Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Слънчеви колектори

Публикувано от bnm 
Re: Слънчеви колектори
01-05-2008 - 13:18:30
Е, каква е вашата цена и защо я няма на интернет адресът ви? Обекта е в София.
Re: Слънчеви колектори
01-05-2008 - 18:09:33
Хахаха ми то на всеки цената е по-ниска. Тя тая цена е доста надута! smiling smiley

Иначе ако чак пък толкова си решил все ще се намери кой да ти я монтира. Разбира се ще е добре да вземеш от фирмата производител някои данни, които ще са необходими на монтажника.


www.multiterm.org, онлайн магазин, камини и печки на дърва
Re: Слънчеви колектори
01-05-2008 - 19:49:59
Хахаха,
На всеки цените били по-ниски, че дайте джанам да ги видим тези ниски цени де winking smiley И защо сте толкоз потайни, човек трябва да ви вади думите с ченгел сякъш ние клиентите сме ви нещо длъжни. Поставих въпрос, а то отворковците наши се првят на духовити. Моля, бъдете любезни с клиентите, защото конкуренция не спи и утре някой може да остане без работа winking smiley Защо мислите има хора които са готови да платят малко повече, но да работят с почтенна компания която уважава клиента и стои зад думата и продукта си?!

Дерзайте,
Re: Слънчеви колектори
01-05-2008 - 20:10:02
Az ne sam se zanimavala sas slanchevi kolektori, no znam che tezi , za koito govorite imat golemi zagubi na toplina. Prouchete dali ima v Balgaria takiva s vakuumni trabi. Te sa s po-golyam koefizient na P.D., ( efficiency ) i izpolzuvat heat exchager ( metal to metal) .Te sa po-dobri za balgarskiy klimat. Poznavam chovek , v stranata v koyato sam, koyto ima vila s takiva paneli.
Prosto se opitvam da vi pomogna. Aza kato se varna v B-a misly da instaliram takiva. :g:
Re: Слънчеви колектори
01-05-2008 - 21:37:09
Сега е време да уточним нещо, без да бъда разбиран погрешно.
Колегите като гледам не дават цени именно заради клиента - цената зависи от условията на всеки специфичен обект. Дължина на тръбното трасе (вътрешна и външна част), количество допълнителни елементи по системата, различни използвани стойки, модели панели, допълнителни дейности, отдалеченост на обекта.....
Именно заради тези променливи, колегите ми обясниха, а и практиката го показва - клиента като е чул една цена, после си я преследва точно същата и не иска да чува, заради кои подробности и пречки цената се променя.
Ние мнго искахме да облечем изделието в ясни ценови рамки, сайта се променя всеки ден, ще има готови конфигурации...., но пак е ужасно трудно да се приложи една цена за всички случаи.
Достатъчно е да се разходите из което и да е изложение и всеки, който се опитва да е коректен ще ви каже цена след оглед на обекта.
Все пак ще го направя, колкото и да е трудно, просто иска време.
Re: Слънчеви колектори
01-05-2008 - 23:01:02
Fokus_42 го каза много точно! И понеже вече наистина реших, че има хора които не ги интересуват подробностите, а просто желаят да видят някаква цифра реших да сложа цените на колекторите и системите на сайта. И пак искам да кажа, че това са цени САМО на компонентите в системата. Там не се включват тръбите, необходими при монтажа, нито труда за монтажа дори и стойките за колекторите не са включени, защото има различни видове за различните покриви.

Geto нищо лично просто бях в такова настроение и така се получи. Не съм се присмивал на никого. Друго което се сетих е че все пак трябва да предвидиш и транспортни разходи за тези неща.

rz3bvd тези за които ми обясняваш ги има отдавна на пазара, но си имат и те проблемите точно с тази връзка "метал-метал" както я наричаш. Обяснявал съм на дълго и на широко какви са им проблемите.


www.multiterm.org, онлайн магазин, камини и печки на дърва
Re: Слънчеви колектори
02-05-2008 - 00:37:05
Fokus_42 & syncho,

Това вече е друго! Ако не позволявате настроението да влияе на отношенията ви с клиентите работата ще върви и двете страни ще са доволни.
Благодаря
Re: Слънчеви колектори
02-05-2008 - 05:08:33
Syncho, Mnogo blagodary za informaziyata.
Re: Слънчеви колектори
02-05-2008 - 05:20:37
Syncho, shte se varna vav foruma nazad da procheta razlikata. Blagodary
Re: Слънчеви колектори
05-05-2008 - 20:26:13
Тези системи - поздравления за онаглядяването! Не че е фатално, но да знаете, че текстът в схемите(явно кирилица) е маймункообразен winking smiley

Поразгледах форума, виждам, че сте дали някакво оправдателно обяснение защо не посочвате цените, но все пак сложете някакви ориентировъчни цени за отделните компоненти.
Извинявам се, но каквито и аргументи да ми се изложат, не мога да приема насериозно фирма, която си крие цените!



Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход