Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Каквото и да правим, каквото и да струваме, без тема за Световното няма да минем

Публикувано от Petar(Peter) 
Petar(Peter)
Re: Joan, научи ли правилатаsmiling smiley
28-06-2006 - 10:56:52
Joan,

Не искам да наливам масло в огъня, но

[life.dir.bg]

Да не си помислиш сега, че удрям едно рамо на 4овек smiling smiley
kiko, благодаря,

Очевидно това е статията, дори звъннах за да съм сигурен. Оказва се, че е била публикувана във вестника на 22-ри. Имало е дори снимка точно на двамата Ларсон и Млеберг, които си пречат един на друг и се чудят кой да вкара, пък А. Коул услужливо се е дръпнал назад.
Нищо де майтап да става !


Други ме вълнува днес !
Хайде сега кажете, има ли необходимост една Бразилия да бъде подпирана по такъв грозен начин срещу Гана. Да не би пък служителят на корпорацията (съдията) да очаква още апетитни наряди от работодателя си ! Или се е уплашил, че работата вървеше на изравняване и после е можело да бъде безмълвно упрекнат в "грешна преценка".
Аз напълно откровено си признавам, че бих допуснал грешки по някои тънкости от футболния правилник. Нещата еволюират, а точно тази страна не ми е интересна, защото вече обясних, че н егледам сериозно на цялата работа.
И все пак аз познавам правилото за засада! Изпуснах първите минути и не видях гола на Роналдо.
По отношение на гол номер 2 на Бразилия за мен не подлежи на никакво съмнение, че беше от явна засада.
Гол номер 3 на Бразилия беше от една тънка засада, нека да го наречем условно спорна ситуация, която като правило се свири от съдиите, освен ако не са преубедени.

Позор !
Което показва колко е безумно да изпитвате Joan за правилата, след като правилата на играта явно са други. winking smiley
Re: Каквото и да правим, каквото и да струваме, без тема за Световното няма да минем
28-06-2006 - 11:50:35
Винаги големите отбори биват подпирани. Това си е част от правилата на футболната играsmiling smiley Съдиите просто премахват известна доза от късмета като факторsmiling smiley
Мен пък друго ми е интересно - някой спомня ли си световно първенство, на което още на четвърфиналите да няма нито един отбор, който да не е влизал в сметките? Мисля, че това световно ще влезе в историята, като най-предвидимото първенство.
Украйна в чии сметки влизаха?

В днешната статия на Папазян има интересни паралели мужду нашето представяне в САЩ 94 и Украйна в Германия 2006 - голяма загуба на старта, победа с четири гола във втория мач, победа в третия мач, дузпи на осминафинала, първа изпусната и после три вкарани и т. н.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2006-06-28 12:05 от kiko.
Re: Каквото и да правим, каквото и да струваме, без тема за Световното няма да минем
28-06-2006 - 12:16:49
Украина безапелационно се класира за световното, като първи в групата и то с доста разлика от следващите го. А в групата им бяха, Дания (традиционно силен отбор), Турция(бронзов медалист от световното 2002) и Гърция (европейски шампион). Така, че класирането на Украина в група с Тунис и Саудитска арабия не мисля, че беше изненада. Даже може ад се брои за изненада голямата им загуба от Испания, както и отвратителния футболр, който показват. Поне аз съм изненадан от играта им, очаквах доста повече от тях.
Сега ни очаква един перфектен 1/4 финал, тържество на футбола между отборите на Италия и Украина, то ще са неспирин атаки, положения ту пред едната , ту пред другат врата, дъжд от головеsmiling smiley

"Сега ни очаква един перфектен 1/4 финал, тържество на футбола между отборите на Италия и Украина, то ще са неспирин атаки, положения ту пред едната , ту пред другат врата, дъжд от голове"

С краен победител= Италия
Re: Каквото и да правим, каквото и да струваме, без тема за Световното няма да минем
28-06-2006 - 13:53:48
ЗА съжаление е много вероятноsmiling smiley Даже Италия нищо чудно и на финал да отиде, след като немците(аржентинците) им счупят гредите, а жабите с някой гол от статично положение да измъкнат 1-0smiling smiley
Ставаше дума за класирането на четвъртфинал, а не за излизането от групите.
Класирането на Франция на 2 място в групата следва да се окачестви като единствената "грешка в системата". Ако бяха станали първи, нямаше да се стигне до елиминация на един фаворит(Испания).

Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход