Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley

Публикувано от OwnerBG 
Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 08:25:19
avatar
Дянков: Купувайте апартаменти
След 4 месеца цените щели да хвръкнат нагоре

ПЕТЪР ИВАНОВ
20.02.2010
Сега е моментът да се купуват имоти в България, защото цените ще останат ниски през следващите 3 или максимум 4 месеца, след което ще хвръкнат нагоре. Прогнозата направи лично вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков на среща с представители на младежката организация на Европейската народна партия, които вчера гостуваха в Народното събрание. Финансист номер 1 изрично подчерта, че не прави препоръката в качеството си на ковчежник на държавата. Съветът му, че моментът е изгоден за купуване на апартаменти беше в отговор на въпрос какво е положението на жилищния пазар у нас. По думите на Дянков тръгнат ли нагоре, цените ще растат в продължение на цели десетина години и при всички случаи ще надхвърлят най-високите си нива отпреди страната ни да бъде застигната от финансовата криза. През последните години имотите поскъпнаха с рекордните 100-150% и скоро ще се върнем към тази тенденция, обясни вицепремиерът в разговор с младежите от ЕНП на английски. Една от причините за очаквания скок според финансовия министър е предстоящото ни включване към еврозоната. За нея от кандидатките са готови, понеже отговарят на всички изисквания, само България и Естония, категоричен беше Дянков. Той обясни на младите надежди на ЕНП, че двете държави могат да се похвалят с най-нисък бюджетен дефицит в Европа. Освен това страната ни щяла да поддържа и най-ниското данъчно бреме до 2011 г. Дянков не пропусна да отбележи, че предишният кабинет на Сергей Станишев е спъвал предприемачеството. Той каза, че представители на неговото правителството и бивши депутати са били в тесни връзки с бизнес групировки. По това време се знаело, че ако искаш да спечелиш обществена поръчка, или трябва да бутнеш подкуп, или да разчиташ на топли връзки с властта. Младите в ЕНП изтъкнаха пред Дянков, че са запознати с работата му в Световната банка и са останали много впечатлени, когато са разбрали кой отговаря за финансите в България. На техен въпрос за разликите между предишното и сегашното му работно място той им отговори, че на позицията му в момента нещата са много по-сложни и динамични, но бори напрежението, като ходи често на кино и гледа екшъни с хепи енд.

Какво ли знае, или не знае човека който би трябало да е най осведомения за финансовото състояние на държавата.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Подбрани статии за собственици на имоти.За купувачи и продавачи си има други места.
[www.sobstvenik.com]



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-02-20 08:28 от OwnerBG.
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 08:34:17
avatar
Някой спомня ли си един друг министър какво говореше в Шоуто на Слави, и какво се случи след 3-4 месеца.
Май някой е заредил сигналния пистолет и държи пръст на спусъка.
В очакване на новите бръснари.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Подбрани статии за собственици на имоти.За купувачи и продавачи си има други места.
[www.sobstvenik.com]
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 08:46:46
avatar
Quote
OwnerBG
Дянков: Купувайте апартаменти
След 4 месеца цените щели да хвръкнат нагоре

ПЕТЪР ИВАНОВ
20.02.2010
Сега е моментът да се купуват имоти в България, защото цените ще останат ниски през следващите 3 или максимум 4 месеца, след което ще хвръкнат нагоре. Прогнозата направи лично вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков на среща с представители на младежката организация на Европейската народна партия, които вчера гостуваха в Народното събрание. Финансист номер 1 изрично подчерта, че не прави препоръката в качеството си на ковчежник на държавата. Какво ли знае, или не знае човека който би трябало да е най осведомения за финансовото състояние на държавата.
-------------------
какво ли знае Дянков ?!?!
Може ли да бъде неосведомен един министър на Финансите ?
А може ли да знаем ние нещо,което не знае Дянков ?
А може ли Дянков да знае нещо,което НИЕ не знаем ?
----------
Със сигурност Дянков знае неща,които за нас (или за вас) ще останат тайна,поне до следващата криза !
Понеже форумната фауна Не знае че НЕ знае - ш'ви пална ламБата агейн:
Нещастливият Продавач , респ. Купувач НЕ знае,че срещу себе си има цяла индустрия + медии + Банки , които винаги печелят битката ,независимо от очакванията за обратното !
Ако го чувате за първи път - простена ви е простотата но дали сега го чувате за пръв път ?

-------------------------
розовият цвят не е използван случайно - той е следствие на розовите сънища , които скоро ще се оцветят в някакъв друг цвят , какъв ли ще е ?

.......................................
Подпис: когато някой умен е като вас ,
не му трябва враг - он сам че си е враг !
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 09:17:42
Quote
OwnerBG
Какво ли знае, или не знае човека който би трябало да е най осведомения за финансовото състояние на държавата.
Знае, че ако едни хора не получат едни пари ще фалират. Независимо от напъните на знайни и незнайни воини, обаче - пари не идват.
Аз самият няма да дам нито лев и се надявам и други хора с пари да направят като мен.
Склонен съм да рискувам - не играя-не пИчеля.
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 09:20:43
Да му простим другари smiling smiley
Объркал се е само лекинко човека, не са месеци а ГОДИНИ. Иначе е прав че след 3 години спад-застой на имотите ще имаме 10-на години непрекъснат разтеж на цените ...
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 09:34:25
Боже Боже какво доживяхме??????!!!!!!!!!!!!!Какво да купувам на тези цени че аз да не съм глупак.То ако цени се вдигаха от напън на министъра аз отдавна да съм ебал Мадона Бионсе и всички световни манекенки и холивудски пички като Джулия Робъртс.Понеже никой не купува колибите на мутрополитиците вече направо започнаха молби и заплахи.Е дреме ми на желязото да фалирват аз пари на тези няма да дам дори и свирка да ми направят.Колкото по скоро фалират толкова по малко осрана ще е България.А Дянков изтрещя тотално от липсата на пари.Бойко махай го щото ще свърши в лудницата.Цяла една верига тарикати искаха да прецакат негово величество клиента.А каква стана тя разни баби прецакаха маститите бизнесмени като им продадоха кирливите си земи на баснословни цени смях.А клиента не го е еня за строителните величия дето нямат пари за джипки курви и чалгаджийници.направо ще се разплача мъкаааааааааааааааааааа
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 09:44:15
Кеша, кеша, драги ми Пундьовци, Н.В. (Негово Височество) Кеша в бурканите и сейфовете, а също и емигрантските кърваи пари в чужди банки са стратегическата цел на Гусин Министъро. Дянков естествено е последния човек в БГ, за който може да се предполага че е неосведомен и некомпетен, или безотговорен.
Т.е: един отговорен компетентен министър + натъпкани буркани с кеш + банкрутирала икономика + стоитици хиляди празни гълъбарници =
= гореща препоръка за закупуване.. Елементарно, Дунди, пардон, Уотсън !
Разбирам го чудесно Дянков и в интерес на истината това , което говори е в интерес на държавата, затова не казвайте на никой какви ги пише г-н Тепавичаров. Другата истина, тази , която е тънка като цигарена хартия, не става за масова употреба и е безполезна като невинността под пъпа на 40 годишна научна работничка....



Редактиран 3 път(и).Последна редакция на 2010-02-20 09:51 от Спиридон Тепавичаров.
?
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 10:00:20
avatar
Аз нямам мнение по въпроса, но споделям тези гореописани цитати:

Разни баби прецакаха маститите бизнесмени, като им продадоха кирливите си земи на баснословни цени.

Нещастливият Продавач , респ. Купувач НЕ знае, че срещу себе си има цяла индустрия + медии + Банки , които винаги печелят битката ,независимо от очакванията за обратното.

Дянков естествено е последния човек в БГ, за който може да се предполага че е неосведомен и некомпетен, или безотговорен. Т.е: един отговорен компетентен министър + натъпкани буркани с кеш + банкрутирала икономика + стоитици хиляди празни гълъбарници = гореща препоръка за закупуване.

Еврото идва към България.
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 10:10:28
avatar
И какви са причините за този скок на цените? Единственото, което видях в поста на Оунер е:

"Една от причините за очаквания скок според финансовия министър е предстоящото ни включване към еврозоната"

Първо това ще стане най-рано след 3-4 години и второ след номерата на Гърция ще ни бъде два пъти по-трудно да влезем в еврозоната. И не виждам къде остават другите фактори като безработицата, спада (или липсата на растеж) на заплатите, спада на инвестициите, все още високите лихви и по-високите зисквания към кредитополочателите и т.н.

Прав е Спиридон, че тук се цели обиране на кеша от тия, които все още го имат (не че са много) за да се закърпи бюджета за тази година. Но номера няма да мине. Балъци не останаха - вече почти всички са набутани с хубави кредити или са си изгърмели кеша за имоти на безумни цени.
Re: Дянков: Купувайте апартаментиwinking smiley
20-02-2010 - 10:24:18
Уф, така и не се намери един да предложи нормална програма за развитие с поглед поне 10-на години напред. Само глупости и дай да спасяваме набедените бизнесмени и икономисти от Гей Коч, за да може да се упражняват в друг тип дейности, но пак на дупето на средностатистическия тиквеник.

Ако оставим настрана факта, че може някоя писарушка да е интерепретирала реплики на Дянков според както са и платили:

Quote

Финансист номер 1 изрично подчерта, че не прави препоръката в качеството си на ковчежник на държавата.

А като какъв го е казал, да не го е казал селския пъдар на 5 ракии в кръчмата?

Quote

но бори напрежението, като ходи често на кино и гледа екшъни с хепи енд.

На мен ситуацията в момента повече ми прилича на филми за възрастни. То и там има хепи енд, нищо че на едната страна и се налага да преглътне обидата ;-)
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход