Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....

Публикувано от Clever 
Анонимен потребител
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
26-05-2006 - 15:30:58
приятелят ти трябва да ти плати 500 лева за да не кажваш на други твои приятели какво търся аз - това е логиката. Плащаш за да не достига определена информация до други хора.
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
26-05-2006 - 15:44:21
Я давай 500лв. и не се обяснявайsmiling smiley
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
26-05-2006 - 15:45:46
Тинки никой не бие ако има възможност за легалн овръщане на пари. Бие се защото няма таква възможност и са те подвели. Важи дори за САЩ, Канад и ЕС. Ако искаш вярвай , но по цял свят бият за пари - къде по-малко, къде повече, но биятsmiling smiley
камелия
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
26-05-2006 - 16:25:13
Съжалявам човека,загубил 500лв.,но се питам къде му е бил умът?
1.Когато харесаш имота и искаш да го купиш,брокерите уреждат среща на страните.Продавачът е този,който спира предлагането на имота,но за да е сигурен,че след един точно определен период от време ще се сключи предварителен договор с този купувач,се прави стопиращото капаро.
2.Отива се при най-близкия нотариус и той прави протокол,с който приема парите на отговорно пазене,като вътре се описва пунктоално за какво,от кого,за какъв срок са дадени тези пари и НАЙ-ВАЖНОТО-при какви условия ще се върнат на вносителя,при какви ще останат за продавача.
3.Агенциите нямат право да приемат пари на отговорно пазене.
na
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
27-05-2006 - 21:19:27
аз наскоро дадох по същия начин 500$ ,за да спрат да предлагат имота; но се получиха някакви усложнения с продавача, който не пожела да направи промени в предварителния договор;сделката се провали; но от агенцията ми върнаха парите; явно съм случил на коректни хора от страна на агенцията
камелия
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
27-05-2006 - 22:34:29
Имаш късмет,но пак повтарям-агенциите нямат право да приемат пари на отговорно пазене.
тръндафила
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
28-05-2006 - 08:50:47
В цивилизованите страни и купувачите и продавчите сключват договор с ЕДНА агенция за определен срок,ако тя не може да намери имот се ориентират към друга.А тук какво е :и продавачите и купувачите си дават заявките на 100 места и никой за нищо не е отговорен. А нали все пак се дават пари за телфони,за транспорт и се губи време.Явно някой е решил да получи компенсация/може би с право ,а можеби не/.Струва ми се,че е крайно време да се регламентират отношенията между агенциите, а оттам и между продавачите и купувачите. moody smiley: moody smiley:
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
28-05-2006 - 11:17:07


E da,e da ! Taka e! Za sajalenie v Absurdistan vinagi vsitchk e bilo vazmojno! Ne komunizam,ne demokratsia,ami i po-lochoda stane,taka e bilo i taka chte si bade !

Vach Andrechko Bai Ganiov


P.S. Izviniavaite za latinitzata,ama tova nechto mai se pretzaka!
na
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
28-05-2006 - 21:25:01
g-n Тръндафил, ти говориш като типичен брокер като споменаваш разходи за телефон и транспорт; Аз по-абсурдна цигания не съм чувал и виждал; само в България брокерите са толкова мързеливи и алчни и на всичкото отгоре не искат да изхарчат 20ст. за телефонни разговори- ами нали все пак развиваш някакъв бизнес и не може да не завъртиш 2-3 телефона,не може без разходи; имах един подобен случай с брокер- аз щях да му давам 1000евро комисион а той ми говори за телефонни разговори; изобщо положението при 80% от агенциите, скоито съм контактувал е плачевно; за разлика се изненадвам все по-приятно при контактите си със строителните предприемачи и си мисля, че е съвсем нормално те да изместят агенциите при продажби на ново строителство
камелия
Re: Внимание ! ! ! КАПАН ЗА КУПУВАЧА .....
29-05-2006 - 11:57:47
Когато купувах си избрах една агенция с която да работя и те с удоволствие правеха разходи за всичко,свързано с търсенето ми.Ако ти си ангажирал сто агенции да ти търсят нещо и да те развеждат напред-назад,от какво се оплакваш?Може би е трябвало да ти вземат пари за оглед,за да оцениш труда им и разходите им. :g:
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход