Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Перспективни квартали в София

Публикувано от Splendente 
Re: Перспективни квартали в София
12-02-2008 - 13:25:01
Ха ха май наистина.
Имаш л.с.
Re: Перспективни квартали в София
12-02-2008 - 14:29:57
Предоставям на внманието ви сателитен поглед на любимата ни столица.
И четирите жълти линии са с реална дължина 4 км.
Само като се сетя, че лекарите препоръчват минимум 5 км. ходене пеша на ден ми се обръщат червата, като знам какво задръстване от коли се получава в тази зона!
ЗАЩО БЕ ДЖАНЪМ!

Re: Перспективни квартали в София
12-02-2008 - 15:30:24
Здравей,
най-перспективния квартал за живеене в следващите 20-30 години е Горни Лозен, ориентирай се натам, но доколкото знам цените са се вдигнали естествено. Въздухът е чист, мястото е комикативно и ще видиш какво ще стане още след 1 година. Очертава се бум на строителството там. Желая ти успех!!!
Re: Перспективни квартали в София
12-02-2008 - 15:44:42
Geto,
Училището е Николай Хрелков, нямам лични впечатления, но внук ми (на 13 г.) смята, че децата там са по-ограничени от неговите съученици. Нямахме намерение да го местим от неговото предишно училище, но ставаше дума къде да запишем сестра му, която е в 1-ви клас. Е, записаха я и нея в центъра, защото имат баба-маршрутка smiling smiley
Все повече ми харесва животът "на село". Битът не е лесен (особено като повечето време сме само жени и въпросния внук, но май сме оправни smiling smiley, но липсата на адски уличен шум, компенсиран от въздух, простор, градинката, дворът... Абе, сигурно ще разберете... И както zestate писа, постепенно някак се връщаме към патриархалния (или матриархален в нашия случай) вид семейство и бит.
Re: Перспективни квартали в София
13-02-2008 - 01:04:30
honeybee

Здравей,
Звучиш толко щастлива, че това е достатъчно. Колкото до селският бит той си е мн. нормален, виж ние "градските" люде много се рзмекнахме, станахме мекушави и малодушни. "На зад към природата", също: "На зад към село"! Това са два призива които ми харесват и не само на мен. Западният човек вече е уморен от цивилизация, технологий и т.н. Дали и у българинат ще се зароди това чувсто за връщане към корените и естествените неща moody smiley:

Пчеличке, за да бъде битът ти завършен би ли си сложила няколко кошера, един курник зад къщата, па нещо да изгрухти?

Поздрав,
Re: Перспективни квартали в София
13-02-2008 - 07:52:44
Гето,
Това - не! Нито знам как да ги гледам, нито мога да ги убивам. А да гледам стогодишно прасе, мерси smiling smiley. Виж, ако и когато се пенсионирам, може да си направя опитно поле. Засега с трева, храсти и малко цветя ще се боря.
Re: Перспективни квартали в София
13-02-2008 - 09:55:36
Тия дето гледат прасета са една от основните причини, която ще откаже хората да се връщат на село.
Re: Перспективни квартали в София
13-02-2008 - 17:09:08
Защо бе Пешо, какво лошо виждаш в това? Ако хората и на село спрат да гледат животни съвсем ще я втасаме! Онези които не искат петли да ги будят да се изнасат в така харесваните от нашего брата българина "зтаворени селища" или да си стоят при цетата в панелните гета. Някъде бях писал, че за сноби няма място на село!
Ще се изненадаш, но в С. Америка хората имат и зеленчукови градинки в иначе миниатурните си дворчета. Познавам хора които слагат буркани ако в супера има пресни плодове и зеленчуци през цялата година. Ние си слагаме кисело зеле и ех какви сърми ми върти невестата winking smiley Някои нови изследвания за навиците на хранене показват доста интересни резултати, но забързаният на запад българин едва ли много се интересува. Като ни е срам да сме селяни марш към БИЛА sad smiley

И Не преяждайте с боклуци, моля ви winking smiley
Re: Перспективни квартали в София
13-02-2008 - 18:15:36
avatar
pe6o Написал:
-------------------------------------------------------
> Тия дето гледат прасета са една от основните
> причини, която ще откаже хората да се връщат на
> село.

Това пък откъде го измъдри?
Дай да построим заводи в селата,да забраним отглеждането на животни,та пишман гражданите да се върнат......... winking smiley
Re: Перспективни квартали в София
13-02-2008 - 18:18:29
Свинете е*аха майката на чистия въздух, а кучетат на тишината. Като нема тишина и чист въздух, за чий ми е да ходя на село?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход