Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Спират смяната на статута на заменени земи - какво ще се случи с цените на готовите парцели ?

Публикувано от Ivanchoto 
Ти изобщо разбираш ли за какво става въпрос ???

Тази забрана няма как да е вечна

- не е вечна - само докато се променят нещата за постоянно!

няма как държавата да ти забрани да си ползваш земята, както смяташ за добре

- земеделската ли ?? няма проблеми, но само като такава !!!
Когато се налага, чета държавен вестник*book*, някой беше споменал по-горе, че с големи такси за смяна на статута нищо по-добро няма да постигнат нашите управляващи и съм съгласен.
Ама сега да не излезе че АЗ съм казал че нещо ще излезе. Аз само казвам какво става ... За таксите коментара на вносителите на мораториума бил - драстично увеличение... не ми се рови да търся сега пак... Вижте на сайта на АТАКА - те са предложили този мораториум и там е описана идеята и новите мерки !!!



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2010-02-05 19:05 от Ivanchoto.
Нещо се ядосваш??? Аз пряко може да съм засегнат от такава промяна, не става въпрос за морето
Въпрос: Как ще се разширяват градовете тогава?
Ама не ме питайте мен бе хора !! Нито съм вносител на мораториума нито идеята е моя нито ме интерисува !! Аз само коментирам следствието от тези неща...
Атака.......майко мила, един техен общински съветник, преди време се мъчеше да ми обеснява, че "политиката и бизнеса вървяли ръка за ръка" открил е топлата вода милия:] Лошото е, че са във власта.
*book*



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-02-05 19:20 от Ivanchoto.
Цитирай нещо *yes*
Re: Спират смяната на статута на заменени земи - какво ще се случи с цените на готовите парцели ?
05-02-2010 - 21:03:47
avatar
Quote
briko
Тази забрана няма как да е вечна, няма как държавата да ти забрани да си ползваш земята, както смяташ за добре..........начините са съвсем други, някакви ограничения, параметри и т.н.

Не, никъде по света, не съществува възможност да прави каквото си наумиш. Има регулационни планове, има предназначение на земята. Само в момент на хаус, на първоначално натрупване на капитал и препиране на пари, може да се получи това, което наблюдаваме вече 20г.
Ти имаш земеделска земя. Никъде не е казано, че статута й трябва да подлежи на промяна. Че няма да се ползва по предназначение. Ти си купил земеделска земя, така че, рискът си остава за теб.
Параметрите за земеделска земя, са ясни. И ограниченията- също.
Quote
Ivanchoto
Гледам че който няма нищо е най-доволен и плюе най-много ... но, не се ли усещате че с инфото от тази тема шанса да нямате е по-голям!

Ти къде си бил досега, че не си променил статута? Като имаш интерес и земи - защо не си го направил? Каква е тази паника, която вдигаш, не е ясно.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-02-05 21:17 от general.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход