Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

2012 Преглед на печата

Публикувано от TZARS 
Re: 2012 Преглед на печата
25-10-2012 - 21:53:08
Quote
greenbul
Quote
stroitela
Лошите и преструктурирани кредити надхвърлиха 10 млрд. лв.
При жилищните кредити също имаме рекордните 21,27%.
Намалението при лошите и преструктурирани потребителски кредити се дължи на политиката на банките да продават такива портфейли от кредити
[www.investor.bg]

За пръв път се загатва истината - лошите кредити намаляват, защото се продават (което ги прави още по-лоши)
Рррррррррррррррррррррррррррррръст на намаляването

Продават се, мале белите манастири, белите манастири с черните калугерки

Ррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррръст!
Проба, дали са ме блокнали модераторите :]
Re: 2012 Преглед на печата
26-10-2012 - 07:43:05
България и Испания са двата най-рискови пазара на недвижими имоти в Европа, твърди анализ във в. "Комерсант".

Според руския вестник всяка пета българска строителна фирма е в банкрут, а клиентите горят с платени, но незавършени сгради.

България заедно с Черна гора и Испания са най-популярните туристически дестинации за руснаците. И трите страни влизат в рисковата група, където купувачите трябва да са нащрек, предупреждава "Комерсант".

До 2008 г. в тези държави активно се строеше, но с настъпването на кризата продажбите спряха, се казва в анализа. Банките се презастраховат и спряха да отпускат кредити, така много компании без финансиране, не можаха да продължат строителството на продадените обекти.

Механизмът за контрол над строителството работи лошо, добавя вестникът. Нито в Испания, нито в България държавите ограничават масовото презастрояване на крайбрежието. В Черна гора пък къщите дори се строяха на земя, която не е предназначена за жилищно строителство, се казва още в анализа.

Президентът на международната агенция за недвижими имоти "Гордън Рок" Станислав Зингел отбелязва, че традиционната причина за възникването на масовото недострояване е кризата на спекулативните пазари на недвижими имоти.

"В Европа на първо място към тях спадат България и Испания. Именно в тези страни строителните компании най-често в сравнение с останалите изпитват различни финансови проблеми, чийто апогей е реалният банкрут", коментира той.

ps: Щом и жидовете бягат от бг-копторите - брокерската професия минава в черния сектор (може и в кафявия)!



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2012-10-26 07:47 от paul.
Re: 2012 Преглед на печата
26-10-2012 - 10:05:40
Винаги ме е изненадвало възхищението, което всяка глупост предизвиква във форума!
Re: 2012 Преглед на печата
26-10-2012 - 11:27:23
Винаги ма е изненадвала твоята unconditional Love към строително-архитектурното недоразумение Слънчев бряг!
Re: 2012 Преглед на печата
26-10-2012 - 17:20:32
Quote
др. Иванов
Винаги ме е изненадвало възхищението, което всяка глупост предизвиква във форума!



"И ако прилепът не вижда светлината,

нима у слънцето намира се вината?

Очи такива - да са слепи, по-добре е

и с хиляди - не слънцето ще почернее."



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2012-10-26 17:24 от paul.
Re: 2012 Преглед на печата
26-10-2012 - 18:11:45
ИМОТЯ.НЕТ, изгубихте ме като форумец. Вече 3-ти пост ми изтривате без причина.

Нека някой друг да отчита Рррррррррррррррррррррррррррррррръстовете.

За мен това беше последното влизане в този сайт.

Който има мозък в главата, сам да си направи изводите, а който няма - трябва да го очука живота, за да се понапъне с мисленето......


Ррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррръст на имотя.НЕТ

*beer*
Re: 2012 Преглед на печата
27-10-2012 - 00:06:50
Eдин олигофрен по-малко. Докато се регистрира пак.
Re: 2012 Преглед на печата
27-10-2012 - 21:59:58
Quote
Imotko
Eдин олигофрен по-малко. Докато се регистрира пак.


ДА ГО ДУХАШ, ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА! Да духаш здраво ти и тия лайнари дето трият безпричинно! Нещастници скапани.
Анонимен потребител
Re: 2012 Преглед на печата
28-10-2012 - 06:46:36
весо, пак ли се надруса ?
Re: 2012 Преглед на печата
28-10-2012 - 08:29:41
БРОКЕРСКИ НЕСГОДИ!


Прословутият с мъжеството си българин омекна и жените хукнаха да си купуват сексиграчки. До тази констатация стигнали продавачите в сексмагазините, които отчитат невиждан скок в продажбите на стоки за големи.
В последно време представителите на нежния пол се редели на опашки, за да си вземат атрибути, заместващи мъжете. В магазините те се оплаквали, че половинките им вече не им обръщали внимание и се принудили да прибягнат до алтернативни варианти, разказаха пред „Монитор” служители от столични сексшопове.

Според национално проучване за сексуалността една от основните причини за това бил стресът във всекидневието. Това твърдели 39 процента от запитаните мъже и 47 процента жените. Несигурните доходи и безпаричието са втората причина за епизодичните несполуки, споделят над 15 на сто от мъжете.

„Само вчера в магазина дойдоха над десет жени, които нямаха и 30 години. Искаха вибратори и настояваха да са по-големи. Жалват се, че вкъщи никой не им се „радвал”, а не им се занимавало с чужди мъже. Техните им били достатъчни. Само се оплаквали, вечно били депресирани, липсата на пари ги комплексирала и т.н.”, разказа пред „Монитор” Клавдия, която работи в сексшоп в центъра на София. Младото момиче, което е облечено в кожен панталон и изрязан потник, на драго сърце показвало на необгрижените девойки целия асортимент, който можел да замести любимите им.

„Имаме силиконови вибратори. Имаме такива с функция за допълнително стимулиране. Имаме уреди, които вибрират толкова силно, че може и яйца да се разбият с тях”, обяснява още Клавдия. По думите є обаче жените се спирали на тези, които
имитирали истински пенис. Това били продукти от киберкожа, която наподобявали тази на мъжкия член. Цената обаче била доста солена – започвали от 80 лева и стигала до 250-300 лева.

„Повечето се спират на стандартното, с това изискване просто да е по-голям, какъвто е този от серията „Лонг Джон” ­ около 25 сантиметра. Вече не се харчат шарените и светещи вибратори, които приличат на коледна елха. Те не са и много качествени. Голяма част от тях са китайско производство, тежат и бързо се развалят. Все пак идеята е да си доставиш удоволствие, а не да ти отмалее ръката, докато го правиш”, пояснява още Клавдия, докато прави въртеливи движения с китката си. Самата тя имала цял комплект играчки. Най-доволна била от вакумната помпа. Това бил уред, които жената поставя около интимните си части и чрез напомпване си доставяла върховно удоволствие. Цената на продукта започвала от 50 лева, а за по-качествените изработки по-освободените дами трябвало да се бръкнат с 200 лева.

Подобно на Клавдия служители от други сексмагазини също се радват на наплив от дамска клиентела. Те обаче се оплакват, че жените налитали само на играчките тип „дилдо”, които представляват гумени пениси. Продуктите са евтини, тъй като нямат механизъм, който да ги прави вибриращи. Така по-скъпата им стока като кожени облекла, камшици и еротично бельо застоявала. Причината била, че тези атрибути са за двойки, а такива вече все по-рядко се срещали.

Жените най-палави в Пловдив и Търново

Дамите в Пловдив, Благоевград и Велико Търново са най-палави. Това показва национално проучване за сексуалността. В града под тепетата близо 32 процента от жените с ръка на сърцето признават, че имат по двама сексуални партньори. Полигамни са и девойките в Благоевград, където 29,5 процента също споделят, че си лягат с повече от един мъж. Рекордьорки обаче са във Велико Търново, където близо 14 процента с гордост заявяват, че едновременно въртят трима партньори.

Проучването показва още, че в случаите, когато правят секс, 80 на сто от сънародничките ни изпитват удоволствие и се чувстват задоволени след акта. Столичните мъже пък може да се гордеят с постиженията си, тъй като нито една софиянка не се е оплакала от секса, който е получила. Причина за недоволството в нежния пол обаче е, че българинът е изключително пестелив в любовната игра, чуждо му е и разнообразието в нея. Това всъщност е и слабото място на нашенският мачо, става ясно още от проучването.

Нежни господа предпочитат сребърни „патрончета”

Нежните господа, които също са редовни клиенти на сексмагазините, предпочитали вибраторите тип сребърни „патрончета”. Те представлявали минивибратори с никелово покритие, които имали дистанционно. Така търсачите на „разтърсващи” усещания можели да инсталират уреда и по всяко време на деня да получат своята доза вибрации само с натискането на едно копче. Мъжете с различна ориентация грабели като топъл хляб и някой от женските аксесоари, като например вибровендузите за зърна. Те също разполагали с дистанционно и дискретно можели да бъдат скрити под ризата, без никой да разбере, че са там. Продавачите в сексмагазините се оплакват, че клиентите от мъжки пол били много по-претенциозни от дамите.

Изкуственият атрибут - “третият човек” във връзката

Сексиграчката е третият човек във връзката, твърдят някои родни сексолози. Тя обаче не бива и не трябва да измества партньора. „Би следвало да се преоткриваме един друг отново и отново, а не да разчитаме, че тези атрибути ще разнообразят интимността ни”, оспорва твърденията на по-младите си колеги д-р Илия Врабчев. По думите му за секс с любимия човек трябва да се мечтае през целия ден. Играчките не могат да заместят изживяването, което бихме получили при докосването, целувките и прегръдките.

„Напоследък се наблюдава една тенденция, наречена алиенация в отношенията, т.е. това е отчуждаване на хората един от друг или затруднения в междуличностното общуване. Някога спокойно можеше да кажеш „Здравей” на някого, а сега ако го направиш, ще те помислят за глупак или селянин. Когато не можеш да говориш с другите, няма как да общуваш и със самия себе си”, категоричен е д-р Врабчев. Според него днешните мъже не са омекнали, а плахи, защото нямат модел на подражание. Докато пораснат, те са обградени предимно от жени. Това ги прави плахи и срамежливи. Сега момичетата свалят момчетата.

„Другата причина, поради която има бум на сексиграчките у нас, е липсата на умения да се прави любов. Под секс се разбира само и единствено чукане”, категоричен е сексологът.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход