Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Анкета: За или против опита на портала да не дава възможност на агенции да публикуват неактуални, неточни или некоректни оферти?

Публикувано от Продавач 
И искам да кажа нещо много съществено докато стигнеш до осма страница на една тема и ако прочетеш всички мнения темата е на 100% променена извинявам се за отклонението.
kalashnikof Написал:
-------------------------------------------------------
> И искам да кажа нещо много съществено докато
> стигнеш до осма страница на една тема и ако
> прочетеш всички мнения темата е на 100% променена
> извинявам се за отклонението.

Така е и ако нещо може да се направи е да се пише по темата или да не се пише нищо ако нямаме какво да кажем по темата. Ти се оплака от 8-те страници, които си изчел и сам написа три мнения нито едно от които по темата clap:




Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Прав си.100% съм съгласен ,но дори и аз да млъкна не можеш да пресееш бъркотията ,не е за първи път и не е в първия форум това.И не знам как портала за недвижими имоти ще постигне чистота на обявите това си е чиста доза утопия.Иначе съм за.Един клиент би се навил да даде процента на една ягенция ако бързо ,адекватно и компетентно му се намери имтота за който си мечтае.Има проблем и с клиентите идиоти много.Това си е като спора за кокошката и яйцето.
49 глас беше мой аз съм за.
Изчетох повечето и съм съгласна с водещата тема и гласувам за това.Но не вярвам бедата да изчезне поради причина,която няма как да бъде спряна като порочна практика.Работя в една от големите агенции,на всяка оперативка управителката повтаря,че количеството обяви е много важно.Това 300-400 обяви не било престижно,а това,че от тях 20 са реални е без значение.Влачат се отдавна продадени неща,играе се квадратура,етаж,район-само количество да има.А на телефоните обираме "каймака" ние,обяснявайки,че той имота не е точно там,а там и т.н.,което е адски некоректно.Но не виждам как може да се предотврати това.Заради догмите в офиса,лъжеме като ....незнам какво-лично на мене ми е крайно неловко и гадно,но смееш ли да шукнеш,става страшно.Лично подкрепям тази инициатива,но знам,че като нашата фирма работят и повечето,особено големите при които се води статистика и графика по показателите в порталите.
До Коколана-Твойта шеВка няма грам мозъК в главата,ако ви кара да работите така.Престижа се гради от свършена работа на клиенти ,а не от броя на обявите..Когато се обади клиент иска точна информация ,а не се интересува от "престижа"на тъпата ти шеВка..Смени си работата ОТИДИ В ДРУГА АГЕНЦИЯ.. smoking smiley
cocolana, това че при вашата агенция се случва така е именно това, което ние се опитваме да "уловим", т.е. смятаме, че ако разберем в кои агенции се случва и ги спрем от участие, наистина ще е по-точна базата данни.
Но важното е, че вие не споделяте тяхната фирмена политика! Без да ви се бъркам сигурно рано или късно ще си намерите работа на по-хубаво и според вашите критерии място. Мисля, че има достатъчно варианти за работа без да се налага човек да прави компромиси с морала си!
Не мога да ви попитам за коя агенция става въпрос, защото сигурно ще ви причиня много стрес с това в момента... но може би някой ден когато това няма да ви създава неудобство все пак да споделите за кои фирми имате такива наблюдения, би било много ценно.
Моля, ако ще бъдат премахвани неверни обяви, да започнете от така наречената "агенция" ТЕРА в гр. Пловдив. Вече три път ми връзват тенекия, отивам в офиса им "преди 5мин. го взеха апартамента", "имаме такъв, ама на друга цена..." и т.н. Смятам, че това е абсолютна подигравка към клиентите.
Гласувайте де...гоним 100 гласа още малко остана winking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
кажете сега какви още проблеми мога да ви реша
27-03-2008 - 23:35:45
не разбирам защо се боричкате, мисля че офертите трябва да имат по-кратък срок на валидност и ако след изтичането му, офертата все още е актуална, който я е пуснал да си пусне отново

Елементарно, кажете сега какви още проблеми мога да ви реша spinning smiley sticking its tongue out







[ogosta.com] - Информационен портал на Монтана
вицове, съновник, врати



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-03-27 23:37 от ogosta.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход