Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

браво бате СЕРГО

Публикувано от dival 
Abu
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 07:30:05
касетата
Като цяло, това си беше едно злобно отмъщение. Нищо добро не произлезе... Преди юнските избори имаше някакъв минимален шанс хората да се делят на морални и неморални, вместо на комунисти и репресирани. Обаче хората в малките градове и селата ги достраша (как да повярват, като никога не са виждали такова нещо, а по понятни причини не са и чували), гласуваха си по безопасния начин и вече нищо не може да се промени... Именно страхът уби вярата, че човек може да помогне на непознат и утре той да му отвърне със същото. Ненапразно комунистите ги втриса като чуят за предателство. Доверяваш се на някого, а той вместо да ти служи те погребва. Успяха да предадат този страх у всички, така че вече е късно и това ще е! Чудете се после що всеки роптае, но малцина гласуват...

ПП Имам идея как могат да се променят нещата, но не е демократична и не е за форум. Аз съм по идеите - давам я (без)възмездно на лични.
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 07:59:33
Имам двама далечни познати брокерчета тук в Усата.
И двамата се "преквалифицираха"...LOL !
Единият се върна на пицата... Разнася "Domino"пици с "Murano" (неизплатено, разбира се) и не ще да се продума ,че бил нещо брокер на времето...
Другият, "по-успешният", държи един билдинг с 8 апартамента под наем с един друг мошеник. За "секшън 4" наематели,"защото в тези времена те били най-сигурни"...LOL!
Само, че вече го набиха два пъти, хора дето ги е изпържил да купят "изгодно" преди 2 години... А и още чакат на опашката... А и наемателите нещо се "ослушват" да плащат. Сега чете чаптер 11...
Студено е вече... Никой не може да ги барне до пролетта. Пък после общината ще им намери друг билдинг. Билдинзи мнооооого! Всички дебнат за наематели.
Дойде втория екс-брокер преди 3 дни привечер у дома, черпих го един коняк, хора сме. Питах го какво смята да прави. Потрепера с гурливите си очички. Изпи курвоазието на екс и започна да философствува ,как се опитвал да работи за хората и как не го разбирали...e.t.c. Хеле след един час си тръгна. Ама пред билдинга му го чакал поредния изпържен - и пак бой... Сега фара му пак насинен...LOL!
Какви хора, това брокерите...
Знаят ,че мамят и се надъхват вътрешно как да го направят по-добре. Някои даже си вярват.
На времето като почна далаверата в БГ със "Sunny Beach" и после Банско истерията, първите които се хвърлиха като мухи на лайно на далaверата бяха бивши комсомолчета, "открехнати" по вътрешно-партийна линия.
Точеха се да посрещат тълпите клиенти, да им разправят сладки и медени приказки и да им вземат париците. Двама се убиха да ми звънят по телефона в Лондон да съм им помагал. Да съм убеждавал хората там... Зер погледа им беше вперен в тълпите англичани идващи на хоризонта. И точеха ей-такива лиги...
Ама аз моето име да не съм го намерил на улицата, като др.Иванов.!?!
*angel* *ok* *write*
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 10:37:55
милко вълков ,

Какви са тези глупости бе, моето момче. Това в Про и анти ли го прочете? Ще дам възможност и на двугите отворковци и "бунтовници" да се изкажат, а за длугарят Костов ще те светна, че по това време правеше програмата на Профсъюзите/казионните, други нямаше/ и даваше интервюта/4 бв., публикувани в Народен Труд/ относно икономическото ръзвитие на България, в което нямаше и идея за някаква политическа промяна. А за касетата с Пеша танкиста, авторът й, кинаджията, си призна, че е била монтаж, но с благородна цел.

acen1975

Асенчо, статистиката, и въобще всичко което си писал е за хора, които имат нещо в главата. Ти не си сред тях. Ако беше, щеше да се замислиш, как без инфлация доходите в България ще се изравнят с Европа? Да те светна нещо. В близките години инфлацията ще стигне общо около 300%, с колкото животът на запад е по-скъп от тук и калкото заплатите там са по-високи от тук. Това са обективни икономичести закони. Обективни, а не такива за които преподаваше нашето цигане.
Дефицитът е голям, защото така трябва. В България влизат много пари, защото сме добре. Защото същото е в САЩ. Идват капитали. От там е и външният ЧАСТЕН дълг. Парите с които една фирма финансира филиалът си тук са кредит за регистрираният в България филиал. Както и парите за всеки имот който се купуваше от чужденци с регистрирана фирма се явява фирмен кредит.
Банките не отпускат, на защото са в страна с реална икономика не фалират. А защо не отпускат пак трябва да питаме цигането и тези, които твърдяха, че всички банки трябва да са чужди. И сега парите на българските спестители финансират немски, унгарски и италиански предприятия.
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 10:52:58
Браво Докторе !!!!!!!! *ok* *ok* *ok*
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 11:01:52
avatar
А на мен ми хрумна идея за печеливш бизнес в момента - ще правя тоалетна хартия с редуващи се лица на Гоце, Серго, Кобурга и Доган. На другаря Иванов ще му пратя един кашон безплатно, за да се бърше, когато настъпи светлото бъдеще описано вчера от другаря Станишев.
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 11:24:47
Много болна тема . Не трябва да се гласува , което също е позиция.
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 11:30:24
roki40 Написал:
-------------------------------------------------------
> Много болна тема . Не трябва да се гласува , което
> също е позиция.


за запазване на статукво-то
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 11:40:27
avatar
Трябва да се гласува разбира се !!! Единствената алтернатива за промяна в България е ДСБ. Но този факт е известен от много години.
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 11:55:34
Че откога Доган ви стана враг? От времето, когато седеше до СДС на кръглата маса?

А точно фактът, че ДСБ са известни от много години, е довел до друг факт, че за тях проблема е да влезат в парламента.

Чакам "очевидци" на събитията.
Re: браво бате СЕРГО
17-12-2008 - 13:23:41
Планът за подобряване на пътната инфраструктура за 2009-2013 година е още по-амбициозен, с три приоритета за развитие - доизграждане на магистралите "Тракия", "Струма", "Люлин" и "Марица", както и на концесионните проекти "Хемус" и "Черно море"; реконструкция и изграждане на първокласни пътища и рехабилитация, реконструкция и ново строителство на 7500 км пътища ІІ-ри, ІІІ-ти клас и транзитни пътища.

Планът "Станишев" предвижда да модернизираме съществуващата и да изградим нова инфраструктура и същевременно дори в условията на икономическата криза да запазим социалната функция на железопътния транспорт. Ще продължи електрификацията и реконструкцията на 150 км. ж.п. линия Пловдив-Свиленград, която е основната транспортна връзка между България, Турция и Средния изток.
eye popping smiley eye popping smiley
Както и да е,дори не прочетох всичко....
Не ми е ясно-защо 2009-2013г?Какви са тези планове за време,когато дори не е ясно кой ще управлява?Как се бори криза с намерения?И най-накрая-къде спаха 4 год.и не направиха всичко това?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-12-17 13:49 от djijko.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход