Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

КАКВО СТАВА ТУК? ЗАЩО ЦЕНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПАДАТ ПОВЕЧЕ? НАЛИ УЖ БЯХА ДВОЙНИ„ ТРОЙНИ ? ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ ? КАКВО СТАВА С 149Е/м2 ?

Публикувано от PER0 
Quote
др. Иванов
Заради мъдрото и вещо управление на държавата!
При БСП нямаше другарска лапаница, а и да е имало нито съм разбрал, нито е била за такива като мене. За такива като мене беше, че имаше високи заплати, народа залеби и плащаше услугите на др. Иванов. И в момента БСП е еденствената партия, която казва, че трябва да се ликвидира безработицата и рязко да се повишат заплати и пенсии, а не да се пробва дали хората могат да оцелеят със заплати равни на сметките за парно на месец. Единствената!

Еххххх, и аз искам да се сбъднат тия твои мечти, но уви, мечтите без пари са само блянове..... Който и да дойде на власт, Иванов, баницата е опоскана напълно, квото имаше натрупано от бай тошо по резерва, по соц.предприятията се излапа и изнесе - барабар с арматурата и бетона ...
Сега да знаеш даже бай тошо или дори др.Брежнев или дори самия др. Сталин/ленин да възкръснат нема да има подобрение за народо - най-много ако се преродят да спрат на народо парното (така нема да се оплаква че парите му стигат само за тва) и ще му оставят само порното.
И да додат на власт другарите и другарките - земята ти у сънито нема да поскъпне или си намериш купувач/инвеститор.... Немааа, уви - тва е лошата новина. Има и добра новина Иванов за тебе - тъй като народа изпростя напълно от кризата, ще почне да се съди до дупка и посмъртно с поколения напред и сега и в бъдеще за адвокатите ще има мнооо работа. А като гледам как хонорарите, които плащам са от 100/час и тва без ДДС, ще има яко захлебване.... Що не бях учил за адвокат едно време... много съм тъп.
Заради мъдрото и вещо управление на държавата!
При БСП нямаше другарска лапаница,
--------------------------
Иванов, по - идиотско нещо едва ли някой може да напише , браво !
Иванов, по - идиотско нещо едва ли някой може да напише , браво !
----------------------------------------------

Има статистика или и разследващи и съдебни органи, на които с тъпани и кючеци се носиха цели каруци с материали за "кражбите" и досега няма нищо, абсолютно нищо, освен една история с искан подкуп в Агенцията по рибарство и аквакултури.
Ако някой знае за делавера да я напише, аз ще намеря начин да измъкна пари от делавераджиите.
Иванов, ти чакаш малоимотните и бедни другари съдии да съдят щедрите си приятели и съзаклятници с туптящи червени сърца? grinning smiley
Като не щат да ги съдят съдиите вие ги кажете кои са?
Щом някой заяви, че иска да го управляват комунисти, то това означава, че или има спешна нужда от лекар, или медицината е безсилна, но и в двата случая се убеждавам колко съм прав да обичам чичко Сталин, защото няма човек, който да е унищожил повече комунисти от него. Толкова за феновете на най - отвратителната система, пребивавала по земното кълбо.
Сега по темата, показвам последните си сделки, за да си правите сами изводите.
- парцел в Х. Димитър, 1000 кв м - 150 000 е
- тристаен панел в Мл. 1,85 кв м, за ремонт - 43000е
- Надежда 1, 90 кв м, нов, направен, - 57 000 е
Интересно, само 150К за 1 декар в Хаджи Димитър? Става ли за кооперация и с какво РЗП?
15 гаражни клетки, 300 кв м РЗП - офиси и метален навес около 300 кв м. Не става за жилищно строителство.
Ето ви още за цените - панелна гарсониера в р-н Оборище - 46,46 кв м, без балкон, се продаде за 34000 евро, двустаен в Лозенец, стара тухла, 75 кв м, за ремонт - 59 000 е.
Ужас, и таз седмица цИнитИ нИ щат да падат.....а форума нещо много се умълча.... да не сте хукнали на огледи и да купувате ей .....няма ли да чакаме 149 Е ?????
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход