Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Някой да е правил скоро мълниезащитна инсталация

Публикувано от StefanB 
Re: Някой да е правил скоро мълниезащитна инсталация
27-02-2011 - 15:10:31
Мълниезащита в пречиствателни станции в Стара Загора, Димитровград и Хасково

От март 2010 г. до начало на тази година фирма Парадайс Електрик Консулт ЕООД, приключи монтажа на мълниезащитните уредби в новите пречисвателни станции построени в Стара Загора, Хасково и Димитровград. Поради значимостта на тези инсталации и поради присъствието на голям брои чувствително електронно оборудване в тези обекти, фирмата Парадайс Електрик Консулт ЕООД извърши проектирането, доставка и монтажа на мълниезащитни уредби в тези обекти. За защитата на тези пречисвателни станции, бяха използвани мълниеприемници с изпреварващо действие PDC-E произведени от испанската фирма INGESCO, която е лидер в Испания в производството на технологии за мълниезащита, които се продават в повече от 40 страни по света.

Парадайс Електрик Консулт ЕООД има богат опит в изготвянето на проекти за мълниезащита не само в България, но и на други страни. Това ни дава голямо предимство пред други фирми, съществуващи на пазара. Нашата фирма има за цел да обогати културата на хората. Ето защо шишем статии, провеждаме лекции и курсове по мълниезащита на ВЕИ и по други теми, свързани с това. Представяме доклади на международнии симпозиум по мълниезаюита. На уеб сайт www.paradise-electric.eu се стремим всеки ден на представяме новости от последните достижения на учените в тази област.

Парадайс Електрик Консулт ЕООД, въпреки че е сравнително нова фирма, за кратко време се превърна в лидер в областта на мълниезащита и други подобни теми.
Re: Някой да е правил скоро мълниезащитна инсталация
27-02-2011 - 17:03:28
И в другата тема "шишат статии"....:}
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход