Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

za rusnazite, marisancite, etc

Публикувано от kuku 
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 09:11:42
Ето сега искам да ми кажеш аз какво съм - ченге, мутра или баламурник.
Нали само такива сме в Българияsmiling smiley
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 09:14:05
Kuku ако твоите познати , близки и приятели не си помагат - търси си други хора с които да прекщарваш времето като се прибереш.
ама ти вече съвсем сдаде багажа - ами нали едно от преимуществата да си в България е, че ВИНАГИ ИМА НА КОГО ДА РАЗЧИТАШ В ТРУДЕН МОМЕНТ.
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 10:19:04
Kuku,

Деца имам и да ти кажа, освен панадол има и български амидофен, дето е по-ефикасен от панадола. Само дето не е толкова рекламиран, защото е доста по-евтин. И също не дразни стомаха. Ама защо да купуваме него, като можем да платим 5 пъти повече за вносния панадол и да обогатим съответната фармацевтична компания? Нали така!

А оцетът е напълно безвреден на компреси и може да се ползва и при по-ниска от 39 градуса температура като успешен заместител на медикаментите. ТОЧНО ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ!!

Ти да не се опитваш да ми кажеш, че панадолът е едиснвеният начин за сваляне на детска температура и ако нямаш пари да си го купиш, занчи, детето ще си стои с температурата??????? Интересно, преди да се появи панадолът на българския пазар, дали нашите деца са си стояли с високата температура и ние сме били безсилни да я свалим, ако се налага. Чуй се само какви глупости твърдиш!

Да не говорим, че има и течение в медицината, което препоръчва температура под 39 градуса да не се сваля медикаментозно, защото така по-лесно организмът на детето се справя с вируса. Само се препоръчва много тенчости и (както вече казах), облекчаване с компреси на дискомфорта.

Kuku, от това, което ми пишеш за температурата, ми става ясно, че от гледане на деца разбираш толкова, колкото и от недвижими имоти smiling smiley Ама че нещастник!
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 10:28:50
Kuku,

казваш "Joan, zdranata sistema v Canada e edna ot naj-dobrite v zelja svjat i e pochti izcjalo subsidirana ot dyrgavata.
Zashtho ne razkagesh kakvo ti e kazal brat ti i da sravnim s tova koeto az kazah za zdraveopazvaneto v Bylgaria?"

Това си е едно голо твое твърдение. Същото като за цените в Хърватска. Същото като за цените в Киев или Минск.

Мога да разкажа какво ми е казал не само брат ми, но и най-добрата ми приятелка (Също в Канада). За детенце с гнойна ангина, на което Джи-Пи-то НЕ МОЖЕ да назаначи лечение, защото не е компетентно, ами му дава час за специалист "уши-нос-гърло" за след 3 МЕСЕЦА!! Тук всяко джи-пи знае какъв антибиотик да изпише за гнойна ангина. Лично на моя син се е случвало и се е оправял за една седмица.

За възрастна жена-канадка с висока пенсия и пълна здравна осигуровка, която е със сърдечна недостатъчност и чака в коридора на спешното отделение 6 ЧАСА, за да й обърне някой внимание.

За млада жена с перфорация на язвен колит, която ЕДНА СЕДМИЦА стои с гнойта в корема и никой не упява да разбере, че има перитонит и й е нужна спешна операция!

Колкото до комплексите, не виждам от тука пишештите по-голям комплексар от теб самият! За какво всъщност си говориш с нас, не разбирам. В крайна сметка, щом си щастлив там, където си, какъв точно ти е проблемът? Нито някой те кара да се връщаш, нито да купуваш тука, щом са нереални цените на имотите.

А защо за трети път се правиш на ударен и не отговаряш - като са надути цените, защо не си продадеш имотите в БГ на тези цени, да реализираш кеша и след 3 години можеш си купиш 2 пъти по толкова. Или пък, понеже тук е клоака, с кеф да си го харчиш тоя кеф в Обетованата земя Канада.

За какво си държиш имотите в тази гнусна държава?
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 10:35:48
Kuku,

Поредното ти голо твърдение - че в БГ имало "lipsa na choveshtina i elementarna systradatelnost"

Ако на теб никой не ти е помагал в България и не си срещнал човещина и сърдечност, като си бил тука, може би причината е в самият теб?

Аз лично съм имала много трудни моменти, както финансово (не е само г-н Средногорски smiling smiley, така и психологически, и винаги са ми помагали близки хора - напълно безкористно.
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 10:45:52
Като го гледам какъв е по-скоро шамари ще получи (не от мен smiling smiley) , а не съдействие. И после ще тръби, че хората в БЪллгаиря били нетолерантниsmiling smiley
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 12:19:27
Kuku,

Ti pokaza che si tochno takuv, kakvoto opisanie davash na ostanalite - poluinteligent pravesht obshti zakliucheniya ot ogranichen ziznen opit i si tolkova pulen sus zloba, che mi e zal za teb. Goliamata ti (po tvoitr kriterii) zaplta izglezda e rezultat po-skoro na sluchainost, otkolkoto dokazatelstvo za dobri analitichni sposobnosti. Poputuvai malko po sveta - idi v Portugaliya, idi v iuzna Italiya, idi v Severna Gurtsiya - shte vidish kolko si prilichat s Bulgaria. Zashtoto Bulgaria e edna ot nai-slabo razvitite strani v Evropa. No kato obizdash horata ziveeshti v Bulgaria ne postigash nishto. I osven tova forumut beshe za tendentsiite na tsenite na nedvizimite imoti v Bulgaria, a ne za sravniavane na mestoziveeneto na bulgarskite emigranti. Az moga da ti posocha sigurno mnogo po-dobri mesta za ziveene ot Kanada i kavo ot tova?

Moiat priziv ostava - Kuku e po niakakva prichina mnogo ogorchen i napulno zaslepen ot omraza. Tova oznachava che ne tryabva da mu se obrushta vnimanie.
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 14:13:50
Kuku,

Един много интересен линк за амидофена и парацетамола smiling smiley - панадолът е, доколкото знам, търговско наименование на парацетамола (едно от многото). Това може би е интересно и за г-н Средногорски smiling smiley Между другото, и на моя син парацетамолът не действа и аз имам още стари запаси амидофен. Като ги свърша, ще търся приятелката си от Петербург за още smiling smiley

С извинения към администратора и колегите за отклонението от темата.
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 16:37:56
avatar
Куки,не знам коя година си напуснал България, но щом говориш само за мутри и ченгета,има поне 5г.Явно, нещо здраво те гризе,но като плюеш по страната и хората, няма да се излекуваш.Засега,все пак комуникираш във форума,лошо ще стане, когато всички те игнорират-ще станеш невидим......... :}
Re: za rusnazite, marisancite, etc
02-08-2006 - 18:07:02
Predavam se, moge pyk i da ne sym prav.

Moge neshtata da sa se promenili v pologitelna nasoka v Bylgaria. Shtom vsichki go tvyrdjat...

Mojat family doktor (GP ne se upotrebjava tuka) e dobyr. Ima izvestna razlika megdu sistemite na lechenie v Evropa i America,
Tuk naprimer vjarvat che antibioticite ne sa polezni, te ne se prodavat svobodno i gi ispisvat chak kato vdignesh temperaturata i se razboleesh seriozno.

Joan, primerite kojto davash dori i da sa istinski sa prichineni ot nekadyrnost ili greshka.
Moeto lichno nabludenie e che doktor v Canada se stava mnogo trudno i nekadyrni doktori ne se shreshtat chesto.
Az moga da ti predstavja syshtija i po-goljam broj realni sluchki sluchili se s men i moj poznati, prijateli i rodnini v Bylgaria.
Ne tova mi beshe zelta.

Tova koeto kazah e che az dosega ne sym chul tuk njakoj lekar da e iska podkup za kakvoto i da bilo i ne sym chul njakoj njakoga da e daval rushvet na doktor.

Vsjakakvi drugi otlkonenija ot temata, varizii i svobodni interpretazii, svirkanija i djudjukanija (koj ne skacha e cherven) sa bezsmisleni.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход