Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Преглед на печата 2

Публикувано от Imotenbalon 
Re: Преглед на печата 2
24-10-2009 - 12:59:01
не работя за никого а за себе си само.Баща ми има фабрика за мека мебел и сме тръгнаали от нулата.....който го мързи да работи в бг е бедем.Нашите мебели ги изнасяме дори и в САЩ
Re: Преглед на печата 2
24-10-2009 - 13:06:54
avatar
Ами поздравления на баща ти, дано банките и даначните не му прецакат бизнеса. Но хората с фабрики в БГ не са чак толкова много. А ако видим статистиката, със стокообмена ни със САЩ, ще видим че картинката е много много тъжна. Аз изчезвам, че трябва да сядам да уча.

Поздрави на всички ъпери и специално на др. Иванов, ще намина пак след 1-2 месеца да ви видя. И да видим с колко са скочили панелките. smiling smiley Дотогава инвестирайте, после ще ми се хвалите с печалбите. Хъхъхъ

А ти разбери, че като имаш кола това не означава, че няма нужда от тротоари, иначе язък за престоя ти в Германия. smiling smiley
Re: Преглед на печата 2
24-10-2009 - 17:47:02
Гечко, наблягай на учението.Там ти е силата.
Re: Преглед на печата 2
24-10-2009 - 18:21:54
Re: Преглед на печата 2
24-10-2009 - 19:18:50
[dnes.dir.bg]
Започнаха и строежи да спират...
За сега за глупости...
Re: Преглед на печата 2
24-10-2009 - 20:08:39
avatar
jikev Написал:
-------------------------------------------------------
> > Започнаха и строежи да спират...
> За сега за глупости...


Мойте почитания, колега, но не е за глупости.Много правилно, даже.Падането от височини е най-големия убиец по строежите.
надявам се по-скоро и това да го преболедуваме, с безопасността на труда. И дано по-малко сираци и вдовици се появят до тогава.
Дано и повече от започнатите строежи се довършат.

Вечно ЖЪДЕН!Ебем ти ебане пред пиене!
Re: Преглед на печата 2
24-10-2009 - 22:36:06
Песимистична настройка към България DW

Quote

Най-големият банков играч в Източна Европа, притежаващ Булбанк, ще има спад в печалбите си заради застоя на капиталите в тези страни. България, Унгария и балтийските републики ще утежнят сметките на Уникредит през 2010.

Quote

През изтичащата година Уникредит затвори клонове в България и обяви за продажба недвижимо имущество. Операциите бяха на стойност 6 милиона евро. Голяма част от длъжниците й също се видяха принудени да изплащат набързо кредитите си.

Re: Преглед на печата 2
25-10-2009 - 13:35:01
Испания "налива" 5 млрд евро в строителството

Quote

Инициативата Plan-E 2010 ще акцентира върху създаването на дългосрочна заетост за 200 хил. души и ще се съсредоточи върху изграждането на значими инфраструктурни и строителни проекти, обявиха от Мадрид.

Quote

Световната икономическа криза доведе до огромен срив в сектора на строителството, а цените и обемът на сектора продължават да се свиват. По последни данни на Евростат производителността в бранша през август се намира на 66.5% спрямо базовата 2005 г.

Quote

Трусовете в сектора изтриха и хиляди работни места в страната. Данните на Евростат показват, че Испания има най-високото ниво на безработица - 18.9% към август.
Re: Преглед на печата 2
25-10-2009 - 14:02:53
[bgcolor=blue]Песимистична настройка към България

Най-големият банков играч в Източна Европа, притежаващ Булбанк, ще има спад в печалбите си заради застоя на капиталите в тези страни. България, Унгария и балтийските републики ще утежнят сметките на Уникредит през 2010.[/bgcolor]

Аз не прочетох, че България е зле, а че някаква банка тръгнала по трънливи пътища, същата, дето от известно време като уличен помияр прилайва около кервана строителният бранш. Гьотверените дето мислят, че могат да дават по 9-10% лихви по депозити, без да дават кредити, да си търсят работа. И най-вече свободни подмостови пространства, че трябва и да се спи някъде.
Re: Преглед на печата 2
25-10-2009 - 14:19:22
Пука ти за Уникредит, тя не се управлява от икономисти, а от медийни герои и философски настроени субекти.
Когато мениджмънта ти куца, целия свят ти е виновен... Питай "Девин"...
:] :]


Виж кво става тука:

[www.postbank.bg]

Пощенска банка предлага нов жилищен кредит „Сигурен дом” с лихва от 7,9% за кредити в евро, която е фиксирана за първите две години. Максималният размер на кредита e 500 000 евро, а най-дългият срок за погасяване е 35 години. Жилищният кредит може да бъде използван за покупка, ремонт и подобрения, строеж или довършителни работи по жилищни имоти, както и за рефинансиране. Финансовата институция повиши и максималното финансиране до 80% от стойността на жилището.

„Пазарът на жилищните кредити започна да се възстановява, но сега повече от всякога клиентите ще отдават първостепенно внимание на сигурността, когато правят сериозни, дългосрочни инвестиции. Кредит „Сигурен дом” е разработен специално, за да предостави на клиентите ни сигурни и предсказуеми условия в настоящата предизвикателна икономическа среда. Фиксираната лихва на кредита предпазва от потенциални промени в лихвените равнища и позволява по-прецизно планиране на разходите, което вярваме, че клиентите ще оценят”, коментира Петя Димитрова, изпълнителен директор на Пощенска банка.

Кредит „Сигурен дом” има множество допълнителни предимства. Пощенска банка предлага към своите жилищни кредити и уникалната за нашия пазар застраховка „Безработица и живот”. Застрахователният пакет дава на клиентите допълнителна сигурност в случай на непредвидени събития в живота им, като покрива месечните вноски или пълния размер на кредита. Пакетът покрива риск от загуба на работа, трайна или временна нетрудоспособност и загуба на живот. В допълнение всички получатели на новия жилищен кредит могат безплатно да активират услугата „Интернет банкиране”, която ще им позволи да следят състоянието на своите сметки, дати на падеж на кредита, месечните си вноски и транзакции. Кредитоискателите могат да кандидатстват и за кредитна карта American Express, освободена от годишна такса за първата година.

Така се прави ! *yes*
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход