Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Rainbow прахосмукачка - да или не?

Публикувано от Ronia 
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
09-02-2007 - 21:28:16
Vijdam che tozi disput te4e ot izvestnoi vreme; pisha samo zashtoto predi 3-4 godini i az bqh v plen na sushtite vuprosi i otgovori kogato izbirahme nova prahosmuka4ka - a i parite nqmaha znachenie za !chistotata! v kushti.
Ami zapitaite se, shtom za profesionalnoto = s kakvi mashini chisti firma Vasilka da rechem, koqto e PRO v tova otnoshenie. Obadete se po tel kakto napravih i az, shte vi se izsmeqt ako pitate za rainbow. Eto samo edin argument: vodata, koqto "prepira" vuzduha nemoje da zadurji tvurdi chastizi ot sorta na pepel. Tq raztvarq nqkakva prah, vodata izglejda kalna, no imam priqteli, koito chistiha sled pojar apartament, namaza se taka rainbowa che edva go spasiha.
Sled dulgi prou4vaniq az si kupih mashina na firmata NILFISK-ADVANCE, koeto e novoto ime na electrolux. S tazi marka chisti i Vasilka, razbira se, i kinosalonite v Mall of sofia, golemi hoteli etc.
Zenite za sushtoto ka4estvo sa 5-6 puti po-niski, a filturut HEPA i ULPA ne propuska samo virusi (spira poleni, bakterii, mikrobi....) za info vijte stranizata na nilfisk-advance, imat 3 lizenzirani firmi dilari v bulgariq, mnogo burzo rabotqt, super e mashinata, vutre e s filtur hartien i sled nego na motora - kato bqlo detsko paltenze, oshte ne se e zamursil, 4istq 3 godini s neq nai malko, hartieniq filter se smenq na 2 sedmizi, super inteligentno e napraveno vsichko i korpusut e izzqlo ot aluminii. Koito tursi, da ne propuska da se osvedomi : )
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
10-02-2007 - 15:45:08
Към потребителя AKSINIA:
Напълно е възможно силния шум от самолета Рейнбоу да се дължи от части и на скапано направения блок! Не мога обаче да разбера това с какво променя нещата! С какво променя факта, че този шум е нетърпимо мощен и повече от абсурден (освен ако не се прави годишен ремонт в апартамента, от който идва). Относно музикантите - съседите под нас имат пиано, хич не са добри пианисти, но когато някой реши да посвири, мога да кажа, че ми става адски хубаво! Все пак това е музика winking smiley , тя не може да дразни, когато не е силна и постоянна. При чистенето горе с Рейнбоу нито се чува телевизора, нито може да се разговаря с човек, дори когато е до тебе трябва да викаш! За мен човек да не се съобразява с околните е простащина и селяния и е сигурен белег, че сериозно му липсват първите 7 години!!!
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
12-02-2007 - 11:48:29
Ясно става , че има много сериозни съмнения за ползата от нея. Мъка!!!!
mn
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
13-02-2007 - 17:38:07
Здравейте всички в този форум!
Нека да споделя и аз за прахосмукачката Rainbow.
Имам такава от 13 години, най-първия модел.Купих я на изплащане и нито за миг през тези години не съжалявам за вложените средства. Това е най-ефективният уред за почистване, който съм ползвала. Почистването е по-интензивно само в началото, докато се изчисти основно мърсотията от дома. Аз я ползвам 1 или 2 пъти седмично, при това имам домашен любимец. Използвам препаратите за дезинфекция и ароматизиране на въздуха. Пера килимите си един път в годината. Много съм доволна.
Най-големият ефект от тази прахосмукачка обаче е в здравето, моето и на моето семейство. Аз съм алергична към домашен прах, акари,цветен прашец , някои лекарства; тази прахосмукчка ме спаси от астма и вече 13 години живея спокойно и взимам противоалергични лекарства изключително рядко.
Освен това има отличен сервиз, който ми поддържа машината на 1,5-2 години и нямам никакви проблеми с използването и. Много мога да разказвам за тази прахосмукачка.
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
14-02-2007 - 20:11:22
Ясно е и друго- тече режисирано облъчване - реклама от "доволни" клиенти!
mn
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
15-02-2007 - 13:10:22
За режисура не знам, може другите да са режисирани, аз не съм. Има една поговорка: Гроздето е кисело, защото е високо! : :}
Аз наистина съм доволна, моите деца израснаха с Райнбоу, те също имат такива машини и едва ли някой, който не е ползвал такава прахосмукачка, ще ги убеди,че са сгрешили в избора си.
Познавам и много други хора, които като мен са купили и на децата си. Убедена съм че децата ще препоръчат Райнбоу и на своите деца! :]
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
15-02-2007 - 13:19:33
Мn, давате ли си сметка, че коментирате във форум, в който хората не влизат, защото им е кеф да четат за ишиаса на баба си или проблемите в третата възраст, а защото имат интерес в една област, дето сумите, които се въртят са от порядъка на от 50.000 лв нагоре (най-грубо казано).
Как ви дойде на ума да говорите за киселото грозде - за тези пари може да се купят не по-малко от един микробус прахосмукачки, били те и най-великите на света...
Обсъдихте вече колко са добри, възразихте си, оборихте се, какво очаквате - да ви възрази още някой за да се регистрирате за пореден път и да приведете пример с леля си и шуранайката...
Все пак, интересът е велико нещо - какво прави от хората....
mn
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
15-02-2007 - 18:20:37
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
22-02-2007 - 09:05:17
Нашия събеседник бил "въртоглав"!
mn
Re: Rainbow прахосмукачка - да или не?
22-02-2007 - 14:29:51
и не само такъв! spinning smiley sticking its tongue out
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход