Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Спират смяната на статута на заменени земи - какво ще се случи с цените на готовите парцели ?

Публикувано от Ivanchoto 
Бълбук-бълбук... още един инвеститор на морето се удави. *drunk*
Чудят се сега какво да си правят нивичките, а бабичките де са им ги продали потриват доволно ръчички над лихвата всеки месец .

Ще копат, то се е видяло.
Ама, не с багер, а с мотика! *angel*
Re: Спират смяната на статута на заменени земи - какво ще се случи с цените на готовите парцели ?
06-02-2010 - 08:26:45
avatar
Quote
Ivanchoto
dodo2 - изненада ме интереса ти към НЕИНТЕРЕСНИТЕ ИМОТИ !!! или и ти като другите и киселото грозде smiling smiley

или ти както се казва само от любопитство си тук ... а за предположението: Не, не съм нито "ттодоров", нито "дивал", нито "норманфостер" - друг съм !!!!!!!!!!!

Това с киселото грозде много се изтърка. Промяната ме касае, само че колкото и да е странно - за мен положително - едно нещо за мислене по-малко.

Ако земята за която се терзаеш е на прадядо ти - той е имал земеделска земя и такава трябва да си остане - нищо не губиш. Ако насадиш зеленчуци ще е полезно за всички. Ако не можеш да садиш, най-добре я подари на някой, който иска да се занимава. А на една голяма част тези земи са подарявани от държавата на бабите и дядовците им, а сега УПИ та УПИ. А ако си спекулант - направо се радвам за теб. И това не е злорадстване, а кеф от минималното наказание, което получават спекулантите. Не мисля, че е нормално на 5 километра от морето да има табели "ПРОДАВА УПИ" - в къра, а още 1 км по-навътре цвъкнати 3 блока по 6 етажа в поляните. Може би за клиенти с хеликоптери. Това видях по пътя за Албена миналото лято, а то навсякъде е така. Простотия.

Тая истерия със строителство, УПИта, сложните задачи как на 500 квадратни метра да вдигнем 5000 м2 сграда с 4 мансардни етажа допълнително стигна до някакво болестно състояние у хора, решили да стават милионери за 1 година, а всъщност това изобщо не им е работата. Айде слезте малко на земята. Заради всичко това големите градове и крайбрежието станаха едно голямо бетонно и тухлено лайно.
Re: Спират смяната на статута на заменени земи - какво ще се случи с цените на готовите парцели ?
06-02-2010 - 09:59:06
Quote
dodo2
Ако земята за която се терзаеш е на прадядо ти - той е имал земеделска земя и такава трябва да си остане - нищо не губиш. А ако си спекулант - направо се радвам за теб. И това не е злорадстване, а кеф от минималното наказание, което получават спекулантите. ...

Дододиничка, по принцип си ми вери интерестинг, бът този път се оцапа яко... от интерес продиктуван от обикновенно любопитство свързан с ентропията на човешката еволюция ми е любопитно, дал ли съм ти повод за тези предположения или твоята душа изживявайки се на душа на "ПррОграматор" анаЛитично и матИматически допусна ТЕЗИ гениално елементарни и напълно незапълващи цялата дифиниционната област на реалните възможности стойности на моите действия или бездействия + решения в същата реалност??

А в личния план на "твоя двор"... много глупав извод си си направил от началните "нови ситуации" за себе си: за мен положително - едно нещо за мислене по-малко

Преебан но доволен или само преебан доволен *ok*

Ами да си жив и здрав, да си храниш самочувствието нон-стоп въпреки липсващите резултати, (но нали няма връзка м/у тези неща)...
щото семейството няма да можеш!

Та голяма радост ти пожелавам като мислиш за 1 нещо по-малко за в бъдеще! Значи ти си от мамините дето имат от дядото (щото преебан спек не си!) но като по-интелигентен ще надскочиш обикновенните човешки ограничения на алчността и ще преглътнеш без вода апа на неуспеха да станеш милионер за 1 година - явно не само твоя скрита но неосъществена за съжаление на формума мечта!

Аз нескрито се кефя ... и то не персонално заради нещо което НЕ си направил когато е трябвало, а си имал възможност, но не си видял... а от усвояването на проблема от интИлекта ти в Грешната Посока...

Да си жив и здрав моето момче, друга възможност за друго в живота си няма да имаш!

Марш да подаряваш нивите на държавата обратно :]
Що ли отнякъде изплуват спомени за др. Иванов *angel*
Добре де, някой може ли да говори реално, без да гледа в "чуждото канче" кой щял да изгуби, фалира или спечелил.Примерно: около нивата, която е засята с домати и чушки всичко останало е със сменен статут и почва да се строи и се намира м/у два квартала, дали ще си остане нива с домати?
*pardon* Бях редовен читател тук....................къде са сериозните хора?
Re: Спират смяната на статута на заменени земи - какво ще се случи с цените на готовите парцели ?
06-02-2010 - 11:37:25
ТТодоров, пак ли ти бе *smiley_ahh*
ония лозя още ли се мъчиш да ги шитнеш... :]
Re: Спират смяната на статута на заменени земи - какво ще се случи с цените на готовите парцели ?
06-02-2010 - 11:39:36
avatar
Ivanchoto вероятно не си схванал основната ми мисъл - за мен лично, а и за всички останали, целта трябва да е да си изкарват прехраната и да трупат излишък от всичко друго, но не и спекула.

Просто като видя поредния спекулант, решил, че е милионер предварително, да рони сълзи и ми става много комедийно. За всички такива "пари" е някаква категория, решение на дълбоки психологични проблеми от сорта на Компира има Порше, аз също искам. За да спечелят 1 лев, осират наоколо и причиняват щети за 100 лева.

Марш да садиш генномодифицирани домати на нивите, несътворени "УПИта", незастроени бъдещи "МОЛове" и "Комплекси".

Quote
briko
Добре де, някой може ли да говори реално, без да гледа в "чуждото канче" кой щял да изгуби, фалира или спечелил.Примерно: около нивата, която е засята с домати и чушки всичко останало е със сменен статут и почва да се строи и се намира м/у два квартала, дали ще си остане нива с домати?

Ами така е, промени се посоката на темата. а ставаше въпрос доколкото разбрах само за тези земеделски земи придобити чрез заменки. но явно покраи сухото ще гори и мокрото, след като се отежни и оскъпи процедурата по промяна на статута. подобни неща се очакваше да се случат, дори закъсняха. собствениците на парцели близо до морето знаеха това и побързаха да си оправят статута още преди време. дори някои си направиха и проекти на сгради тъи като се предполага че след време ще се променият и ограниченията върху площа на застрояване, височина, кинт и тн.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход