Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

bg estate agents?!?

Публикувано от hariboy 
bg estate agents?!?
14-08-2007 - 09:44:17
Брокерите в България е крайно време да се откажат да стават милионери още от първата им сделка , а да си налегнат парцалите и да се помъчат поне малко да затвърдят и подобрят името си и професията си в България.
Много ми е чудно как се продава имот за над 100 000 евро,като дори една снимка няма качена?брокерите нямат пари за фотокамери ли или просто елементарно се пробват да мамят?То е и мен ще ме е срам да качвам снимки и да продавам някой бардак в центъра на София за 200 000 евро....
Но пък после правят цели форуми на тема - туристи и клиенти.
На мен ми е писнало от брокери,които ме влачат да гледам жилища ,които нямат нищо общо с това което искам или с мястото на което търся.Бесен съм ,че ми губят времето/и то работно/ но всички са един дол дренки.
Трети апртамент в София купувам и един в Лондон и мога да ви кажа ,че българските "псевдоброкери" са просто само неизбежно зло-нито разбират какво работят,нито знаят нещо за имота,който предлагат.И сто лева са им много като за комисионна!
Re: bg estate agents?!?
14-08-2007 - 09:52:49
ами има поговорка за лудия и баницата !
след 45 +18 год овчедушие се създаде благодатна почва за подобни "бузинесмани"
както се казва в такива случаи- пазарът поема новите реалности clap: :crazy:

...............................................
за всеки балон - ИГЛА , за всяка дупка - ЧЕП
Радой Ралин winking smiley
Re: bg estate agents?!?
14-08-2007 - 11:12:37
Зависи при коя агенция си отишъл smiling smiley

Има български фирми, които работят качествено, а отношението към клиента е преди всичко.


------
[www.luximoti.bg] - Луксозни имоти в България и чужбина.
Re: bg estate agents?!?
14-08-2007 - 11:51:33
avatar
Разбра ли сега, hariboy, иди при luximoti.bg - там може и да те прекарат, но ще е с вазелин, защото имат отношение към клиента :}
Re: bg estate agents?!?
14-08-2007 - 13:29:09
Veronika Написал:
-------------------------------------------------------
> Зависи при коя агенция си отишъл
>
> Има български фирми, които работят качествено, а
> отношението към клиента е преди всичко.
>
>
> ------
> - Луксозни имоти в България и чужбина.


Айде стига самореклами, ако те попитам кои са те ще ми кажеш само една и то е тази, в която работиш
->
пич...
14-08-2007 - 13:51:37
avatar
"Но пък после правят цели форуми на тема - туристи и клиенти."

Омръзна ми да пиша едно и също за хора като теб - когато си недоволен НАПИШИ ОТ КОЙ СИ НЕДОВОЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не ми говори в множествено число - аз (а именно този, който е пуснал темата за туристите) нямам нито един имот без снимка и винаги знам какво продавам и ВИНАГИ съм го виждал и не приемам подобни писаници - дразнят ме дори. А това, че има селинджъри, които работят 5 за 6 - има ги не отричам, но ако не си попаднал на свестна агенция не пиши, че всички са такива. Ама ако ще да си купил 8 апартамента в София и 88 в Лондон и 34 в Париж не ми пука. Когато ръсиш обвинения бъде по-конкретен има си специална тема за това в раздел "Мнения за фирми" недей да стреляш в тъмното АКО ОБИЧАШ. Ако ли не пиши си на воля пък какъв ще бъде ефекта от твоята писаница виждаш сам - НИКАКЪВ!

[forum.imoti.net]

:g: :g: :g:

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2007-08-14 13:54 от Продавач.
Re: bg estate agents?!?
14-08-2007 - 14:04:03
avatar
Продавач, ти като толкова много държиш да се говори с имена ("НАПИШИ ОТ КОЙ СИ НЕДОВОЛЕН!!!!!"winking smiley и ти, който нямаш нито един имот без снимка и винаги си виждал това, което продаваш, защо не вземеш и ТИ ДА КАЖЕШ КОЙ СИ, А???? Или си прекалено скромен, за да си правиш реклама? winking smiley
Като искаш другите да са конкретни, защо не и ти да си конкретен? В противен случай и твоите приказки са "стрелба в тъмното"...
След като има толкова недоволни от некоректни брокери да вземат да дойдат при теб, където всичко е наред smiling smiley
какво по-точно те интересува?
14-08-2007 - 14:17:28
avatar
zlostyr Написал:
-------------------------------------------------------
> Продавач, ти като толкова много държиш да се
> говори с имена ("НАПИШИ ОТ КОЙ СИ НЕДОВОЛЕН!!!!!"winking smiley
> и ти, който нямаш нито един имот без снимка и
> винаги си виждал това, което продаваш, защо не
> вземеш и ТИ ДА КАЖЕШ КОЙ СИ, А???? Или си
> прекалено скромен, за да си правиш реклама?
> Като искаш другите да са конкретни, защо не и ти
> да си конкретен? В противен случай и твоите
> приказки са "стрелба в тъмното"...
> След като има толкова недоволни от некоректни
> брокери да вземат да дойдат при теб, където всичко
> е наред

Пич аз ако искам да си правя реклама ще си сложа един линк под никнейма с моя интрнет адрес и ще печеля клиенти, но не желая. А аз искам хората да бъдат конкретни когато обвиняват някого за действията му. Аз не искам хората, които пишат тук да влизат с трите си имена, мобилен телефон и сканирано копие от акта за раждане. Аз искам когато ОБВИНЯВАШ, ОБИЖДАШ, ХУЛИШ някого да бъдеш конкретен!!! Защо се интересуваш аз кой съм!? Нещо дразня ли те или какво?

"След като има толкова недоволни от некоректни брокери да вземат да дойдат при теб, където всичко е наред."

Ами те хората си идват smiling smiley защото аз нямам оферти с описание от по едно изречение и без снимки и нямам нужда точно тук във форума да се обявявам кой съм. Най-малкото защото както виждаш е пълно с комплексари (надявам се ти да не си един от тях) и искам да пиша във форума за да сондирам мнението на хората. А ако всички знаят кой съм няма да мога да го правя успешно. Аз не използвам форума под прикритието на никнейма си да обиждам, да обвинявам, да манипулирам, да избивам комплекси както правят много други хора.
Ти защо си "злостър" а не Иван Петранов например и защо не си си оставил мобилния да ти звънна и да ти кажа кой съм и да се убедиш, че не работя на килограм? Защото предпочиташ да си анонимен нали?
Еми и аз такаsmiling smiley
Аз не искам от хората да казват "Аз съм Георги Георгиев и агенцията "Драгана имоти" ме излъга с една сделка защото така и така..." Аз искам когато обвиняваш (пак го повтарям) да казваш кого обивняваш и защо го правиш, а не ти да си казваш кой си - ок бъди си анонимен, но когато правиш сериозни обвинения е хубаво да се обосновеш ок?







Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2007-08-14 14:22 от Продавач.
Re: bg estate agents?!?
14-08-2007 - 14:35:31
avatar
Ама си бърз, не мога да го отрека smiling smiley Май основно работиш във форума...

"Ами те хората си идват защото аз нямам оферти с описание от по едно изречение и без снимки и нямам нужда точно тук във форума да се обявявам кой съм. Най-малкото защото както виждаш е пълно с комплексари (надявам се ти да не един от тях) и искам да пиша във форума за да сондирам мнението на хората. "

Ами и недоволните от брокерите също искат да сондират мнението на хората, затова понякога не говорят конкретно, ами по принцип winking smiley

"Аз не използвам форума под прикритието на никнейма си да обиждам, да обвинявам, да манипулирам, да избивам комплекси както правят много други хора и за това не виждам смисъл да се рекламирам"

Ако смяташ мненението, което имат някои от хората за брокерите, за обида, обвинение, манипулация или избиване на комплекси, то това си е твое виждане. За повечето хора това си е просто действителността....

П.П. Сигурен съм, че ще има обяснения, доуточнявания и обвинения в следващите 15 мин. За съжаление няма да мога да ти отговоря преди довечера, имам и други неща за вършене, нищо че съм в отпуска smiling smiley
мдам
14-08-2007 - 14:50:52
avatar
Отпуск съм и аз не се коси winking smiley

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход