Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Анкета: За или против опита на портала да не дава възможност на агенции да публикуват неактуални, неточни или некоректни оферти?

Публикувано от Продавач 
Не съм чел всичко, което се е писало до сега във форума, но аз имам следният проблем.Когато пусна оферта НС и не дам отметка, че е без акт 16 пусков срок и тн. ми давава офертата като проблемна.Слагам аз отметките обаче клиентите трябва да дават отметка, че търсян НС за да им излезе моята обява.Знам сега ще кажете ами много ясно той сам трябва да си определи, обаче в Габрово работите не стоят точно така.Тук новото строитество тепърва настъпва и хората нямат навика още да го задават в параметри за търсене.Ако им излезе на двустаен те ще прочетат, че не постраена сграда пък може и да се замислят защо ли да не си вземем нещо ново я да звънна... имам вече сделки с хора, които наистина не са търсили НС, но после са си купили.
Отметката за "обяви в строеж" е включена по подразбиране при търсене. Не се налага хората да кликват нищо допълнително. Само някой, който наистина не желае имоти в строеж, защото иска да си купи нещо бързо и да се нанесе може да я изключи.
mda taka e moq greshka



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-05-21 11:16 от Victor.
Апък видите ли искам да Ви кажа ,че от сайта ми спряха една оферта ,защото имало надпис с нашето лого на снимката и то след като агенцията плаща допълнително за това да си сложи логото.
Да обаче се случва и когато ти да речем си брокер в другата фирма , която го е продала и чинно се обаждаш на всички колеги ,които рекламират имота казваш ,че си го продал и от другата страна започват да те заливат с помия защото ти си този който евзел комисионна.Аз вече не им се обаждам.
Поздрави на всички гласували до момента!

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Подкрепям, и пример давам...агенция "Актуал" продава имот в раздела за парцели, който се намира в "Младост" 1, в момента върви опит за регулация с един куп възражения, приложената скица от ГИС няма общо с истината,имотът е № 1904, кв.13, с триъгълна форма, нанесен вурху проектирана по действащия план голяма улица, без отстояние от масивна стоманобетонна сграда, подвеждащата скица от ГИС показва фалшив парцел върху съществуващо от години кръстовище,всичко е пълен абсурд, също и това, че може да се строи хотел и т.н., а до септември м.г. имота се предлагаше от брокер, настояща кметица на централен столичен район...
Благодаря на всички гласували дори и на тези двамата, които гласуваха за първите две възможности. clap:

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Ето и от мен една неактуална оферта-аз лично съм изпратила мейл да бъде свалена-апартамента е продаден,а тази оферта още фигурира.При това доста добре:[www.imoti.net]продажба-Двустаен-апартамент-София-Обеля-1--enno-980139.html :g:
Търсех си апартамент около 2 месеца,половината от обявите бъха неактуални или просто зарибяващи,затова с двете ръце съм ЗА
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход