Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK

Публикувано от goran 
СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
06-06-2007 - 10:10:32
Ето тук може да си поговориме за спаменето в различните теми защото доста поомаза мойта ПЪК И НЕ САМО НЕЯ.ЛУД УМОРА НЕМА казват старите хора.
Амбицията ти на всяка цена да исказваш мнени без значение дали има нещо общо със темета по-която пишеш се нарича СПАМ а пишештия СПАМЕР.
Спамерът – за него е въпрос на чест никога да не напише мнение, което е смислено, по-дълго от едно изречение или пък изобщо има нещо общо с темата. Любимият му препинателен знак (а често и единствения, който ползва) е смайлито. Еволюирала разновидност на спамера е мистър Постинг – потребителят, който явно цели да влезе в книгата на Гинес, отговаряйки денонощно и систематично на абсолютно всяко чуждо мнение, а често и на собствените си.
Противодействие – също както хлебарките спамерите и спамът не могат да бъдат премахнати.Смята се продуктите на RAID (BAN и BAN +) могат поне да облекчат проблема.
Abu
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
06-06-2007 - 16:52:22
Ей, goran!
То бива да станеш веднъж-дваж с гъза нагоре, ама такава кривотия всеки ден??? МОЙТА тема, МОЙТА тема - че напиши МОЯТ форум и да се махаме. То пък не може само за теб да се пише. Виждаме в нечий пост идея, коментираме, понякога с развитие (полза), понякога без полза. Ти на това му викаш СПАМ - аз му казвам форум. Като искаш само сдъвкана и смляна информация, наеми си консултант. За без пари - това е положението...
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
06-06-2007 - 17:28:11
Криво ми е когато някой спами.Тук сме за да научим нещо а и да споделим опит НЕМИСЛИШ ЛИ?Напълно съм съгласен,че трябва да се коментира и разисква по-дадена тема да се развива и да има полза от нея,но когато в дадена тема се пишат неща които нямат нищо общо с темата аз ги наричам СПАМ!!!
За да бъде полезен един форум на четящите го той трябва да бъде прочистен от СПАМА!!!Туй е мойто мнение пък ти го наречи както щеш.Ако повече хора станат с гъза нагоре против спама в темите форумът ще стане многооооооо по-приятен за четящите го.
wal
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
07-06-2007 - 15:53:09
да правите цяла тема от това, 4е някой има разли4но мнение от вашето....."крадеца вика дръжте крадеца"...Искате да 4увате само това , което на вас ви се иска confused smiley
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
07-06-2007 - 16:52:04
E де,хайде да не правим чак такъв въпрос!Не виждам,какво толкова е станало.Дори направо си е герой ,ЧОВЕК,когато отговаря ,понякога на малоумни въпроси,и то със необходимата сериозност.Мое мнение е,че няма питащ ,тук във форума,на когото той да не е помогнал.Писаното слово е така,често пъти криво го разбираме.
Горане,благодари се,че не си влизал в словесен двубой с някои форумци с два пръста чело и космати гърди.Тук се забелязват няколко отбрани екземпляра,но и те си имат своето значение.Шутовщината им внася разнообразие и не ти е скучно.
Не се задълбавай в подробностите.Гледай напред :]
tio
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
07-06-2007 - 17:09:08
Vseki ima pravo na mnenie zatova e foruma,a 6to se otnasq do 4ovek ima mnogo polozitelni i prakti4ni mneniq i smqtam 4e odgovorite mu ne sa spam.V spora se otkriva istinata ,koqto za vseki e subektivno ponqtie.Lek den na vsi4ki !
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
10-06-2007 - 12:49:05
ЕТО ЗА КАКВО ГОВОРЯ
ЦИТАТ ОТ ТЕМАТА КУПИХ ТЕРЕНА,А СЕГА НА КЪДЕ.

Re: купих терена,а сега накъде? :-)
Изпратено от: magea (IP съхранено)
Дата: October 27, 2006 11:10PM


Уважаеми дами и господа, темата според мен, започна да се изражда в лични и безполезни нападки и спорове. Смятате ли, че хората, които я посещават ще задържат своя интерес? Или, някой от Вас, редовите участници във форумите, никак не ви вълнува това? Просто се забавлявате....
Това, което съм написала тук до сега има само една цел - да даде малко светлинка на хората, които имат смелостта да започнат да строят с ограничени знания и средства. Защото аз като започвах ми бе много тъмно и имах голяма нужда от добронамерена помощ. Ровех се из масиви от подобни теми дълго и ми струваше много усилия да извлека нещо наистина съществено и полезно от подобни теми, изродили се в "боклучийски кофи".
Затова Ви моля най учтиво - да бъдем наистина полезни в конструктивни диалози и сподеяне на опити.

Всеки има право да изказва мнение и да коментира НО САМО МНЕНИЯ КОИТО КАСАЯТ И ДОРАЗВИВАТ дадената тема,в противен случай се губи смисълът и положените усилия на пишештите и четящите да си бъдат взаимно полезни,каквато в същност е целта на ФОРУМА.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2007-06-10 12:56 от goran.
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
10-06-2007 - 22:24:44
Това мнение е преместено в новия "форум за имоти, финанси и всичко останало"



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-05-24 23:35 от g0g0.
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
10-06-2007 - 23:31:05
В НАЧАЛОТО НА ТЕМАТА СЪМ КАЗАЛ "Ето тук може да си поговориме за спаменето в различните теми " Ясно съм изразил мнинето си защо съм визирал 4ovek или се налага да прилагам цитат от няколко поста по-нагоре?
4ovek е генератора да пусна тази тема.
Идеята е ако не да се спре то поне да се ограничи СПАМЕНЕТО във форума.
Да ме прощават приелите го лично!!!
ej
Re: СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА 4OVEK
15-06-2007 - 10:27:53
goran Написал:
-------------------------------------------------------
> Идеята е ако не да се спре то поне да се ограничи
> СПАМЕНЕТО във форума.

Айде нема нужда от шериф на форума. Карай го по-кротко, не мисля, че ще постигнеш нещо положително с тази тема. Форума си има модератори и не мисля, че ти си от тях! :crazy:
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход