Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Лакомите собственици...

Публикувано от Продавач 
Re: Лакомите собственици...
20-07-2006 - 14:34:04
Иво, благодаря,

Горе-долу това ме интересуваше smiling smiley И моите впечатления са такива (косвени) от Слънчев бряг, макар че аз по си харесвам Несебър, все пак smiling smiley Въпрос на лично предпочитание.

Не знам само как стои въпросът със заведенията и цените им в Сл. бряг. В смисъл - в Несебър има страшно много ресторанти и закусвални, с голяма конкуренция помежду им и това прави нещата близки като цени до София. Да не говорим, че няма тарапана и спокойно си избираш хубава маса с гледка към морето. Цените в Сл. бряг за свободна консумация (в смисъл, извън пакета) сигурно са по-високи.
Re: Лакомите собственици...
20-07-2006 - 14:38:22
avatar
Ееееееееее не ме оприличавай с този вид насекомиsmiling smiley)))
Но, че изучвам народопсихологията е вярноsmiling smiley)

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Лакомите собственици...
20-07-2006 - 14:48:37
Едно мнение за Сл. бряг.

За мен така трябва да изглежда една нормална жилищна среда в град (а не в курорт).
Първия квартал в който живях в Япония много приличаше на български черноморски курорт от соц. времето (без сегашните цигании, сергии и др.). Помня как със жена ми се майтапехме че сме на постоянен курорт.

В този ред на мисли, опитайте се да си представите Люлин с идеално санирани блокове и изпипани междублокови пространства. Това би бил най-добрия за живеене квартал в София. Да, ама не, уви.
Re: Лакомите собственици...
20-07-2006 - 15:13:50
nihonjin,

а как, според теб, трябва да изглежда един курорт?

Питам, щото и аз така мисля, ама за мен всеки курорт, където бих отишла с удоволствие, освен природните дадености- море, пясък и по възможност, повечко зеленина smiling smiley, трябва да има и някаква атмосфера - исторически и културни забележителности. В Несебър много приятно впечатление тази година ми направи организирането от местни ентусиасти на камерни концерти в едната от църквите (св. Йоан Кръстител). За съжаление, нашата компания бяхме единствените българи вътре, но затова пък се радвахме на голямо внимание и ухажване от организаторите smiling smiley Явно не им се случва често българи да посещават тези концерти smiling smiley . Иначе малкото места бяха заети от германци и англичани - подозирам, дошли от Сл. бряг специално за целта.

За простор и спокойствие в курорта, обаче, бих си позволила да претендирам само ако съм готова да платя "много пари". Което значи, повече от 3-4 хиляди евро за цялото семейство за 10-ина дни.
Re: Лакомите собственици...
20-07-2006 - 15:27:10
Аз съм от по-"туристически" тип.

Курорта го разбирам бунгала, зеленина, (но не и палатки). Запазена природа, чистота.
Re: Лакомите собственици...
20-07-2006 - 15:49:42
Хъм, и твоето описание не изглежда зле smiling smiley

А каравани? Питам, щото един приятел караванаджия си е харесал такова местенце в Гърция - някъде след катерини по брега към Атина. Но май е само за каравани, т.е. няма бунгала. Иначе по нашето черноморие такива неща няма smiling smiley На къмпингите на юг тече все още реституция и караванаджиите, които ходят там, масово пищят от всякакви неуредици. Ама пак си ходят, де.

Бунгала и гора има на ММЦ в Приморско, но последният път, като отидохме до там (пред 2 години), беше ужасно занемарено и мръсно.

Ама на токова място май ще ми доскучее за няколко дни. Иначе туризъм из планината е добра идея - ама там ходиш и сменяш пейзажа на всеки два дни smiling smiley
Re: Лакомите собственици...
20-07-2006 - 16:14:29
Аз като отида на почивка обичам да съм максимално свободен.
Предварителни резервации не правя.
Спя по 1 или 2 вечери на едно място.
После паля колата и на следващото. Кое ще е следващото решавам предната вечер.
Караваната не е за мен на този етап. Ограничава свободата, в смисъл че не можеш да спреш където си искаш, а и с две деца е тесничко.

"Свободата или салама" smiling smiley
Re: Лакомите собственици...
20-07-2006 - 20:53:12
Хм, .... сега разбирам защо този форум не става за нищо.
Една тема не сте подали и завършили като хората. Обърнали сте го на чат. clap:
Re: Лакомите собственици...
21-07-2006 - 09:06:50
avatar
Ако от този форум не става нищо и намериш друг форум за имоти, който е по-добър, по-голям и с повече мнения печелиш награда 5 000Е от мен!
Всъщност друг форум за имоти няма, но ако се намери нещо ще бъде с 3 мнения две от които на администратора и третото ще бъде твоетоsmiling smiley))

Не се обиждай, но защо се заяждашsmiling smiley?

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Лакомите собственици...
21-07-2006 - 13:21:14
Форумът наистина е най-добрия български. За съжаление или не.
Човекът не се заяжда. Просто би било по-хубаво и интересно да се обсъждат неща, свързани с темата. В случая се говореше дали повечето собственици са лакоми или не, какво произтича от това на пазара и т.н. Аз лично следях тази част на разговора, а не къде и дали в Гърция или някъде другаде е хубаво да се ходи с каравана на море. sad smiley Има едно място, в този форум, на което му се вика "Обща дискусия" и е за "Теми, които не са свързани с имоти".
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход