Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Любопитно

Публикувано от general 
Re: Любопитно
02-03-2010 - 00:02:05
Re: Любопитно
07-03-2010 - 22:49:38
За ученолюбивите, нещо полезно в кризата...
Научи сам английски ... winking smiley

[www.ezicionline.com]

*book**write*

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Идеалният човек не пие, не пуши, не прелюбодейства и ... не съществува.
Re: Любопитно
11-03-2010 - 15:13:32
Химия-мимия... дрън-дрън...moody smiley:]

Японците ходят на уроци по свалки

eye popping smileyeye popping smileyeye popping smiley:]

Става за бизнесче.

Годишната такса за посещението на курсовете е 2217 долара (200 хил. йени). Някои от "учениците" казват, че инвестицията си струва.

Тук, правилата за годишна доходност на инвестицията... малко по-различни ще да са.*huh*:]
Re: Любопитно
13-03-2010 - 23:12:38
Quote
Muza
Химия-мимия... дрън-дрън...moody smiley:]

Японците ходят на уроци по свалки

eye popping smileyeye popping smileyeye popping smiley:]

Става за бизнесче.

Годишната такса за посещението на курсовете е 2217 долара (200 хил. йени). Някои от "учениците" казват, че инвестицията си струва.

Тук, правилата за годишна доходност на инвестицията... малко по-различни ще да са.*huh*:]

Еййй то аман! Цял живот "е@и - учи"! :]

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Идеалният човек не пие, не пуши, не прелюбодейства и ... не съществува.
Re: Любопитно
13-03-2010 - 23:21:53
:]:]:}

Край няма... :]:]
Re: Любопитно
22-03-2010 - 22:43:59
[kasnaprolet9999.blog.bg]
Вижте прекрасните снимки

Световният ден на водата се чества от 1993 г. насам на 22 март и е насрочен през 1992 г., когато Генералната асамблея на ООН приема резолюция. Денят е предложен на Конференцията за околната среда и развитието (UNCED), проведена през 1992 г. в Рио де Жанейро, Бразилия. През 2010 празника е посветен на въпросите, свързани с чистотата на водата. Страните ще го отбележат под мотото "Чиста вода за здравословен свят", Целта е да се ускори изпълнението на една от целите на развитието за този век - намаляване с 50 на сто на броя на хората без достъп до чиста вода и канализация до 2015 г.

В последните десетилетия поради всеобщото замърсяване нарастват призивите за опазване на чистотата на водата. Въпреки подобряването и улесняването на достъпа до чиста питейна вода някои учени предполагат, че до 2025 година повече от половината от населението в света ще бъде предразположено към заболявания поради недостига на вода - ситуация, станала известна като водна криза.
Водата играе съществена роля за поддържане живота на Земята.Покрива около 71% от повърхността на планетата Земя и е съсредоточена главно в океаните и другите големи водни басейни.Сладката вода и подпочвените води са основните водни ресурси на човечеството.

От най-древни времена човечеството е приписвало изумителни свойства на водата. Но едва в последно време се подхожда научно към тях. Японският изследовател Масару Емото от години експериментира с вода, изложена на музика, на изговорено слово, на фотографии, на мисли и думи, написани на хартия и прикрепени към стъклен съд. По време на своята работа той е направил над 10000 фотографии, някои от които са публикувани в неговите книги "The Messages from Water" 1, 2 и "Water knows the answer". В лабораторни условия били изследвани образци от различни водни източници от целия свят. Подлагали водата на различни видове въздействия като музика, изображения, електромагнитно излъчване от телевизор, мисли на един човек или група хора, напечатани и изречени думи. Д-р Емото провел експеримент залепвайки два надписа на бутилка с вода - на единия "благодаря", а на другия "ти си глупак". Водата образувала красиви кристали, което показва, че "благодаря" е по-силно от "ти си глупак". Така се доказва, че добрите думи са по-силни от лошите.

В природата има 10% болестотворни микроорганизми и 10% полезни, останалите 80% могат да променят своите свойства от полезни до вредни. Д-р Емото предполага, че такава пропорция съществува и в човешкото общество. Ако един човек се моли с дълбоко, ясно и чисто чувство, кристалната структура на водата ще бъде ясна и чиста. Под влияние на мислите водата се изменя мигновено.

Кристалната структура на водата се състои от кластери (голяма група молекули). Думите, подобни на думата "глупак" унищожава кластерите. Негативните фрази и думи формират или големи кластери или въобще не се създават такива, а положителните, красиви думи и фрази създават малки, свързани кластери. По-малките кластери вода по-дълго съхраняват информация. Ако има по-големи разстояния между кластерите, друга информация може лесно да проникне в тези участъци и да разруши тяхната цялост по такъв начин, че да унищожи информацията. По същия начин може да проникнат и микроорганизми. Свързана, плътна структура от кластери е оптимална за дълго съхранение на информация. В лабораторията на д-р Емото са провели много експерименти с цел да се намери думата, която най-добре прочиства водата и са открили, че това не е една дума, а съчетание от две думи: "Любов" и "Благодарност" Д-р Емото казва, че всичко съществуващо има вибрация и написаните думи - също. Ако напишем думата "Любов", то надписа ще създава вибрация на любов. Водата може да поеме тези вибрации. Красивите думи имат красиви, ясни вибрации, а отрицателните думи създават уродливи, несвързани колебания, които не формират групи. Езикът на човешкото общуване не е изкуствено, а по-скоро естествено, природно образувание. Д-р Емото вярва, че водата отразява съзнанието на човечеството. Той е инициатор на проекта "Любов и благодарност към водата". 70% от земната повърхност и съответно такава част от човешкия организъм е вода, затова на участниците в проекта се предлага ден, в който всички желаещи могат да изпращат пожелания на любов и благодарност към водата на земята.

За да се убедите в това, че водата възприема мисли, не е необходима специална апаратура. Във всеки един момент всеки може да експериментира с малко облаче. За да "изтриете" малко облаче в небето, е необходимо да направите следното:

1. Не правете това с напрежение. Ако сте много възбудени, вашата енергия няма да се излъчва леко от вас.
2. Визуализирайте, че лъч енергия от вашето съзнание влиза в набелязаното облаче и осветява всяка част от него.
3. Кажете в минало време "Облачето е изчезнало".
4. И едновременно проявете благодарност за това, също в минало време: "аз благодарих за това"

Въз основа на приведените по-горе данни може да се направят някои изводи:
1. Доброто влияе съзидателно на структурата на водата, а злото я разрушава.
2. Доброто е първично, а злото е вторично. Доброто е активно, то работи само, ако се отстрани злата сила. Затова молитвените практики на световните религии включват прочистване на съзнанието от суетата, "шума" и егоизма.
3. Насилието е атрибут на злото, както се вижда от фотографиите.
4. Човешкото съзнание много по-силно влияе на битието, отколкото самите действия.
5. Думите могат да влияят непосредствено на биологическите структури.
6. Процесът на усъвършенстване е основан на любовта (милосърдие и състрадание) и благодарността.
7. Вижда се, че тежката музика и негативните думи имат сходно действие върху живите организми.
8. Основавайки се на това, че от недрата на земята извира идеално структурирана вода и кристалите на древния антарктически лед има също правилна форма, може да се констатира, че земята има стремеж към самоорганизиране. Това свойство притежават само живите биологически обекти. Следователно може да се предположи, че земята е жив организъм.
Вижте фотосите и повече информация тук:
[www.spiralata.net]

Нашата страна е богата на водоизточници и от нас зависи да ги опазим чисти.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход