Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?

Публикувано от okorosent 
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 15:49:15
avatar
Quote
dicho
СТОПАНИН, що му влизаш в струята на този нещастник, не му обръщай внимание.
.....................
Малко е това определение за него. Помня един тих неделен следобед в който комуникирах с него през друг ник. Понеже оборих всичките му смешни тези тогава, без да съм го обиждал разбира се ме баннаха. Предполагам, че е голям гъсталак с администраторите, ако не е между самите тях. Въпреки това не ми дреме особено затова, тъй като виждам , че колкото повече ъпъри банват, толкова повече замира форума и все някой някога ще забележи тази корелация. Иначе вече и децата знаят, че имотите в дългосрочен план са си актив, въпреки жалките напъни на разни сривльовци от неясен произход да променят тази тенденция.
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 15:59:01
Quote
dicho
СТОПАНИН, що му влизаш в струята на този нещастник, не му обръщай внимание.
dicho и твоите умопомрачителни писаници /дичовизми/ се помнят тука!
Дали дичовизмите не се дължат на сенилната деменсия ,получена от късното откритие на белия хляб от тебе! Казвал си,че ядеш бял хляб от 20 г., пък сега си на 56?Глутена е дошъл в повече ....
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 16:29:21
avatar
Quote
СТОПАНИН ... .
Единствено ти лъсваш магаре, че не можеш да си купиш една къща с двор. Иначе си баровец. Кажи от какво печелиш за да те навестя други ден и да ми се оправдаваш как не си имал оборот от 6 месеца?:}

А ти би ли си казал имената и длъжността? за да подам сигнал, и да видя ти как ще се обясняваш че: "-не разбирате ли не сте ме разбрали правилно. аз исках друго да кажа?" За заплаите които отправяш? Сигурен съм че шефовете ти ги сърбят ръцете за да заколят поредното агне публично и да покажат европейско поведение?

НАПИСАНИТЕ ОТ ТЕБ ЗАПЛАХИ СА ДОСТЪЧНИ ЗА ДА ГО ОТНЕСЕШ ДОСТА... МАЙ НЕ УЦЕЛИ МОМЕНТА ДА СЕ ПРАВИШ НА МЪЖ И КАСАПИН? няма да е зле Админите да дадат данните ти където трябва... а и едно дело мога да ти заведа... щом имаш достатъчно имоти... ще имаш и пари да платиш за адвокати и за съдебни разходи.
Знаеш ли че за медиите ще е идеално сега да покажат КОЙ Е ТОЗИ СЛУЖИТЕЛ В МВР КОЙТО КОМАНДВА ДАНЪЧНИТЕ И ГИ ПРАЩА НА АДРЕС ЗА ДА СИ НАПРАВИ КЕФА ? А и има 10 имота... с много доходи... я декларирани я не... щото 200 лева деклариран наем не е като 1200 реално получаван нали?
кой е този който псува и заплашва в няколко форума и за отмъщение използва служебно положение и връзки! И НАЙ-ВАЖНОТО ПАК ДА ПОВТРОИМ - ТОЙ КОМАНДВА ДАНЪЧНИТЕ?

Quote
СТОПАНИН ... .
Кажи ми само в кой район се правиш на бизнесмен да ти пратя данъчните незабавно! Щото аз ги командвам, а ти командваш опинците си.
'
ЗНАЧИ ТИ КОМАНДВАШ ДАНЪЧНИТЕ? И ГИ ПРАЩАШ КЪДЕТО ТИ Е КЕФ НА ТЕБЕ ТАКА ЛИ ? - ЗНАЧИ ТИ СИ ШЕФА НА ДАНЪЧНИТЕ ТАКА ЛИ ?
Интересно...

Знаеш ли колко е лесно... нотариуса отваря сайта, разпечатва страниците и им удря печат и подпис че отговарят на истината! и всичко това за по малко от 50 лева?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!



Редактиран 3 път(и).Последна редакция на 2010-12-26 16:36 от ASSETION.
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 16:43:01
avatar
Този е поредния форумен трол-милионер болен от логорея, преди година бълваше по 30 мнения на ден за къщата му, която струвала половин милион евро на 200 метра от циганската махала в христо ботев, докато не го изгониха "великия инвеститор", шеф на данъчните бил хаха, седи 24/7 по форумите дори и на връх Коледа не е излизал от форума цял ден да обяснява колко богат бил и то анонимно ! Този може само тук анонимно и виртуално да се прави на велик, 100%тов ментъл кейс жертва на здравната реформа.
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 16:44:58
Моля модераторите да заключат вече тая тема, защото тук стана кой е по , по най, разни недоносчета се надпреварват да простеят.
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 16:49:04
avatar
дичко ... камелия и останалите...
Нещо взе да ми писва от вас...
Говорим като пияници на маса . всеки си знае неговото и няма как да се разберем...
Все едно да седнат да спорят левскари и цскари кой ще бие догодина...

За едната страна имотите ще падат!
Другата страна казва че ще се качват...
Колкото и да не признавате, засега губите вие , защото имотите падат от 2 години и продължават да падат!
Може септември месец да стане чудото както обеща бойко и да скокнат цените двойно и тройно... но дотогава вие сте губещата страна. колкото ида ви е неприятно да се дразните и злобеете вие не сте прави! Цените падат и засега не се вижда да спрат да падат! А вие си живейте във вашия святsmiling smiley там цени не падат... там е вечен ъп... жалко че малко клиенти виждат така неща. Времената са лайняни smiling smiley не сте виновни вие че сте се озверили... 99% от хората са озверели и злобни... и аз съм от тях сигурно и вие, колкото и да не си го признавате!
Не знам защо ни оставят да викаме и псуваме толкова в този форум smiling smiley то е хубаво да има свобода на словото, ама ние поосираме всяка тема... и спора винаги е един - Левски-ЦСКА - Нагоре-Надолу... Няма да се разберем... щом запалянковците не са се разбрали за 50 години ние няма да успеем за няколко месеца...
Та няма смисъл да спорим а?
Вие сте прави за вас, ние сме прави за нас...
Ти си задник за мен, аз съм простак за теб smiling smiley Сега да се убеждаваме кой какъв е файда няма, вече сме си изградили мнение?
Та така... и аз не знам ко исках да кажаsmiling smiley

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 17:07:36
avatar
.. а и едно дело мога да ти заведа... щом имаш достатъчно имоти... ще имаш и пари да платиш за адвокати и за съдебни разходи.
..............
Хе хе хе, това искрено ме разсмя:} Ти ли ще ми водиш дело, бе и за какво, загдето не смееш да си кажеш къде ти е гаража за да не те полазят данъчните? Много смешно. Май тука има много сивобизнесмени които не плащат никакви данъци и осигуровки и дори не знаят, че дори прокуратурата може да бъде сезирана от всеки когато се върши нещо незаконно. Тези които сте в сивия бизнес даже сте нагли. ЗАЩО ДА БЪДЕЛИ ПРОВЕРЯВАНИ:g:
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 17:24:48
Я по-добре да се обадим на Диана Иванова, Ръководител на инспектората и отговорник за борбата с корупцията в МФ, на телефон: 02/9859 2964,да питаме нашия герой как праща данъчни,как диверсифицира злато и други активи и парадира за 10 имота откакто е в администрацията! Не знам ,дали условието за конфиденциалност, прието с участието в този форум би важало при престъпления,и да изкараме имената на стопанина,като оформяме запитването до г-жа Иванова?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-12-26 17:25 от фло.
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 17:26:40
avatar
Аз, примерно, затова плащам данъци като поп - за да мога да цакам без притеснения разни сивчовци и/или държавни служители smiling smiley

Така че ти с двата имота (а не 10), по-добре прати данъчните на dicho, да видят там в неговите схеми за плащане от комисионОТО как стоят нещата.
Re: Колко квадратни метра е 1 квадратен метър?
26-12-2010 - 17:31:19
avatar
Аз престъпление никога не съм извършил през живота си, но тука явно е бъкано с престъпници които не плащат данъци и осигуровки.
Точно така обадете се да видим кой е престъпника.*write*
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход