Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Преглед на печата 2

Публикувано от Imotenbalon 
Re: Преглед на печата 2
11-06-2009 - 19:56:11
avatar
status Написал:
-------------------------------------------------------
> [paper.standartnews.com]
>


Латвийските власти отклониха практически всичките пари в развитието на имотния пазар."Практически всички получени средства влизаха за развитието на пазара на имоти. Вместо това латвийските власти би следвало за създадат добра експортна база, за да не зависят в бъдеще от притока на чуждестранни иивестиции", разкрива експертът от Fitch Ratings, Ед Паркър


Що ми се струва познато.... Къде другаде може да е било така? :cry: :cry: :cry:
Re: Преглед на печата 2
11-06-2009 - 20:25:03
Цитат от по-горе :

> Латвииските власти отклониха практически всичките пари в развитието на имотния пазар и т.н........ и т.н......... и накрая.......лошо.....мноооого лошо<

Отивавам да се почерпя в близкия бар. Току-що установих че съм спечелил най-малко 50 000 евро. Толкова би ми струвало следването на икономика на Запад, за да се похваля с горното откритие, а Г-н Тепавичаров ги говори тези неща от 2005 г. без да е потрошил и стотинка за икономическо образУвание.
Глей ти как може да се спечелят 50 000....



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-06-11 20:26 от Спиридон Тепавичаров.
Re: Преглед на печата 2
11-06-2009 - 20:59:27
Г-на Тепавичарова, спечели 50 000 евро и ще черпи само себе си. Какъв егоизъм! Хората тука за една биричка тренд обръщат, а той щял да се самопочерпва. Думи нямам да опиша възмущението си.
Айде наздраве, че топла бира ипотека не плаща... *beer*
Re: Преглед на печата 2
11-06-2009 - 21:59:29
Бе това малко като ония виц дето един пестил пари от билетче като тичал след автобуса, а друг го посъветвал да тича след такси, за да спести повече.
Re: Преглед на печата 2
11-06-2009 - 23:02:32

greenbul написал:

> Бе това малко като ония виц дето един пестил пари от билетче като тичал след >автобуса, а друг го посъветвал да тича след такси, за да спести повече


Човешките възможности са неограничени. Преди първия си парашутен скок един новобранец попитал какво да прави ако не му се отвори парашута. Отговорът бил:
-Размахвай ръце и се моли на Господ.
Десет минути след като скочил от външната страна на пилотското стъкло се лепнал човек бясно размахвайки ръце и закрещял:
- Вече десет минути махам ръцете и се моля на Господ. Какво да правя после???


Re: Преглед на печата 2
12-06-2009 - 06:59:21
Тришето днес е в софето.
Срещата ще е горе-долу в непринуден и шеговит тон.
- Как е борда, как е? - шегувайки се, ще пита Трише.
- Добре е. - шегувайки се, ще отговори Искров.
Re: Преглед на печата 2
12-06-2009 - 07:15:18
Двуцифрена безработица през септември, прогнозират синдикати

Quote

нито една партия и коалиция не предлага програма за справяне с кризата

Пазарът сам ще се справи с кризата. Електоратът със свободни професии по магистралите ще се увеличи. Перото на досегашните ПЧИ в БВП ще се компенсира с промоционални туристически услуги. На всяка "детелина" - СПА център.



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2009-06-12 07:18 от Scyther.
Re: Преглед на печата 2
12-06-2009 - 08:09:35
Re: Преглед на печата 2
12-06-2009 - 08:17:55
Най-вероятно съм попаднал в пролетарски форум...

Да се разберем - не става въпрос да НЯМА нормативна уредба, а напротив - да се ЗАМЕНИ сегашната с по-адекватна.

От КТ ми пречи почти всичко, което поставя работника с/у работодателя. Повече ще коментирам САМО с хора, които познават КТ като РАБОТОДАТЕЛИ и имат практика с КТ.

Камелия, за пореден път се убеждавам, че неразбирането на проблемите на българскя бизнес ти е вродено и измъкване няма. Толкова си пропита с лозунги, че няма накъде повече. Но аз съм търпелив човек и ще ти изпратя ЛОЗУНГ!!

МЕНИДЖМЪНТЪТ НА БЪДЕЩЕТО ОБЕДИНЯВА, А НЕ РАЗДЕЛЯ ХОРАТА!!!

В сегашния КТ всички взаимоотношения се разглеждат като антагонистични, а това е погрешно. Все пак става въпрос за КОДЕКС. Идеята е да се ангажират работници и управление в постигането на общи цели - само това е начинът да си най-отпред. Няма модерна мотивационна теория, която да се пасне с нашия КТ.

Камелия, специално за теб пояснявам, че мотивационните теории са научни дисциплини, а не са на свободна трактовка.

КТ е много стар. Някой каза, че от 20 години го преработвали... Преработват от байтошово време - 1987 годна. Наистина ли ви се струва нормално да работим по кодекс, съчинен от комунисти, за да обслужва РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА по време на развития социализъм??? Не забелязвате ли, че не сме в развит социализъм, а работническата класа вече не съществува?

Камелия, специално за теб пояснявам, че работническата класа е строга формулировка, а не е на свободна трактовка.

КТ пречи за нормалните индустриални отношения. Това е нещо, което всеки законен бизнесмен знае и за това се говори поне от 10 години. ПОКАЗАТЕЛНО е, че в строителен форум КТ не се познава. Едва ли има човек, който не знае, че в строителня бранш няма индустриални отношения.

Камеля, специално за теб пояснявам, че индустриални отношиения е термин, а не е на свободна трактовка.

Правилата в Германия и изобщо в северна Европа ги познава и ми харесват, като най-много ми харесва ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ им характер. За мен е благодат да работя в конкурентна следа, в която всички СПАЗВАМЕ правилата. Защото сега аз се конкурирам с фирми, които масово не спазват правилата, а това е слободия.

Ако успеете да погледнете по-мащабно и престанете да ме обвинявате, че нещо ми е криво, ще видите, че индустриалните отношения в България са на унизително ниско ниво. С това започнах - да модернизираме бизнессредата в административната й част, за да е адекватна на парадигмата.

Камелия, специално за теб пояснявам, че парадигма не е псувня и не е обидна дума.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-06-12 08:33 от koganev.
Re: Преглед на печата 2
12-06-2009 - 08:24:58
Много добре казано Коганев, а Камелия.......,по- добре да замълча.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход