Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

търся мнения за сглобяемите къщи

Публикувано от toniko 
Smetkata
Re: търся мнения за сглобяемити къщи
13-04-2006 - 16:09:07
Антонио,по мои сметки сумата е съвсем различна,но може да сме учили различна математика cool smiley Иначе всичко е много хубаво spinning smiley sticking its tongue out
П.Георгиева Управител Здравейте прятели и благодаря за хубавите думи.Радва ме интереса Ви към тази технология ,защото към нея е ориентирано бъдещето на ниското жилищно и курортно строителство.Разбира се че мисленето на хората трудно се променя но въпреки консерватизма има вече клиенти и в България и за жалост между тях има и недоволни.Често срещано мнение межу клиентите е че не може сглояемите къщи да струват почти колкото масивните но това не е така ако наистина говорим за къщи.Една добре конструирана и правилно изработена къща живее почти 200 години.Говоря за тези къщи които се сглобяват от предварително подготвени в производствени условия панели и разбира се в тях да са вложени необходимите изолационни материали.( Фирмата не предлага къщи от трупи).
Може би тези които желаят наистина само сезонни къщи или така наречените бунгала се стъписват от цената защото очакват нещо символично като цена и не бива да очакват техните стени да имат същата топлоизолация като на сериозните къщи.Както се казва " За толкова пари толкова работа"А на пазара предложения колкото искате .Всеки може да избира според джоба и претенциите си.Ние можем да Ви предложим къщи (по индивидуален проект) защото само така работим и фирмата разполага с обучен и лицензиран проектански екип,освен това технологията ни позволява постройки до 3 етажа.За всичко което Ви вълнува мога да отговоря на тел: 0878 631 755; 052 631 755:
Re: търся мнения за сглобяемити къщи
20-04-2006 - 13:56:04
Първо обиколете фирмите и тогава казвайте, че всички сме скапари. Нашата фирма влага същите материали, в същият ред в който се поставят и в чужбина. Е не може в Германия да е 1000 евро на м2 а тук да е 100 евро. Затова който иска ниски цени да си скове къщата сам. В крайна сметка къщата се прави един път и е редно да се съблюдават всички изисквания за материалите.
Ако някой се интересува нашата страница е www.kashti.com
Re: търся мнения за сглобяемити къщи
20-04-2006 - 14:32:08
Интересно ми е как решихте да произвеждате дървени къщи при положение, еч ще направили сметката, че не излизат по-евтино от монолитните?
Или по-точно само в определени случаи могат да бъдат конкуретни.
Струва ми се неразумно да инвестираш в нещо, което предварителните прогнози показват, че не е конкуретно. Защо със същата амбиция не разработихте проекти със спесификация за монолитно строителство след като сте решили да се пробвате в този отрасъл?
Re: търся мнения за сглобяемити къщи
20-04-2006 - 20:17:29
R. Velchev
Re: търся мнения за сглобяемити къщи
21-04-2006 - 09:35:49
Когато боклуците, които правите станат с качеството и коректността на Хуф Хаус, тогава си заслужават хилядата евро, а това, което ЕКОЗИД и всичките останали измамници с тези къщи в България предлагате, не заслужава и сто лева на м2. ЗАПОМНЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ, ЧЕ НЕ СТЕ ИНВЕСТИТОРИ, А СТРОИТЕЛИ, ДРУГ ДАВА ПАРИТЕ. КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА В СТРОЕЖИТЕ, ТОГАВА ИСКАЙТЕ КАКВИТО И ДА Е СУМИ, НО НАИВНИЦИТЕ ВЕЧЕ СА НА СВЪРШВАНЕ.
R. Velchev
Re: търся мнения за сглобяемити къщи
21-04-2006 - 09:59:37
И май ако си я бях сковал сам наистина щеще да е по-качествена и по-добре направена от тези, които Вие предлагате. И щеще да ми излезе на 30% от цената, да не говорим колко от нещата наистина сам си ги направих и единствено от тях съм доволен. А вие си оправете и квалифицирайте некадърните работници и пияници във фирмите и тогава имайте претенции за пари. Щото май само думата пари познавате. Думи като спазване на договор, срокове, качество са ви непознати.
Re: търся мнения за сглобяемити къщи
21-04-2006 - 11:01:59
Е това с работниците няма скоро да се оправи. Живеем в условията на диктатура на пролетариатаsmiling smiley
Колев
Re: търся мнения за сглобяемити къщи
25-04-2006 - 11:01:57
Привет на Г-жа Георгиева,
радвам се,че се включи в дискусията и обясни професионално,макар и с няколко думи разликата между истинската т.нар. "сглобяема къща" и бунгалата,които някои колеги наричат къщи.Англичаните отдавна са казали,че не са достатъчно богати,за да си позволят да купуват евтини неща.Всяко нещо си има цена и всеки сам решава как да строи и къде да живее.В допълнение мога да кажа,че всички мои познати,които съм насочил към фирма "Касиопея"нямат забележки относно качеството на изработените от тях обекти.Дано за в бъдеще да има повече такива фирми smiling smiley
А на г-н Радославов бих препоръчал да прегледа отговорите на запитванията които е получил.Би било интересно на всички нас как при запитване за изпълнение на обект включващ възможно най-скъпи материали и респективно обект "спартанско" изпълнение цената е една и съща moody smiley: moody smiley: А относно сравнението на цените в Германия и България няма нужда от коментар - Радослав е орговорил доста изчепателно.
Rumene, kyde w Bylgaria (Sofijsko ili Plovdiwsko) move da se vidi postroena ot Honka kyshta?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход