Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Каквото и да правим, каквото и да струваме, без тема за Световното няма да минем

Публикувано от Petar(Peter) 
Kiko,

Нека ме изпитват - правилата трябва да се знаят, за да могат така по-лесно да се "заобикалят" :}
Re: Joan, научи ли правилатаsmiling smiley
28-06-2006 - 14:48:30
Peter,

Ако 4ovek го е докарал до там, че да има нужда от "рамо" срещу мен, значи, яко е загазил :}

А иначе - аз не съм оспорвала женския индивидуализъм, нали? Даже го намирам за положително качество smiling smiley Как ще се изяви уникалната ни индивидуалност, ако ни облекат в униформи и ни задължат като мъжете да постъпваме и говорим по един и същи начин? smiling smiley А е доказано, че единците (гениите) движат света напред, а не стадата (от мъже в екипиsmiling smiley)

Нека се карат мадамите им - по повод ритнитопковците вече заявих, че са първосигнални и като неизбежно следствие, се женят за подобни половинки. Затова и моята мениджърска стратегия ще набляга на "първосигнални" прийоми от страна на женския отбор. А за умствените способности на Виктория Бекъм вече си казах мнението (със задачите на детето й) Ама коя друга би живяла с Дейвид Бекъм?
"Ама коя друга би живяла с Дейвид Бекъм? "

Пълно е с желаещи.
Re: Joan, научи ли правилатаsmiling smiley
28-06-2006 - 14:59:53
Това за индивидите е абсолютно грешно. Хайде да видим как може някой индивид да се развива ако го пребият на улицата и хвърлят отнаките му в кофа за сметsmiling smiley Движението напред се осъществява, защото групата от индивиди е успляла да наложи определени отношения, които да позволят на индивиди да творят на спокойствие. Т.е. всяко едно постижение не е на отделен индивид, а на голяма част от обществото.
Re: Каквото и да правим, каквото и да струваме, без тема за Световното няма да минем
28-06-2006 - 15:09:13
Ами аз нали ти казвам, че Украина по показатели всъщност би следвало дори да спечели първо място в групата, а не да пада от Испания. Т.е. класирането им на четвъртфинал не е изненада. Те са дебютант на първенство единствено поради лош късмет и исторически фактиsmiling smiley - все се дънеха в последния момент. Динамо Киев имаше доста добри мачове в Шампионска лига, имат традиции - отборът на СССР от 1986 (силно играха тогава) - 1988 (паднаха на финала от Холандия) всъщност си беше Динамо Киев, спечелиха КНК срещу Атлетико Мадрид през 1986... Всъщност Украина и Грузия даваха най-добрите футболисти в СССР доколкото си спомням.
Та общо взето Украина играе под очакванията на това световно.
Съдийските грешки наистина станаха доста на брой. Проблемът е не само в самата им бройка, а в това, че те са в състояние да решат спокойно един или друг мач: в единия случай не свириш дузпа, защото е спорно, а в другия я свириш, като оставяш света да си спори.

Според мен малко се попрекали с обвиненията с/у съдията Иванов(Португалия-Холандия). Картоните си бяха заслужени. Аз в такава ситуация също щях да вадя картон след картон.
Както обикновено си прав :}
Не ми се спори в тая жега. :g:
Re: Каквото и да правим, каквото и да струваме, без тема за Световното няма да минем
28-06-2006 - 15:15:45
Даже спести на Фиго червен. Да не говорим, че грешката му бешеи че не даде червен на Холандия за контузването на Кристияно Роналдо. Даже във В група в България е срамно да се опиташ да контузиш най-добрите от другия отбор за да биешsmiling smiley
"Пълно е с желащи да живеят с Бекъм" Peter, ама всичките са "един дол дренки" със Спайската :}
Re: Каквото и да правим, каквото и да струваме, без тема за Световното няма да минем
28-06-2006 - 17:00:20
Айде беsmiling smiley На пъстите на ръката се броят жените, които не биха се изкушили да му похарчат паричкитеsmiling smiley Освен това е млад, не се налага да се спи с някой 80 годишен дядоsmiling smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход