Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Какво ви е мнението а кв."Надежда"?

Публикувано от petrovv 
Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
09-03-2010 - 10:50:50
Защо се води за толова непрестижен?Има си всичко.Близо е до центъра ,особено сега като пуснат метрото.Какво му е толкова лошото?
tot
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
09-03-2010 - 12:45:09
Quote
petrovv
Има си всичко
Прав си, всичко си има. И цигани даже
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
09-03-2010 - 13:10:44
Цигани има във всички квартали на София, така че това не е критерий.
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
09-03-2010 - 13:34:07
Има си и китайци, негри, виетнамци итн. Абе изобщо чайнатаун smiling smileysmiling smiley ама иначе не е лош. В следващите 2 години обаче всичко там ще е сураво и кураво. Имам предвид докато не свърши строежа на метрото.
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
09-03-2010 - 15:49:50
Негри има и в студентски град,а мангалите са навсякъде.Но ,след като се направи метрото мисля че ще стане привлекателен .За 10мин си в центъра.
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
09-03-2010 - 23:42:07
avatar
познавам много "хора" от кв."Надежда" това не са точно хора , а някякви вегетиращи типове и китайци и цигани и джуревци.
няма по - пропаднал квартал. Там е най-долното , най- ниските страсти , най - долните наркомани , най- долните курви, най- пропадналите комарджии. Надежда - олицетворение на гето / фавел / бидонвил /.smoking smiley
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
10-03-2010 - 01:38:22
Като жител на "топлокейшън" като Слатина, гледаш отгоре "бедняците" от Надежда?
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
10-03-2010 - 02:37:30
avatar
Е, айде сега пък, в този глобален свят, че единия живвел на 5 км. от другия, и разликата е много голяма smiling smiley Какво им е пък на китайците "пропадналото" съвсем не мога да разбера - въртят си бизнеса, на никого нищо лошо не правят, тихи са, дет се вика по-стават и от повечето българи, не съм ли прав?

italinea.net
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
10-03-2010 - 11:21:37
Надежда е в пъти по-читав от Слатина. По-нагоре съм писал, че има негри и китайци, но това е според мен хубаво. Може и да ви се струва странно, но си е някаква космополитност. Знам, че звучи смешно, но аз така мисля.
А сега за Слатина: Кварталът пълен с най-най-много мизерници. Пример - блокчетата до стадион Академик и не само те. Общински жилища отдадени под наем за 25 стотинки на кв.м. Няма друг квартал с такава концентрация на най-ниската прослойка на обществото. Само една стъпка над циганските коптори. Хора плащащи 13лв за 1 стая или 26 за апартамент. При това имащи възможност да закупят въпросния апартамент след 10 години на мизерната цена от 6-7 хиляди лева. Между 50 и 60% от хората живеещи там са именно такива. Да не споменавам, че има и едни 10 % от тях, които не само , че плащат символична сума за наем, ами даже и това не плащат и на всичкото отгоре натрупват сметки от по 1лв към ВиК. Просто смешно. Миризмата в някои от тези блокове е аналогична на миризмата в старата зоологическа градина. Който не вярва може да посети въпросните блокове. Транспорт-граничещ с нулата. И още хиляди безумства, които обаче вече ме мързи да пиша...
Re: Какво ви е мнението а кв."Надежда"?
10-03-2010 - 20:55:56
avatar
Ей копан що не вземеш да се закопаш ? Всеки ден съм и в двата квартала. Разликата между хората е осезателна. Първо като погледнеш разликата в цените в магазините ще ти стане ясно. Второ няма такива заведения - кимизарници в Слатина от края на 90те , като сегашните в Надежда. Трето общинсите жилища, които визираш ги има навсякъде. В Слатина те се обитават от пришълци, а не от слатинчани.
НАДЕЖДА = МАНХАТЪН, абе нормален космополитен квартал!! Тук искренно ме разсмя. Космополитен е ама за престъпници и шмекери от всички страни. Я виж статистиката кои квартали са начело по най- много Дрогари и то хероинови. И красиви общински къщички обитавани от по 30-40 римляни.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход