Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ЦЕНИ В САЩ!!!!!НИЕ ЛУДИ ЛИ СМЕ ?!?!

Публикувано от sisi_dim 
Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:38:59
bstanoev Написал:
-------------------------------------------------------
> Китаиско железо няма
> внос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Морски пясък технологично неможе да се вложи , кои
> е тоя луд собственик на бетонов възел коити иска
> да си загуби всичката клиянтела???
> І10 за леене не са проблем ако бетона е с добавка
> за ниски тъемператури.
> Премери височината на на тавана в глупавия панел
> преди да говориш.
> БДС не цитираиу ако не си запознат.

Китайско желязо има внос. Не просто има внос на арматурно желязо, ами и цели стоманени конструкции се внасят поризведени в Китай. Друг е въпроса, защо някой си мисли, че е по-лошо!
Морски пясък, технологично няма никакъв проблем да бъде използва. Това, че той съдържа морска сол, която "скапва" цимента е друг въпрос ама това се забелязва по-нататък, не веднага. Дали някой е слагал морски пясък в бетон, не знам, дано да не е...предстои да разберем скоро.
При -10 да се налива бетон означава, неминуемо намаляване на якостта на бетона, с колко точно, зависи от много неща. Обикновено води до срутване на плочата след декофрирането по начина по който се случи на една от плочите плоча на комплекс SKY или нещо такова беше, горе в Симеоново. Няколко други случая има само за територията на София. Противозамръзващи добавки е добре да се използват до температура мин. -3, -2 градуса. Аз лично съм виждал замръзнала "противозамръзваща" добавка. Работниците се чудеха, как да я размразят в пластмасовата туба в която беше, за да се добави, към бетона.


Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:39:42
Ti maj ne si pogledna linkote za da vidish lokaciatia im i vsichko drugo koeto te interesuva.
Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:43:36
Ti izobshto pogledna li linkovete v nachaloto na temeta za da vidish za kakvo stava vapros......?Za koi godini mi govorish i za kakwi kashoni,a v centara na Sofia mnogo li e poo dobre?!?Neznam da ima takava panorama na takava cena kadeto i da e bilo ta kamoli v centara na nasheto sity - Sofiq......
Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:45:14
avatar
bstanoev Написал:
-------------------------------------------------------
> Китаиско железо няма
> внос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Морски пясък технологично неможе да се вложи , кои
> е тоя луд собственик на бетонов възел коити иска
> да си загуби всичката клиянтела???
> І10 за леене не са проблем ако бетона е с добавка
> за ниски тъемператури.
> Премери височината на на тавана в глупавия панел
> преди да говориш.
> БДС не цитираиу ако не си запознат.

Да Китайско желязо няма, но за сметка на това всичкото е от украйна ... ще кажеш, какво му е? Ми влез с един гайгеров брояч и го доближи до плочата и ще разбереш ... smiling smiley

Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:45:38
avatar
Смислъла е да разбереш, че кочинките в Люлин са надценени в пъти. Ти няма да го разбереш, ще го разбере някой, като онзи човек, който питаше дали да си купи панелката в младост за над 1000 и който благодарение на форума и на такива като мен не си я купи, а сега за същите пари получава много по -добри оферти, и същите тези, които му продаваха панелката го търсят постоянно да му я пробутат. Това е смисъла, тук има много хора, които само четат и не пишат и точно тях се опитваме да предпазим от съветите на другарката Камелия и другите като нечя. Защото ако ви слушат хората вас брокерчетата, средните цени в Сф. сега трябваше да са 2000евро и ще се вдигат постоянно. Ха-ха . Лятото 3ма брокери ми се кълняха, че никога (в целия ми лайф тайм) няма да видя цени в София под 1200 евро (дори и панелки в Обеля 123). А сега се оказва, че това е една ГОЛЯМА НАГЛА ЦИГАНСКА ЛЪЖА. Камито сигурно я прави от глупост или от страх да не си загуби хляба и 3%ната комисионна, не знам тя си знае най-добре. Та това е смисъла на форума и повечето от нас пишат с тази цел тук.

Знам че няма да ме разбереш, но дори и един човек да откажем да направи най-голямата глупост в живота си, значи си е струвало.
Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:49:10
E te za tova sme na tova polojenie .Predpolagam che si broker .Za tvoia iznenada az sashto sam,no sam i balgarka i prosto me e iad da predlagam na klientite si razpadashti se kochini na bezumni ceni,zashtoto v Balgaria e taka - ti shte izlajesh klienta si che mu prodavash izgodno jilishte ,toi shte te izlaje v negovvia magazin predlagajki ti kitajski bokluk za evropoejski i taka natatak.Vsichki se lajem po mejdu si,mislim che sme tarikati ,a v dejstwitelnost sami se precakvame!
Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:51:31
avatar
gekko Написал:
-------------------------------------------------------

> Знам че няма да ме разбереш, но дори и един човек
> да откажем да направи най-голямата глупост в
> живота си, значи си е струвало.


Опа! Още един месия на хоризонта! Почвам да късам билетчета на входа.........
Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:52:00
avatar
Сиси, с Другарката Камелия не се спори, тя е с чугунена бълканска тиква и каквито и доводи да и кажеш тя си знае своето. За нея върха на НИ са панелите в Люлин, дори си е закупила няколко и е много горда от това ! Просто друго никога не е виждала и затова го отрича, какво да я правим.
Не сме луди, който иска да ходи да живее в САЩ на сила никого не можеш да спрешsmiling smiley)))
19-01-2009 - 14:52:44
avatar
Вечната тема във форума - ама как така там било толкова, а тук толкова... Живеем в свободна страна и всеки може да си купи имот в САЩ, Германия, Франция, Италия, Белгия, Англия и т.н. Аз не мога да разбера какъв е този зор да се сравняват несравними неща. Взимате цялото си семейство, намирате си работа и училище за децата в САЩ - правите сметка годишно колко ще ви струва подръжката и данъците на такъв имот и ако със заплатата, която евентуално ще получавате и евентуално ще можете да изхранвате семейството си и да си плащате разходите ще прецените този имот за вас ли или не е. А ако се почуствате несигурно като емигрант, който ако има съкращения ще бъде съкратен още в началото в съответната фирма в която работи то тогава или не се надценявайте или стигнете бързо да извода, че сравнения от подобен характер са напълно безмислени. Толкова за САЩ и "евтините им къщи"! Всъщност можете да живеете и под наем в Съединените Амрекански Щати...предполагам и наемите са несъизмерими с нашите...

За нашата мила страна - да цениТЕ на имотиТЕ са високи в по-голямата им част, но това далеч, не означва, че за 99% от българите алтернативата е да се изнесат да живеят в "евтини" къщи на един милион километра от родната земя. Подобни сравнения са нелепи, смешни и жалки поне според мен. Никого не ангажирам с мнението си и никого не карам или убеждавам да си купува панел в Люлин, епк в Младост или къща в Мировяне. Ако ви стигат средствата и можете да заминете веднага за САЩ за да си купите там имот в който да живеете 12 месеца в година - бегом към летището и лек път *bow* ... оставете нас несртетниците да се угнетяваме сред панелните джунгли и дупките по пътищата - "тамо са раите"...

Пъ Съ: и да не забравяте да ни пращате снимки от там *ok*

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: Ceni v USA!!!!!Nie ludi li sme ?!?!
19-01-2009 - 14:52:54
Joan Написал:
-------------------------------------------------------
> камелия Написал:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Смешно е, но и много показателно за
> настройката на
> > някои хора.
> > Щом е в САЩ, кусури не може да има. Това е
> мотото.
> >
> > Гледат офертата, но единственото, което
> виждат, е
> > че цената била като в България. Ама защо?
> Какво
> > представлява имота, къде се намира, какви са
> му
> > недостатъците? Няма значение.........важното
> е да
> > се дърлят.
>
>
> Ами аз пак не разбирам - госпожицата/госпожата,
> пуснала темата, спокойно може да си купи
> въпросното жилище във Фолрида или там където ги
> намира тези евтини оферти. Ако това е, което иска
> да ни каже. Тук някой иска същата цена за панелка
> в Люлин - ами негово е, иска си. Тя като смята, че
> е по-изгодно във Флорида, да купува там, а не в
> Люлин.
>
> Какъв е смисълът от подобни теми?


Що се правите на ощипани калинки? Смисълът от подобни теми е, че все по-ясно се вижда картела - ДЪРЖАВА+МЕДИИ+СТРОИТЕЛИ+БРОКЕРИ.

Горепосочените, най-вече с помоща на медиите, облъчваха целият народ с лъжлива информация за цените в белите страни и припяваха мантрата "от утре ще е по-скъпо".
България е пълна с хора, които нямат достъп до интернет, не говорят чужди езици и единственият начин да събират информация е от мас-медиите.
Те не се виновни, че са неграмотни и че разчитат на "държавниците" да ги пазят, както би трябвало да правят хора, клели се в Конституцията.

Най-добре е хората, участвали в тази лъжа да се замислят за всичко, което се случи и което тепърва има да се случва.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход