Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Сравнение- цена Къща на ул.Шипка/ Замък във Франция

Публикувано от rykspin 
Re: Сравнение- цена Къща на ул.Шипка/ Замък във Франция
21-04-2008 - 14:09:23
Привет на всички,

Молба за малко ориентир, моля,

колко според вас е реалната цена на апартамент от 84 кв. в центъра на София, близо до катедралата "Ал. Невски" - 10 мин. пеша, масивна тухлена кооперация (разбира се не нова). Сменено всичко - ВиК, Ел, Дограма и т.н. Изложение ИЮЗ с преобладаващ Юг?

Молбата ми е за вашата най-реална преценка без падания и изхвърляния smiling smiley

Благодаря на всички реалисти предварително!
Re: Сравнение- цена Къща на ул.Шипка/ Замък във Франция
21-04-2008 - 14:23:15
Това е може би най-скъпия район в София. Идеално място за одялкане на някой сноб. Намери си печен брокер да го представи в максимално добра светлина и да го продадете на подобаваща "аристократична" цена.
Re: Сравнение- цена Къща на ул.Шипка/ Замък във Франция
21-04-2008 - 14:51:26
Благодаря ти Боби,

аз съм си го харесала .... smiling smiley а цените, особено "аристократичните" са кошмарно аристократични и доста различни. От 1300 до 3800 евро/кв. м. и в много от случаите, в които се предлагат на цена около 200 000 евро се оказва,
че " ... апартамента е за ремонт ...."
Мястото е добро, ако изобщо има добро място в този Джурасик Парк София, но според мен цените са твърде европейски, а някои са ги надминали. Според мен и професионалистите в бранша на НИ не биха могли да дадат макар и приблизително твърда цена, защото пазара е хаотичен. НЯМАМЕ традиция и опит. Нямаме и много голяма база за сравнение. Кое да сравниш панел - епк- стара тухла - нов газобетон? Ако вземем опита от белите държави като Франция, Австрия, Германия, пък дори и не толкоз бяла Италия - там по-умничките хора предпочитат старата и монолитна тухла, запазват фасадата и осъвременяват всичко в интериора. Факт е, че тези стари сгради слава богу са издържали проверката на времето. ЕПК-то също е изключително здраво строителство. Минусът е, че е събрало по едно село вътра, а този минус е твърде голям. Факт е, че тук засега всичко се хвърля на ново строителство, а в България то не е доказало проверката на времето. Вярно, по-малко хора живеят в сравнение с епк-то, но нали са и те българи... Много скоро ще се уеднаквят и входовете и фасадите с епк-то.
Навсякъде във форума се говори за спад на цените на жилища - "телевизора" казва точно обратното smiling smiley Та, цената по-скоро към 130 000 или към 230 000 евра да клони?
Re: Сравнение- цена Къща на ул.Шипка/ Замък във Франция
22-04-2008 - 08:53:27
Каруца паркира перфектно по тип "френски гараж" на улица „Иван Асен” в столицата.



Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход