Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

za rusnazite, marisancite, etc

Публикувано от kuku 
Re: za rusnazite, marisancite, etc
05-08-2006 - 02:02:45
Данни за малък град - вадени от различни места /затова и липса на линкове/.
Популация 40000,площ - 7.7 кв.мили.9% от населението живее сама и е над 65 г.9% от работните места е манифактура.39%- търговия.Цена на къща 2000г.- 196,500,а през 1990 - 122,400.ЗА 2005г.- 320,000,Ср.цена на кв.фут 173.21,продажби 311,годишна промяна на цената 04-05г - 13.3%Тригодишната промяна е 8.7%,петгодишната е 7.3%.
kenneth r.harney:"Bottom line on real-estate write-offs:If you are not taking big ones,that"s probably becouse you are not being eaten alive by huge mortgage bills and heavy properti taxes.Things could be worce."
ven
Re: za rusnazite, marisancite, etc
05-08-2006 - 07:17:42
az v jivota si rushvet ne sum daval i ne sum vzimal

И какво сега? Ще спреш ли да бълваш помия във форума?
Re: za rusnazite, marisancite, etc
05-08-2006 - 14:02:57
Средногорски,
С предишното си изказване си бях по-скоро поставил за цел, да те отърва от тази негативна житейска нагласа, с която в момента безспорно живееш. Подобна нагласа съсипва, "отравя" живота (като непосредствена последица). Косвено обаче тя може да се отрази негативно и на детето ти (нали говориш, че имаш 11/12-годишна дъщеря) . Представи си картинката на вечно намусения, намръщен баща, хвърлящ непрекъснато вината в/у другите. И точно това странично действие е може би в случая най-опасно. Та кой (нормален) родител не иска детето му да израсне свободно, здраво,безгрижно, необременено, с една вечна усмивка на лицето ...
Ето това са според мен важните неща в живота, а не че Луканов, Дойнов, Беров, Виденов.....(списъкът разбира се не се изчерпва с тях). Че са грабили - грабили са. Че е препоръчително да се знае, какви са ги дялкали - препоръчително е (историята е все пак наука, нали така Joan, 4ovek smiling smiley smiling smiley ). Но всеки ден да се събуждаш, проклинайки комунистите, е безмислено. Ти почна изявите си в тоя форум преди няколко дена (та ти си се изказвал едва 4-5 пъти!!) , а вече улавяш във всеки един от нас комун-манипулативния тон от недалечното минало!!?? В кой от нас видя ти "комуниста", "манипулатора" и защо?
По тона ти си личи желанието за провокация.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2006-08-06 21:33 от Peter123.
Re: za rusnazite, marisancite, etc
07-08-2006 - 09:57:26
А ти Средногорски някога през живота си нагърбвал ли си се да свършиш нещосам? Поемал ли си отговорност да направиш нещо? Или все ти пречат комунисти, фашисти, капиталисти, китайци, американци, турци, руснаци?
Вярно е, че общото положение в икономиката пречи и конкретно на всеки. НО има хора, които знаят точно какво им пречи( тези дето имат да вършат работа) и хора, които се оправдават с това (тези, които чакат някой нещо да ми даде).
И в крайна сметка лично теб били ли са те мутри, рекетирали ли са те? Много се съмнявам, защото ако ти се беше случвало щеше да разбереш разликата между сегашното положение и това, което беше преди няколко години. Няма как да ти се случило, защото те е страх да рискуваш и пет лева и се хващаш за първото оправдание като удавник за сламка - в твоя случай комунистите. Вярно е че, се попречили на много хора да се развият, ама не и на теб.
Re: za rusnazite, marisancite, etc
17-08-2006 - 12:39:32
Quote

Като сравнявате Хърватското с Българското Крайбрежие пропускате за съжаление
да отбележите, че по чакълестите плажове на Хърватска се ходи доста по-неудобно
отколкото по пясъчните плажове на България.

а ти пропускаш да споменеш, колко е чисто Адриатическо море даже и в големите курорти. Черно Море е като блато сравнено с тяхното море

Клара е права - морето им е много по-красиво и чисто от нашето
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход