Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

къде мога да намеря оферти за продажба на жилище от частни лица или строителни фирми без да минавам през агенция?

Публикувано от stork 
Анонимен потребител
Re: Трудно е признавамsmiling smiley
06-02-2007 - 15:02:58
Информацията, която я даваш по телефона трябва да е само свързана с имота - това трябва да го върши според мен секретарка която има достъп до всички данни за имота, а не да те прехвърля по брокери дето само те да знаят какво става. По телефона само може инфо че работите с банки и най-общи условия.

Ако се стигне до сериозен интерес за кредит и т.н. покана в офиса да се обсъдят нещата "професионално".
Re: Трудно е признавамsmiling smiley
06-02-2007 - 15:10:18
avatar
Тинки,Тинки........
Секретарката може само да изчете офертата,а брокерът е виждал обекта и ЗНАЕ какво представлява........... :} :}
Re: Трудно е признавамsmiling smiley
06-02-2007 - 15:11:21
avatar
Да за поканата в офиса съм съгласен. Аз преценявам по телефона до колко колеблив е клиента и дали да споделя информацията с него или да си я спестя докато разбера дали е сериозен.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Анонимен потребител
Re: Трудно е признавамsmiling smiley
06-02-2007 - 15:14:38
Агенцията трябва да се постарае да направи такъв стандартен въпросник, с който еднакво добре работят и брокера гледал имота и секретакрата че всичко да е описано подробно и секретарката без да е гледала имота да може да отговаря на въпросите за него. Пак повтарям не може информация да се съхранява с "главата" на някой. Тя трябва да е общодостъпна в агенцията и всеки еднакво добре да работи с нея.
Re: Трудно е признавамsmiling smiley
06-02-2007 - 17:38:31
Гледам, че съм цитирана, което ме ласкае smiling smiley - но съм съвсем сериозна в това си наблюдение за механизма на купуване (при продажба би било по-различно, мисля).

И се радвам, че Тинки и Продавач постепенно сближават гледни точки и накрая ще си стиснат ръцете :}

Мисля, че напразно нападнахте StefanB, винаги е бил супер добронамерен и точен, все пак изказа свое мнение, макар и малко с по-остър тон от обикновено. Но пък знам, че се случва на всеки (поне на мен ми се е случвало smiling smiley). Все пак недоразумението се изглади, доколкото виждам, което също е радостно.
Re: Трудно е признавамsmiling smiley
06-02-2007 - 17:47:41
avatar
Аааама не сме го нападали в никакъв случай просто спорихме, което е рзлично все пак.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
zdravei stork,
v momenta si tarsia jilishte speshno i reshih da izbegna agenciite, tai kato rabotia v tazi svera i poznavam dostatachno dobre pazara na nedvijimi imoti v nashata strana.
Zachetoh se vav foruma i moga da podkrepia veche dadenia savet da obikaliash iz kvartalite i da oglejdash stroejite, da zapisvash telefonite na firmite stroiteli, zashtoto te sa dlajni da sa na vidno miasto i da zvanish.
Ne se otchaivai! Tarsia jilishte ot 3 sedmici minalia weekend obikolih Manastirski livadi iztok, ama vsichko zapisah shto e stroej. Prozvanih gi nad 40 telefonni razgovora otsiah 7, ot koito pak ima neshta, koito ne sa mi savsem po vkusa. Prodaljavam i niama da se otkaja, zashtoto vijdam, nachina na stroitelstvo, materialite, izlojenieto, sgradite da ne zasenchvat, vse neshta, koito shte povliaiat na pokupkata.
A agenciite te vodiat kade li ne i se opitvat da te ubediat kolko e hubav edin apartament, za da realizirat prodajbata i da si vzemat komisionnata.
pozdravi
Bravo, bravo,

Dai boje da ima poveche razbirashti i mojeshti hora kato teb, Illussion! Kak shte se ostaviash na niakakva si agencia da te ubejdava kolko e hubav edin apartment! Samo che ako naistina e hubav kakvo pravim togava ne znam! Uspeh!
Аз въпроса го схващам така: ако някой форумец продава апартамент и не е агент да ми се обади! Простичко и ясно . Какви са тези лирични отклонения. Аз имам намерение да си продам апартамента, но 99% съм сигурен, че на Уважаемата дама няма да и хареса. Все пак, ако има желание нека да ми се обади. Данните ми са открити - имам само едно име и много държа на него, така че по отношение на честност и почтенност от моя страна да не се притеснява.
putsov Написал:
-------------------------------------------------------
> Ne si me razbral, narochno go napisah na agliiski,
> v konretnia sluchai. inache sum bulgarian i vinagi
> sum si pisal na bulgarski. Ataka!


Какъв българин си като пишеш на маймуница? По-добре наистина да пишеш на английски. По-лесно се чете от тази шльокавица.

Крайно време е да се въведе задължително писане на кирилица и в този форум. Все пак голяма част от посещаващите го сме грамотни хора.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход