Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони

Публикувано от другата страна 
Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 15:00:11
"Ако излезеш по-силен в тъмна доба защо изобщо споменаваш Конституцията "+

Защото в Конституцията пише, че ти ако ми излезеш в тъмна доба имам право да ти нацепя кратуната, а тъмната доба пръв я спомена ти, нали така?!

"Не мога да разбера само защо реши, че на някой трябва да му пука, че ти не можеш да спечелиш. "

Ооооо, не си разбрал. Напротив аз ще спечеля във вид на пари и то много, защото моите имоти са отдавна със сменен статут и като не могат останалите повече да сменят статут, цената на моите ще се вдигне. Анадънму, ефенди? Или ти си управител на хотелите на Милен Велчев? Или си на Ангел Марин синчето, дето лапа парици за проект Натура 2000 и се е приготвило да купи нивите на бабите и дядовците по селата за жълти стотинки, в резултат, на което извенъж гаргите ще спрат да кацат на съответната нива и цената и от 2 лв/м2 ще стане 50 евро/м2?

Само, че мен ме възмущава отвратителната схема на грабеж, която представлява така измисления закон. Отвращава ме това, че преди 50 години на хората насила са им били взети имотите и са ги карали да роботят за една нищожна заплата на откраднатите от тях имоти и сега същите тези хора заради тези нищожни заплати живеят като скотове с едни нищожни пенсии. На тези обикновени хорица им върнаха земите УЖ и сега насила им отнема възможността да спечелят от тях.

ТОВА Е ТОЛКОВА ГНУСНО, ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНО, ЧЕ СЪН НЕ МЕ ХВАЩА И ЩЕ ВИ РАЗГОНЯ ФАМИЛИЯТА, МРЪСНИ ОЛИГАРХИЧНИ КОМУНИСТИ И ТО ПО НАИСТИНА ЗАКОНЕН ПЪТ!!!

"Ами по-скоро аз държа да не спечелиш ти, а да спечеля аз. "
Може, но не със кражба и злоупотреба с власт.

"На твоя стана са парите"
Не лъжи!!!!! Парите са на твоя страна. На моя страна е елементарната човешка справедливост.

Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 15:38:44
Били са силни - взели са преди 50г., който е силен сега - сега взема, като стане слаб - на него му вземат. Гледай да не станеш слаб сега на теб да не ти вземат.
Каква човешка справедливост защитаваш - ти какво си направил, че да имаш земи от които печелиш много. По-умен си , по-находчив или по-силен от другите си? Ако не си - след 50г. твоите наследници ще работят за нищожни заплати.
Защо трябва да защитавам каузата на хора получили нещо наготово посредством един закон за реституцията? Какво ще получа в замяна - още повече случайни хора с пари, които да ги харчат по безумен начин ли? Ами не ми трябват, да ги граби който иска. Аз пък ще се опитам да взема от грабителите ама за себе си.
Ако говорим за справедливост - дай да разпределим по равно твоите земи на всички, които нямат такива - ами не е честно и моят дядо и твоят дядо да са имали ниви, пък сега на твоите да може да се строят хотели, пък на моите да не можеsmiling smiley Сигурен съм, че ако не бяха комунистите моят дядо щеше да е изкупил на твоя дядо нивите и сега аз да имам , а ти не.
Свещи им пали на комунстите, че са предпазили нивите на дядото от това да бъдат пропитиsmiling smiley
Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 16:03:28
С други думи- да е ясно: Ти си против всяка елементарна цивилизовонаст и си на принципа "Грабеж до дупка и който може да влачи"

Ми хубаво! Ама защо сте тръгнали да се правите на защитници на благородни каузи? Да ни би да ви е срам нещо от начина ви мислене?

"Защо трябва да защитавам каузата на хора получили нещо наготово посредством един закон за реституцията?"

Те са ги получили наготово, точно толкова, колкото и ти си получил наготово от майка си и баща си имотите им. Или твоите имоти ще ги дадеш на държавата, а няма да ги наследят децата ти?

"още повече случайни хора с пари, които да ги харчат по безумен начин ли?"
Ще ги харчат, както си искат, ве! Кой си ти, че ще им казваш как да си ги харчат? Ако искат ще се топлят на тях. Ега ти!

"Ако говорим за справедливост - дай да разпределим по равно твоите земи на всички, които нямат такива - ами не е честно и моят дядо и твоят дядо да са имали ниви, пък сега на твоите да може да се строят хотели, пък на моите да не може"

Тая спреведливост е комунистическа- на всички по равно. Моята е друга- който, каквото си изработи и изключва принципа "на всички по равно". А на моите ниви може да се строят хотели, щото моят дядо е бил по-умен от твоя и преди 70 години е дошъл във Варна. Да не си беше пил ракията и си гледал рахатя и твоя и ти щеше да имаш ниви, на които да могат да се строят хотели. Ама гледам, че и твоят акъл, колкото на дядо ти- стига само за грабеж.

"Сигурен съм, че ако не бяха комунистите моят дядо щеше да е изкупил на твоя дядо нивите и сега аз да имам , а ти не."
Щеше да ги е изкупил на кукуво лято. Аз пияници в рода си нямам. Не съди по себе си за другите! Най-много твоят дядо да беше селския пройдоха, дето краде от нивите, че да не умре от глад.

Оръфляци разни!


Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 16:48:17
Имотите на дядо ми са предимно в улици и площади, за които не съм обещетен толкова добре както ти. Аз не вдигам врява до бога за това, че някой е имал късмета да получи много повече.
Обществото, което е измислило конституционните ти права предполага да направиш определени компромиси. Ако не искаш да ги правиш няма да имаш възможност да се наслаждаваш на тези права.
И като заговори за реституцията и справедливостта- дядо ти е имал нива, а ти връщат парцел за хотел. Моят е имал ПАРЦЕЛИ , а са ми дали някакви хартийки. И сега било несправедливо, че не могли нивите на някои да станат парцели. Я се замисли малко преди да врещиш за справедливост наляво и надясно. Не ти ли е ясно, че не може ВСИЧКИ да бъдат обещетени СПРАВЕДЛИВО и твоите излияния донасят само нови и нови конфликти.
Радвай се ,че съм се примирил, да не искам от теб обещетение за това, че ходиш по моите улици и площади и си трай! Ако държиш мога и аз да искам държават да ми плати с част от твоите безценни имоти за несправедливостта. Това ли искаш?
Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 17:07:57
"Аз не вдигам врява до бога за това, че някой е имал късмета да получи много повече. "

А, аз къде вдигам такава врява? Ти изобщо чел ли си какво ти отговарям или си отговаряш по схема, щото ти е трудно да мислиш?

"Обществото, което е измислило конституционните ти права предполага да направиш определени компромиси. "

Значи ти си бил съгласен да ти дадат хартийки, а не реално връщане на имотите на дядо ти и затова така си бил обезщетен. Защо тогава се жалваш? И това, че ти си бил глупак и се съгласил да не бъдеш обезщетен, защо да значи, че трябва другите да могат да бъдат обрани и да са съгласни с това? Ти, ако си глупак, защо и другите да трябва да са.

И не моите излияния ще донесат конфликти, а долнопробният грабеж, който сте подготвили. Само гледай какво ще стане, когато хората разберат. А те рано или късно ще разберат. Независимо дали ги има или не моите излияния.

Колкото и да ти е мъчно това е истината и никакво мълчание не може да я промени.
Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 17:23:04
Другата страна - ти си губещата странаsmiling smiley
Нищо няма да стане - срещу теб са и силните на деня, които държат властта , а и общественото мнение. Поне да беше дал някакъв намек, че ако бъдеш подкрепен всички ще спечелят. И кой ще те подкрепи, срещу какво? ДА не е собственик Пешо, а да е Гошо.
Нищо не става от теб.
Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 17:43:43
1. Не мнението, на когото и да е определя моето мненине. За това аз съм лидер и винаги печеля, а ти си мижитурка, която се осуква около "силните на деня" санким някой ти подхвърли трошица.

2. Дори и да има нечие друго мнение значение за мен- как разбра на чия е общественото мнение, след като по въпроса няма такова. Ти не си общественото мнение. Ти си просто един от тези, които си писал този закон и тъй като той те облагодетелства си на негова страна.

3. Запази си мнението за себе си! Оръфляк безимотен някакъв ще ми дава оценки. Ха! Къде в А група, бе момче? От мен е станало това, че ти 10 години да бягаш срещу мен не можеш да ме стигнеш. Депресиран нещастник!

Колкото и да ти е мъчно аз ОТНОВО ще спечеля. Умри от яд!
Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 18:09:26
Интересно как ще привлечеш "оръфляците" на твоя страна за да спечелиш общественото мнениеsmiling smiley
Освен това като не те интересува моето мнение защо се нервираш толкова и сипеш едни милион обиди.
Я реши дали съм "оръфляк" или "гаден комунист", който иска да те ограбиsmiling smiley Не може да съм и двете - хем пиша закони и те грабя, хем 10 години не мога да те стигна.
Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 18:36:59
Оръфляците не мога да привлека на своя страна, щото те са си крадци по природа, мозакът им е зает само с мисъл за кражби и от тях хора се настава. Така, че те не са ми таргет група. Аз пиша за нормалните хора, дето работят и в продължение на поколения трупат това, което имат. Тези, които честно и почтено работят и могат да посочат произхода на 1-вият си милион, когато стигнат до него.

"Освен това като не те интересува моето мнение защо се нервираш толкова и сипеш едни милион обиди. "
Точно, защото не ме интересува мнението на такива като теб се нервя, че ми се вреш в темата и ми досаждаш. На всичкото отгоре си и нагъл, а това, както вече казах ме възмущава. Човешко е да се нервиш, когато срещнеш наглостта.

"Я реши дали съм "оръфляк" или "гаден комунист", който иска да те ограби Не може да съм и двете - хем пиша закони и те грабя, хем 10 години не мога да те стигна."

Ами какво не можеш да разбереш- оръфляците т.е. бедните са бедни, защото ги мързи да работят, ама им се иска и те да живеят като другите, та са измислили т.н. равенство, за да могат да крадат уж по идеологически причини и начинът да го постигнат се нарича комунизъм. В момента комунистите са на власт и са написали този грабителски закон, а не можеш да ме стигнеш, защото аз, колкото мога да изкарам с работа ти нямаш толкова акъл да откраднеш. Анадънму, ефенеди ли си, Марин ли си, придворен ли си, не те знам?

Re: Незащитените хора в Натура 2000 защитените зони
07-11-2006 - 18:53:26
Ако можеше да изкараш нещо с работа нямаше да ти пука за някакво жалко парче земя, придобито от реституцията. Освен това дори не знаеш, че с работа милион не се изкарва. Изкарва се или с кражба или с късмет или със слугуване на омразните ти враговеsmiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход