Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Кой е по - добър брокер Мъжът или Жената

Публикувано от борчо 
Седя и се чудя , аз ако съм един клиент който купува или продава нещо , на кого бих се доверил повече - на мъж или на жена брокер?
И още нещо ....възможно ли е човек да бъде омаян от някоя секси брокерка например ,да купи нещо което не си заслужава дори и пари да ти дават да го вземеш,въобще секса взима ли участие в тази професия?
Re: Кой е по - добър брокер Мъжът или Жената
09-03-2006 - 17:51:37
Сексът взима участи във всичкоsmiling smiley Въпросът е - дали купувач е мъж или женаsmiling smiley един палав мускулест млад брокер би имал успех ако купувач е дама на средна възрастsmiling smiley
А представяш ли си ,ако дамата е над средна възрат и разочарована от мъжа си, какво ще става , брокерчето ще трябва да ходи по огледи с охранаsmiling smiley
Triabvashe da ia krastish taia tema - "mechtata na nezadovolenia broker". Ama da te razocharovam - horata koito kupuvat ili prodavat ama hich ne gi valnuvat neveroiatnite kachestva na brokera v drugi oblasti. Ele pri tia tseni na chovek ne mu e do ... A ako niakoi kupuvach e reshil da bade preeban i v prekia i prenosnia smisal - tova e veche mnogo chasten sluchai dostoen za gradski mit.
Само не разбрах защо трябва да се чувствам разочарован , тук няма нито незадоволени нито пре..ни , така че коте ,що се отнася за незадоволеност не ме поставяй в тази група ако обичаш!
Re: Кой е по - добър брокер Мъжът или Жената
10-03-2006 - 09:52:08
Еднакво добри са, според мен smiling smiley

Всъщност мисля, че работата не опира до пол, а до знания и професионализъм. А сега 4ovek да не седне пак да ми разправя за каките по банките, защото, както става ясно, те май повече дразнят клиентите с невежеството си, отколкото да ги омайват с хубостта си. Дори и да са били назначени за омайване (в което се съмнявам), експериментът се е провалил.

И аз съм съгласна с Kote, че когато имаш толкова сериозна и трудна задача кто покупка на жилище, последното нещо, за което си мислиш, е физиката и сексапила на брокера, независимо от пола.
Re: Кой е по - добър брокер Мъжът или Жената
10-03-2006 - 10:16:14
Аааа не е така. Каките по банките си вършат работата с омайването - е има по някой недоволен клиент, ама едва ли ще направи скандал на какаsmiling smiley Въпросът е при каката да ходи мъж-клиенти, при мускулестото момченце - жена-клиентsmiling smiley
Re: Кой е по - добър брокер Мъжът или Жената
10-03-2006 - 10:48:49
Ама 4ovek, дай да се разберем - каква е целта на банковия служител (в случая НИ говорим)? Да подпомогне/побутне/накара клиента - айде, да го омае smiling smiley, да вземе кредит ТОЧНО от тях, не от конкуренцията. Подобна е целта и на брокера - да купи имот чрез тях, не чрез конкуренцията.

Как, според тебе, каката в банката с омайната външност се справя с тази задача? Тя може да остви приятно впечатление у клиента - май Boby сподели нещо такова smiling smiley, ама не може да го накара да вземе кредит, ако той не е наясно в детайли по условията. Занчи, каката така НЕ МОЖЕ да изпълни основната цел, с която е назначена. Подобно е и при брокерите.

А пък за себе си мога да кажа със 100 % сигурност, че мускулесто момченце-брокер със самочувствие без покритие не само няма да ме накара да купя, ами и ще си изпати от езика ми :}
Re: Кой е по - добър брокер Мъжът или Жената
10-03-2006 - 10:53:05
Защо реши, че ще е със самочувствие? Идеята на каката/момченцето е не да показват самочувствие , а да се усмихватsmiling smiley И как ще се скараш на възпитано момченце/кака, което ти се усмихва, извинява ти се , че не те е разбрало...smiling smiley
Re: Кой е по - добър брокер Мъжът или Жената
10-03-2006 - 10:57:21
Правиш грешката да смяташ че хората си правят сметките добре. Истината е че 90% от хората не могат да правят сметки. Те просто изхарчват каквото имат за каквото им харесва тук и сега.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход