите миналата година - вървял пазара, цяла година го писа това - 2009, а вчера си призна, че телефоните мълчали по цяла седмица. Ей, затова ти искам цифри - сравнени по тримесечия данни от твоята агенция за последните 5-6 години, да видим къде сме, ама не даваш. Само приказки, вървял пазара, араби разни, да не стане като ония дето строяха писта на Ф1*smiley_ahh*
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:40:10
ASSETION , ти нормален ли си ? Очакваш когато някой клиент ми се обади, че се интересува от някакво жилище, гледа го, купува го, аз да му кажа, че ще се прекара ?! Имаш ли личен лекар ? Решението дали и кога да купува имоти си е право на всеки индивид, право, което аз и ти нямаме право да оспорваме, или не съм прав ?! Освен това моята работа не е да казвам на клиентите си дали да купят, а да им помогна да реализират вече взето ТЯХНО решение, или не съм прав ?! Ти смяташ, че нашата работа е да рекламираме имоти за продажба и когато някой се обади да се интересува , да го откажем ?
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:40:15
Quote
Svetlio
Абе додка, а на тебе колко пъти трябва да ти обяснява човек (а се водиш некъв грамотен), че инфото в НСИ е в пъти по-недостоверно от това на агенциите...Само аз съм те светкал сто пъти... до са ако прихващаше нещо да си блеснал като на фалсодар очичките, като му напише някой-нещо в "блога" хаха Кви статистики те гонят, кви пет лева? От кога НСИ е свидетел на всички, уговорки, калибристики и прочие между участниците в една сделка...

Еми има огледи батка.. ама ти няма как да го знаеш това - кога една сделка стане без огледи, а само с "модерният" ти нет... всъщност на пешо компа smiling smiley ела ми се обади
Светли а на теб колко пъти да ти се обяснява че агенциите са заинтересовани.На това му викат конфликт на интереси в днешно време.Та каиш че да им вярваме ръи'ш ли.Е аз им вярвам само че цената която са обявили я смятам в лева.Колкото вярвам на продавачите на Женския пазар толкова вярвам и на имотните агенции.като излезе оня на Явлена Страхил ли беше и ми каже добър ден аз поглеждам навън да видя дали месечината не е изгряла.По скоро ще повярвам на някоя гадателка дърта циганка отколкото на заинтересовани агенции.Това са доста тъпи и страшно упорити хора.Толкова време се напъват да ни представят желаното от тях за действителност.Безплатен съвет от мен.Съветвайте собствениците по бързо да свалят цените за да правите сделки и оборот.От оборота идва папато за вас бе будали.Не може разни киртаци собственици на съборетини дето през живота си не са виждали повечед от 500 кинта на куп да изнудват хора разполагащи с 200-300000евро.
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:44:47
Шльокер и 3/4, единственото, което казах за нотариусите е, че са от участниците на пазара, нещо друго да прочете за тях ? Вярвай комуто щеш, твоя си работа, само не казвай, че нотариусите знаят истинските цени, на които се търгуват имотите, даже повечето не искат да ги знаят, а защо е така, оставям на теб да се сетиш.
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:48:27
Ае само глупости ръсите. Кой не е заинтересован от каквото и да е днес, свързано с бизнес... Брокси са посредници и имат желанието естествено една сделка, независимо дали "далаверска" за единя или другия по нея, да се осъществи!! За 100-ен път го пиша. Дали сделката ще е надолу или нагоре за тях няма значение еййййй колко акъл ви трябва за да захапете тази елементарналогика. Нали ако прекалят в която и да е посока сделката просто няма да стане... Когато отидеш с брокер на оглед - тогава си пиши глупостите тук!
Иначе батка да се върнем на заинтересоваността. Та кой каза, че не е заинтересован да ти продаде нещо - бакалина, магазинера, лелката на пазара, дилъра, застрахователя... и се в перьод... бахти измамниците са всички а?!
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:49:07
drakkar , съвсем добронамерено отговорих на "модерния" селски бек кой и с какви пари купи апартамента в Хипордума, ти естествено се считаш длъжен да се намесиш и да докажеш колко не съм прав, нищо ново. А цифри няма как да получиш от мен по няколко причини, ще ти кажа най-важната - нямам време и не ми се занимава с това, не съм тук да се доказвам. Твоя работа си е да вярваш или не , да имаш друго мнение, не ми пука, повтарям- докато вие тук философствате върху пазара на НИ, ние работим в него.
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:49:25
avatar
Quote
dicho
ASSETION , ти нормален ли си ? Очакваш когато някой клиент ми се обади, че се интересува от някакво жилище, гледа го, купува го, аз да му кажа, че ще се прекара ?! Имаш ли личен лекар ?

За какво ми е личен лекар? аз мога си позволя и на чужд лекар да отида smiling smiley

Когато на мен някой клиент ми се обади го съветвам винаги... кое си струва парите и кое е изкуствено завишено и му казвам да премисли дали иска точно него! Но аз по комунистически ги разбирам нещата... не съм като вас заклет капиталист.
Затова и не ставам за брокер... гузно ми е за хората... но не го мисли не си само ти така... 95% са така за това на нормалните като мен им викат - имаш нужда от лекар smiling smiley

Вие лъжете хората, мамите ги искате да им вземете парите, заради твоя комисион от 4 000 лева... на теб не ти пука че тия хора се набълбукват с 170 000 лева! ПОМИСЛИ ЗА КАКВИ ЦИФРИ ГОВОРИМ
170 000 ЛВ + ЛИХВАТА! ПАРИ КОИТО ТЕ НЯМАТ!
И НЕ СЕ ЗНАЕ ПИЧА ДАЛИ ЩЕ ИЗКАРВА ОЩЕ 5 ГОДИНИ!

Разбираш ли... не не ме разбираш, няма защо да ти обяснявам... Няма да се разберем, просто виждаме света по различен начин.
Ти си си взел твоето и си доволен...
Посъветва ли ги ? Каза ли им пак да сметнат... колко е лихвата колко ще платят как се движат имотите?
или ... го направи по твоя мироглед? Супер изгодно? Страхотна инвестиция! перфектно капиталовложение с оглед на очаквания ръст след ... 20 години ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-12-03 10:50 от ASSETION.
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 10:54:36
Абе остави ги да се люшкат в летаргията си... кво инфо ще им снасяш.. сривьовци ниедни :] Да беха поне частично потенциални клиенти на този пазар да им се звериш, а то 10 пъти съм им го доказал, че последната им идея е да купят нещо...що? - щото виж подписа ми *angel*

За хиподрума специално знам поне 5 човека които чакат на опашка за имот (ново строителство) на цена около 900-1100Е.. Ама дали ще дочакат вече е друг въпрос.
На мен тоже още ми скъсват телефона за обява от преди вече година...аа ко праим, търсене ли нема. Ае злобейте - само това ви остана *yes*
Re: Пазарът на НИ се раздвижва...
03-12-2010 - 11:03:16
avatar
Quote
dicho
drakkar , съвсем добронамерено отговорих на "модерния" селски бек кой и с какви пари купи апартамента в Хипордума, ти естествено се считаш длъжен да се намесиш и да докажеш колко не съм прав, нищо ново. А цифри няма как да получиш от мен по няколко причини, ще ти кажа най-важната - нямам време и не ми се занимава с това, не съм тук да се доказвам. Твоя работа си е да вярваш или не , да имаш друго мнение, не ми пука, повтарям- докато вие тук философствате върху пазара на НИ, ние работим в него.

Добре, защо не даде информация миналата година, като исках и както разбрахме тогава време предостатъчно си имал щото телефоните са мълчали ? Какво толкова ще ти стане да отделиш 2-3 часа да направиш справка ? И на теб ще ти е полезна, може да ти се изяснят някои неща !
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход