Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Обяснете моля

Публикувано от dival 
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 17:44:39
а ,то било в другия форум бе,съвсен съм изкукал....



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-05-12 17:46 от acen1975.
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 18:42:46
камелия:
"Ех,Оноре,ако досега,при тази нужда от квалифицирани и не толкова,кадри,не си си намерил мястото,за да миеш чинии в чужбина, не е нужно да знаеш езика им...... "

Ех камелия, май нямаш много високо мнение за българите и не можеш да си представиш, че може да работят и доста по-престижни неща. Лично аз уважавам всеки труд.
Вярно е ,че дипломите ни не ги признават в много европейски страни, но това е само още един повод за инвестиция в език и куфари за децата.

smiling smiley
Както и да е. Това беше само предложение със закачка. Идеята не е моя. Много хора го направиха вече.
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 19:02:23
avatar
Оноре Написал:
-------------------------------------------------------

> Както и да е. Това беше само предложение със
> закачка. Идеята не е моя. Много хора го направиха
> вече.

........и много хора се върнаха вече......... smiling smiley
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 19:21:22
Ето още нещо от статията smiling smiley

За да може България да приеме еврото за своя национална валута, първо трябва да се справи с инфлацията и да докаже, че може да поддържа поне две години плаващ валутен курс на лева.
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 19:59:36
дончо, не аз карам българите да теглят кредити срещу който утре ще им вземат жилищата, не аз стимулирам инфлацията в Бг. Аз съм този редовно праща пачките да не измрат от глад роднините и приятелите му цъфнали и вързали в европейска българия.

Няма и аз да докарам банковата криза и срива на борда, както вече писах, аз съм само месинджър. Аз съм доктора дето поставя диагнозата.

А ти вместо да си благодарен че ти снасят информация си достатъчно заблуден да го обърнеш на пседвопатриотизъм и да се почувстваш засегнат.
Проблемът си е твой.
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 20:07:42
avatar
kuku987 Написал:
-------------------------------------------------------
> дончо, не аз карам българите да теглят кредити
> срещу който утре ще им вземат жилищата, не аз
> стимулирам инфлацията в Бг. Аз съм този редовно
> праща пачките да не измрат от глад роднините и
> приятелите му цъфнали и вързали в европейска
> българия.


Хи,хи! А като се събудиш,се оказва че краката ти отвити.......... :}
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 20:33:26
Ей на нищо я направихте тази тема, а така добре си тръгна moody smiley

Иновации бе, иновации дайте, как да го опазим тоя левов или евров или къвто там е кеш...депозитче хубаво на някоя банка, бизнесче нещо, някое по-дебело дърво за ориентир ако ще да е, или по-дълбока пещера, така да върви темата, по-професионално smoking smiley
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 21:03:38
Чужди експерти: България трябва да се отвори за работници извън

Българският трудов пазар трябва да стане по-достъпен за чужденците извън Европейския съюз заради все по-нарастващата нужда от работна ръка. На теория имигрантите имат равни възможности за работа с българските граждани, но на практика пред тях има много административни ограничения. Това се посочва в изследване за интеграцията на чужденците на българския трудов пазар, направено от Института за икономическа политика съвместно с американски и унгарски експерти.

Ситуацията може да се подобри, като се преразгледа десетпроцентовата квота за чужденци в българските фирми и чрез по-доброто регламентиране на процедурите за наемането им, смятат експертите.

Тихомира Трифонова от Центъра за европейски бежански, миграционни и етнически изследвания отбеляза, че най-добре интегрирани са хората от Ливан, Сирия, Ирак и Палестина, които са около 10% от чужденците у нас. Сред идващите от Близкия изток няма безработни, тъй като икономическа им предприемчивост е по-висока от тази на средностатистическия имигрант в Европа, посочи Трифонова. Тя добави, че само в София има над 1000 ливански фирми, като някои от тях създават по около 100 работни места. p.s.:Та БГ си се е отворила отвсякъде - кво ни пречи- докато получим разкритие . spinning smiley sticking its tongue out
камелия
12-05-2008 - 21:08:59
profesionalen kilar: usa

profesionalno i privatno imash moiata podkrepa
shte me namerish v malkite obiavi ako doshlo e vreme Kuku da se utrepa. :loveu: Хи,хи



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-05-13 05:06 от compass.
Re: ОБЯСНЕТЕ МОЛЯ
12-05-2008 - 21:43:04
Няма шанс курсът да се промени

Васил Велев, председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал
Няма причини да разсъждаваме на тема падане на валутния борд и освобождаване курса лев - евро. Няма шанс това да се случи. Има ясно изразена политическа воля валутният борд да продължи да функционира до влизането ни в еврозоната, когато и да стане това. Не са обсъждани никакви предложения за освобождаване на курса лев - евро преди влизането на България в еврозоната.
Има достатъчно валутни резерви, така че Българската народна банка да може да обмени всички левове в евро незабавно при въвеждането на еврото като валута у нас. Това ще стане и с всички левови влогове.
Така че курсът е такъв, какъвто е в момента, и той може да бъде държан такъв без никакъв проблем clap: clap: clap: Българските политикономисти явно прекаляват с полюциите!






Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-05-13 05:04 от compass.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход