Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

гостилница - хапки с косъм

Публикувано от Huba-Buba 
гостилница - хапки с косъм
08-08-2008 - 13:49:05
Такаааа
Странни случки (странни за някой, за мене отдавна очаквани) се случват в имотната кухня така да се каже.

Бих желал да дам някой фундаментални аксиоми за да се обоснова изводите които ще направя накрая.
1. форума е място в което се обсъждат определени тези и всеки може да изказва свободно своята. Целта е не толкова да се каже кой крив и кой прав а хората които слушат или четат да си направят своите изводи.
2. Хората участници във форума са същите, които виждаме, срещаме и т.н. в реалния живот.
3. Хората могат да бъдат анонимни и по този начин да споделят откровено своите мисли и тези.
4. Модераторите във форума имат ВЛАСТ.

И така!

Преди около половин час пуснах един коментар в темата "Познаваме ли всъщност имотиТЕ и цениТЕ им?"

Той беше следния:
Quote

Re: Познаваме ли всъщност имотиТЕ и цениТЕ им?
Изпратено от: Huba-Buba (IP съхранено)
Дата: August 8, 2008 12:15PM


Продавач Написал:
-------------------------------------------------------
> hrabar Написал:
> --------------------------------------------------
> -----
> > За земемтръс и това как реагират сградите на
> него
> > е много обширна тема, сега нямам време да
> пиша а и
> > мисля, че не е точно това темата.
>
>
> И аз смятам да не задълбаваме за земетресенията.
> Пуснах тази тема с идеята да пишем само неща,
> които биха били полезни на хората, на които им
> предстои тепърва да продават или купуват недвижим
> имот. Едва ли ще им е интересно да четат спорове.
>
> Автоматичен подпис: Трима от всеки четири
> посетители на форума НЕ се занимават професионално
> с недвижими имоти. Ако търсите съвет за пазара на
> НИ в България попитайте този, който ви го дава
> дали работи на този пазар!


що смени подписа продавачоо?

Продавач Написал:
-------------------------------------------------------
> Автоматичен подпис: Гледам, звъня, питам, ходя по
> огледи...а чудо цените в София не са паднали...ооо
> дори растат е как е възможно това в какъв свят
> живеем? Нали казаха "експертите" че ще паднат още
> през 2006г....? Аааа не са били експерти сега
> разбрах


какво стана с експертлъка?
Малии, не ми били падали имотите майнольо, сал едни прИмоции им сложилЕ!

п.с. Да не дава Господ земетресение да става, че едно е да плащаш глупоста си със парици, друго е със живота си!

Постнах го там защото смятах, че е свързан със темата - един продавач, който твърди че е експерт в имотите е променил своя подпис от ясния и директен анонс - че имотите няма да падат към ясния и директен анонс - че хората които пишат във форума масово са некомпетентни

Quote

Автоматичен подпис: Трима от всеки четири посетители на форума НЕ се занимават професионално с недвижими имоти. Ако търсите съвет за пазара на НИ в България попитайте този, който ви го дава дали работи на този пазар!

Малко след това засегната страна, която пъпада в точка 4

пусна следния постинг във темата:

Quote

Коментари не по темата ето в тази тема където тематиката е свободна: [forum.imoti.net]

Ако толкова ви вълнува моя подпис и моето мнение ако съм на кеф ще си върна стария подпис и дори ще го увелича с 2 реда по темата с 300-те евро за "топ локейшън".
Мненията ви и на двамата, които не са по темата ще бъдат изтрити след един час както и моето обяснение на въпроса, който така силно ви вълнува

Автоматичен подпис: Трима от всеки четири посетители на форума НЕ се занимават професионално с недвижими имоти. Ако търсите съвет за пазара на НИ в България попитайте този, който ви го дава дали работи на този пазар!

Логично е да се запитаме следните въпроси:
Наистина ли точка 1 е валидна доколкото моето мнение отбелязва поведението на познавач на имотния пазар в тема дали познаваме имотите?
Хората от точка 4 имат ли същите недостатъци като хората от точка 2 и имат ли възможност да злоупотребяват това което съм споменал в точка 4?

Извода който аз виждам е, че злоупотребата със служебно е прякосвързана конфликта на интереси дори и във форумите.

Очаквах да ме цензурират, просто исках да видя кога ще се случи.
Ето случи се!

И последния въпрос който бих искал да задам и който иска да помисли е:
Трябва ли хората от точка 4 да влизат в точка 3 ако те вземат активно отношение по повечето от темите или с други думи казано - трябва ли модераторите, които имат финансови интереси касаещи темите обсъждани във форума да бъдат АНОНИМНИ?

Извода, който се налага е, че форума на имоти.нет се манипулира умишлено с цел забавяне на очаквания срев на имотите и намиране на последните заблудени баламурници, които не са се заробили с кредити или пък имат излишин парици за боклуците предлагани на пазара.
Манипулацията макар и елегантна е достатъчно видима за всеки трезво мислещ човек.


Re: гостилница - хапки с косъм
08-08-2008 - 15:48:05
avatar
"Очаквах да ме цензурират, просто исках да видя кога ще се случи.
Ето случи се!"


Я да видим сега кой манипулира... clap:
Човек, който има следния изказ цитирам го от днес:


"Стига маскари ма! Това, че ти си маскара не значи, че и другите са маскари!
Знаем какво дупе имаш и за какво го ползваш."


Нормално е да очакваш да ти се изтрият простотиите именно защото са такива или поне аз така ги тълкувам. Я да видим следващите бисери...

"Постнах го там защото смятах, че е свързан със темата - един продавач, който твърди че е експерт в имотите е променил своя подпис от ясния и директен анонс - че имотите няма да падат към ясния и директен анонс - че хората които пишат във форума масово са некомпетентни."

Подписа на всеки един потребител във форума може да бъде коментиран от всеки един друг потребител, но да речем в "Обща дискусия" където този път темата е що годе в по-правилния раздел, ако изобщо можем да броим коментарите на моите подписи за нещо смислено и полезно за другите потребители във форума.
Никъде не съм писал, че хората са цитирам горната уникална мисъл: "масово некомпетентни" аз посочих резултатите от една анкета, а как може да тълкува нейните резултати пишещия само смислени теми г-н Хуба-Буба...си е негова версия, която не пречи да се сподели и да и се посмеем всички - написана е в правилния раздел и за това ще остане поредния бисер за поколенията.

Продължавам с горените творения:

"1. форума е място в което се обсъждат определени тези и всеки може да изказва свободно своята. Целта е не толкова да се каже кой крив и кой прав а хората които слушат или четат да си направят своите изводи."

Именно...какви изводи може да си направи някой след това твое изключително полезно мнение започващо с думите "Стига маскари ма!" moody smiley:


"4. Модераторите във форума имат ВЛАСТ."


Така е наистина много хора имат власт - проблем се появява тогава когато тя се използва не по предназначение. Ако всеки прочете правилата на форума преди да пуска едни и същи теми на няколко места или започне да ругае, заплашва или обижда други участници във форума нямаше да се налага да се трият мнения и да се използва тази "ВЛАСТ" Но уви един такъв човек, който пише предимно да се заяжда е г-на пуснал тази тема...

Продължавам с избрани моменти на бисерите:

"Извода който аз виждам е, че злоупотребата със служебно е прякосвързана конфликта на интереси дори и във форумите."

Извода, който аз мога да си направя за теб е, че не можеш да си контролираш емоциите и влизаш в постоянни препирни с всеки използвайки обидни изрази. Форума е място за споделяне на опит и мнения свързани с имотите, а не за препирни. Когато не искаш да се съобразиш с едни абсолютно елементарни правила значи вероятно подбудите ти са други различни от останалите участници в този форум. Обвиняваш ме индиректно, че манипулирам като трия просташните ти - ок аз обаче реших да ти обърна внимание в тази тема (обещавам да е за последно за да не занимавам форума с твоите писаници).

"трябва ли модераторите, които имат финансови интереси касаещи темите обсъждани във форума да бъдат АНОНИМНИ?"


Нека да опитаме да разконспирираме уникалния ти въпрос някак си...Какво според теб означават "финансови интереси касаещи темите" moody smiley:
Продавач има финансов интерес да не стане кв.м в докторската градина 300 евро ли?
Ясно ми е, че до толкова се разпростира интелекта ти, но много евтино и тънко подхождаш... Съжалявам някои хора колко тесногръди могат да бъдат, но на света има по-много от всичко...е на някои им е по-много злобата и тесногръдството, но няма как има много мъка на този свят... А колкото до анонимността - ти как се казваш и къде работиш ще споделиш ли с целия свят? Не че ме интересува, но е ясно защо толкова се вълнуваш от другите - а да видим аджеба тоя Продавач дали е някой магнат, който прави луди прави като трие мнения с ругатни из форума, но всъщност прикрива ИСТИНАТА, която тези културни и интелигентни хорица споделят за да отворят очите на целия свят, но не Продавач затъмнява с цензурата си слънцето, което рано или късно ще огрее целия свят в частност докторската градина където той сигурно има 8 тризонета пуснати под наем с необслужени ипотеки а? clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: clap: :} :} :} :} :} :} :} :} :} :} :} moody smiley: :!: moody smiley:



И четем нататък най-гениалния от всички изводи:

"Извода, който се налага е, че форума на имоти.нет се манипулира умишлено с цел забавяне на очаквания срев на имотите и намиране на последните заблудени баламурници, които не са се заробили с кредити или пък имат излишин парици за боклуците предлагани на пазара.
Манипулацията макар и елегантна е достатъчно видима за всеки трезво мислещ човек.
"



Разбира се порталът имоти.нет тъй като "продава" имоти има огромен интерес цениТЕ на на имотиТЕ да не сриват clap: :} clap: :}
Е ако се замислиш като един "трезво мислещ човек" ще се досетиш може би, че не порталът на имоти.нет и не форума на имоти.нет продават имоти, а ги продават агенцииТЕ и строителиТЕ, но не е нужно да се замисляш остави тази работа много е затормозяващо май...

АгенцииТЕ, които обичаш да визираш всъщност ще продават имотиТЕ дори и цениТЕ им да се сринат наполовина на цени от преди 5 години когато бизнеса на агенцииТЕ не е умрял така както няма да умре никогаsmiling smiley

Но ако не можеш да осъзнаеш колко жалко звучат нелепите опити за обвинения в "манипулация" не мога да ти помогна с нищо. Съжалявам те...но и се чудя дали правилно инвестирах 15 минути от времето си да отговарям на явно подтиснати хора на които винаги някой им е крив - "модераторчетата", цениТЕ, политициТЕ, времето, шапката, която сигурно ги стяга, а на вън е 35 градуса... На следващите ти гениални хрумвания няма да отделя толкова време мисля, че бях напълно изчерпателен г-н Хуба-Буба...

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-08-08 16:01 от Продавач.
Re: гостилница - хапки с косъм
08-08-2008 - 15:57:20
Зависят ли цените на имотите от постовете във форума на този сайт?
Анкета резултати
Отговори Гласове Скала Проценти
Силно зависят 2
2.53 %
Зависят в малка степен 19
24.05 %
Въобще не зависят 57
72.15 %
Не мога да преценя 1
1.27 %

79 гласа

Може да продължите да гласувате ето тук
[forum.imoti.net]

КОГАТО КАРТАТА И ТЕРЕНЪТ НЕ СЪВПАДАТ, ВЯРВАЙТЕ НА ТЕРЕНА.
Стара военна аксиома
Re: гостилница - хапки с косъм
08-08-2008 - 16:05:29
putsov Написал:
-------------------------------------------------------
> Huba-buba, ти са пореден път доказваш че си една
> куха лейка Евалла - манипулирал се бил форума за
> да се забавил срива, тоя път искрено ме разсмя
>
> Love is all around


Хайде чети си трудоваците и часовите и не давай квалификации на хора които не познаваш.
Ако можеш да кажеш нещо което оборва мнението ми го кажи.
Очевидно е, че има цензура и се налага от хора, които нямат интерес за разпространяване на информация, която не е в унисом с тяхната. Да не говорим, че са и тънкообидни. А последното само издават комплексите им, които са първопричината за кочината която ни зоабикаля.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-08-08 16:06 от Huba-Buba.
психо гостилницата - или блужденията на един дъвчащ...
08-08-2008 - 16:07:06
avatar
Ааааама dragula ти не знаеш ли за световната еврейска конспирация? Те света манипулират, а какво остава за медиите в България и в частност имоти.нет - значи щом такива са резултатите - и анкетата е манипулирана. Всяко мнение против тотаааааалния срив на цениТЕ е най-долна манипулация. Ама и ти си брокер значи и ти искаш да взимаш по 1204394849320 евро комисион понеже цениТЕ на имотиТЕ растат ааааа така ли?
Не те ли е срам А moody smiley: spinning smiley sticking its tongue out winking smiley

Аз предлагам всеки, който не е "трезво мислещ човек" сиреч, който не смята, че обезателно ще има тотален срив да бъде веднага арестуван и предлагам даже да гласуваме А moody smiley: [forum.imoti.net]

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: гостилница - хапки с косъм
08-08-2008 - 16:22:17
Е кажи какъв си тогава да те опознаем, да видим какъв спец си, колко си компетентен?

Love is all around
Re: гостилница - хапки с косъм
08-08-2008 - 16:36:46
Продавач Написал:
-------------------------------------------------------
> "Очаквах да ме цензурират, просто исках да видя
> кога ще се случи.
> Ето случи се!"
>
> Я да видим сега кой манипулира...
> Човек, който има следния изказ цитирам го от днес:
>
>
>
> "Стига маскари ма! Това, че ти си маскара не
> значи, че и другите са маскари!
> Знаем какво дупе имаш и за какво го ползваш."
>
> Нормално е да очакваш да ти се изтрият простотиите
> именно защото са такива или поне аз така ги
> тълкувам. Я да видим следващите бисери...
>
> "Постнах го там защото смятах, че е свързан със
> темата - един продавач, който твърди че е експерт
> в имотите е променил своя подпис от ясния и
> директен анонс - че имотите няма да падат към
> ясния и директен анонс - че хората които пишат във
> форума масово са некомпетентни."
>
> Подписа на всеки един потребител във форума може
> да бъде коментиран от всеки един друг потребител,
> но да речем в "Обща дискусия" където този път
> темата е що годе в по-правилния раздел, ако изобщо
> можем да броим коментарите на моите подписи за
> нещо смислено и полезно за другите потребители във
> форума.
> Никъде не съм писал, че хората са цитирам горната
> уникална мисъл: "масово некомпетентни" аз посочих
> резултатите от една анкета, а как може да тълкува
> нейните резултати пишещия само смислени теми г-н
> Хуба-Буба...си е негова версия, която не пречи да
> се сподели и да и се посмеем всички - написана е в
> правилния раздел и за това ще остане поредния
> бисер за поколенията.
>
> Продължавам с горените творения:
>
> "1. форума е място в което се обсъждат определени
> тези и всеки може да изказва свободно своята.
> Целта е не толкова да се каже кой крив и кой прав
> а хората които слушат или четат да си направят
> своите изводи."
>
> Именно...какви изводи може да си направи някой
> след това твое изключително полезно мнение
> започващо с думите "Стига маскари ма!"
>
>
> "4. Модераторите във форума имат ВЛАСТ."
>
> Така е наистина много хора имат власт - проблем се
> появява тогава когато тя се използва не по
> предназначение. Ако всеки прочете правилата на
> форума преди да пуска едни и същи теми на няколко
> места или започне да ругае, заплашва или обижда
> други участници във форума нямаше да се налага да
> се трият мнения и да се използва тази "ВЛАСТ" Но
> уви един такъв човек, който пише предимно да се
> заяжда е г-на пуснал тази тема...
>
> Продължавам с избрани моменти на бисерите:
>
> "Извода който аз виждам е, че злоупотребата със
> служебно е прякосвързана конфликта на интереси
> дори и във форумите."
>
> Извода, който аз мога да си направя за теб е, че
> не можеш да си контролираш емоциите и влизаш в
> постоянни препирни с всеки използвайки обидни
> изрази. Форума е място за споделяне на опит и
> мнения свързани с имотите, а не за препирни.
> Когато не искаш да се съобразиш с едни абсолютно
> елементарни правила значи вероятно подбудите ти са
> други различни от останалите участници в този
> форум. Обвиняваш ме индиректно, че манипулирам
> като трия просташните ти - ок аз обаче реших да ти
> обърна внимание в тази тема (обещавам да е за
> последно за да не занимавам форума с твоите
> писаници).
>
> "трябва ли модераторите, които имат финансови
> интереси касаещи темите обсъждани във форума да
> бъдат АНОНИМНИ?"
>
>
> Нека да опитаме да разконспирираме уникалния ти
> въпрос някак си...Какво според теб означават
> "финансови интереси касаещи темите"
> Продавач има финансов интерес да не стане кв.м в
> докторската градина 300 евро ли?
> Ясно ми е, че до толкова се разпростира интелекта
> ти, но много евтино и тънко подхождаш... Съжалявам
> някои хора колко тесногръди могат да бъдат, но на
> света има по-много от всичко...е на някои им е
> по-много злобата и тесногръдството, но няма как
> има много мъка на този свят... А колкото до
> анонимността - ти как се казваш и къде работиш ще
> споделиш ли с целия свят? Не че ме интересува, но
> е ясно защо толкова се вълнуваш от другите - а да
> видим аджеба тоя Продавач дали е някой магнат,
> който прави луди прави като трие мнения с ругатни
> из форума, но всъщност прикрива ИСТИНАТА, която
> тези културни и интелигентни хорица споделят за да
> отворят очите на целия свят, но не Продавач
> затъмнява с цензурата си слънцето, което рано или
> късно ще огрее целия свят в частност докторската
> градина където той сигурно има 8 тризонета пуснати
> под наем с необслужени ипотеки а?
>
>
>
>
> И четем нататък най-гениалния от всички изводи:
>
> "Извода, който се налага е, че форума на имоти.нет
> се манипулира умишлено с цел забавяне на очаквания
> срев на имотите и намиране на последните заблудени
> баламурници, които не са се заробили с кредити или
> пък имат излишин парици за боклуците предлагани на
> пазара.
> Манипулацията макар и елегантна е достатъчно
> видима за всеки трезво мислещ човек."
>
>
> Разбира се порталът имоти.нет тъй като "продава"
> имоти има огромен интерес цениТЕ на на имотиТЕ да
> не сриват
> Е ако се замислиш като един "трезво мислещ човек"
> ще се досетиш може би, че не порталът на имоти.нет
> и не форума на имоти.нет продават имоти, а ги
> продават агенцииТЕ и строителиТЕ, но не е нужно да
> се замисляш остави тази работа много е
> затормозяващо май...
>
> АгенцииТЕ, които обичаш да визираш всъщност ще
> продават имотиТЕ дори и цениТЕ им да се сринат
> наполовина на цени от преди 5 години когато
> бизнеса на агенцииТЕ не е умрял така както няма да
> умре никога
>
> Но ако не можеш да осъзнаеш колко жалко звучат
> нелепите опити за обвинения в "манипулация" не
> мога да ти помогна с нищо. Съжалявам те...но и се
> чудя дали правилно инвестирах 15 минути от времето
> си да отговарям на явно подтиснати хора на които
> винаги някой им е крив - "модераторчетата",
> цениТЕ, политициТЕ, времето, шапката, която
> сигурно ги стяга, а на вън е 35 градуса... На
> следващите ти гениални хрумвания няма да отделя
> толкова време мисля, че бях напълно изчерпателен
> г-н Хуба-Буба...
>
> Автоматичен подпис: Трима от всеки четири
> посетители на форума НЕ се занимават професионално
> с недвижими имоти. Ако търсите съвет за пазара на
> НИ в България попитайте този, който ви го дава
> дали работи на този пазар!
>
>
>
> Редактирано 1 пъти, последният път 08/08/08
> 04:01PM от Продавач.


БЛА-БЛА-БЛА
Извинете, вие другарию в симиьоново ли сти учили? Моля интелшгентните посетители, да не спрат тук защото ще им влезна в нивото и ще си пофамилиарничим по техния си начин.....

Повода за текущата тема е ясно написан, уви не казваш защо ще ми изтриеш пост който касае твое величество а споменаваш коментар в друг пост. Да, някой са чели усилено чичо ви ленин и знаят как да се извъртат.

Когато пишеш мой цитати мили ми цензурчо ги пиши както са си а не ги вади от конктеста. Това, че лошата ти другарка камилка вкарва в кочинката при нея хора които всячески се стараят да избягат от помийката и не значи, че съм я обидил - за простите се говори по просто му - да те разберат. Теб таз другарка те дразни, щото много и знае устата но няма връзка със мисловния апарат но все пак сте от един отбор и гарван гарвану око не вади.


Казваш, че съм се заяждал - а защо има изтрити мнения и на други потребители?
Другарят пропуска да упомене това....
Няма и да го упоменеш, защото не е на твоето величество.


Quote

Никъде не съм писал, че хората са цитирам горната уникална мисъл: "масово некомпетентни" аз посочих резултатите от една анкета, а как може да тълкува нейните резултати пишещия само смислени теми г-н Хуба-Буба...си е негова версия, която не пречи да се сподели и да и се посмеем всички - написана е в правилния раздел и за това ще остане поредния бисер за поколенията.
Значи да разбирам, че твоя подпис който така усилено развяваш и променяш според ситуацията си е един постживковистки рефлекс, когато си бил младо комсомолче разнасяло плакати по манифестациите и си се правл на много много верен и переспективен другар.
Или просто вярваш в старата приказка, че когато една лъжа се повтори 100 пъти тя става истина.....
Дааа, за последното в България примери много.
Къде бил ключа за бараката. Много е неприятно когато мъглата се вдига и стават ясни някой детайли.




Quote

А колкото до анонимността - ти как се казваш и къде работиш ще споделиш ли с целия свят?

Мили ми цензурчо аз модератор ли съм?
Не
Аз изкарвам ли си парите от препродажби на имоти?
Не
Аз търся ли си имот за покупка?
Не

Кажи ми една причина аз да не съм анонимен а модератор продавач на имоти активно цензуриращ да стои анонимен. А дебелоочието му да е толкова голямо, че дори да ме обвиняваш за това, че не съм достатъчно търпелив за простащината и наглостта от които вдигнаха ръце чак в брюксел.

психо гостилницата - или блужденията на един дъвчащ...
08-08-2008 - 16:47:05
avatar
Наглостта ти наистина преминава добрия тон...
ТРИЯТ СЕ МНЕНИЯ, КОИТО НЕ СА ПО ТЕМАТА!

На по-български няма как да го напиша - сори!

Или просто вярваш в старата приказка, че когато една лъжа се повтори 100 пъти тя става истина.....

Май някой друг вярва в тези неща А? winking smiley

Самия факт, че всичките ти безумни писания продължават да са пред очите на всички и никой не ги е изтрил е моя отговор към теб. Ако не четеш внимателно и задаваш едни и същи въпроси няма кой да ти обръща внимание. За днес изчерпах ресурса от свободното си време за теб. Нямам време по цял ден да се занимавам с хора като теб - съжалявам те, но съм безсилен пред твоя интелект и разум омайващ всички с гениалността и истиността на изказа си.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: психо гостилницата - или блужденията на един дъвчащ...
08-08-2008 - 16:55:32
Продавач Написал:
-------------------------------------------------------
> Наглостта ти наистина преминава добрия тон...
> ТРИЯТ СЕ МНЕНИЯ, КОИТО НЕ СА ПО ТЕМАТА!
>
> На по-български няма как да го напиша - сори!
>
> Или просто вярваш в старата приказка, че когато
> една лъжа се повтори 100 пъти тя става истина.....
>
>
> Май някой друг вярва в тези неща А?
>
> Самия факт, че всичките ти безумни писания
> продължават да са пред очите на всички и никой не
> ги е изтрил е моя отговор към теб. Ако не четеш
> внимателно и задаваш едни и същи въпроси няма кой
> да ти обръща внимание. За днес изчерпах ресурса от
> свободното си време за теб. Нямам време по цял ден
> да се занимавам с хора като теб - съжалявам те, но
> съм безсилен пред твоя интелект и разум омайващ
> всички с гениалността и истиността на изказа си.
>
> Автоматичен подпис: Трима от всеки четири
> посетители на форума НЕ се занимават професионално
> с недвижими имоти. Ако търсите съвет за пазара на
> НИ в България попитайте този, който ви го дава
> дали работи на този пазар!


Има ли връзка между:

повдигането на тема от брокер "Познаваме ли всъщност имотиТЕ и цениТЕ им?"
и
Промяната на лозунга му - от категоричното му отхвърляне, че цените ще паднат към изтъкването му, че той е професиналист и мненията на останалите, които не се занимават с имоти трябва винаги да се приемат със съмнение.

Пак казвам и потретвам - връзка има, колкото и да не му се иска да я признае!
психо гостилницата - или блужденията на един дъвчащ...
08-08-2008 - 17:03:30
avatar
Хайде честито върнах си стария подпис с допълнения. Сега няма ли пък да ме попиташ защо го върнах :} ? По-добре ли е така? Доволен ли ще спиш тази вечер :} Хайде лека ->

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход