Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Първият фундаментален анализ на цените

Публикувано от Bonita 
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 10:34:18
Невярвам да се горгоната медуза, но пък може и да си приличате.
BTW Това може да обясни поведението ти на сексуално незадоволена жена, изливаща енергията си за да си докаже нещо на себе си. :}
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 10:36:01
kamikadze,

На теб пък какво ти влиза в работата колко мнения имам аз :crazy: Може да имам и 7000 - моя си работа. Който иска, да се изказва - никому не преча.....

Пък на тебе ако не ти харесва - можеш да си.....
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 10:38:11
Huba-buba,

Ами ако ти приличам на сексуално незадоволена жена, пак си е твоя работа smiling smiley Това не са неща, които се обсъждат във форум за имоти, но пък явно има хора, които се интересуват от интимния живот на другите повече, отколкото от цените на имотите и наемите :}
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 10:40:59
УФФ, знайш на кое ми дреме за твоя сексуален живот.
Просто съм забелязъл как се държат подобни жени. Досущ като тебе.

А за имотите ще ти дам едно линкче за домашно:
[kafene.net]
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 10:43:27
Много си бил наблюдателен :} сигурно жена ти и тя е от тях, та знаеш от личен опит :}

Домашните ги давай на нея, аз нямам нужда от твоите нещастни опити да спориш с мен....
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 10:49:17
Хехехеееее
Добре бе, признавам те устата си за 200 женуря. Ама тоя път не уцели, жена ми си е задоволена, ходи си на работа и не си губи времето за комплексарски изказвания по форумите. Нищо че работата и е плътно OnLine.

Айде лек ден, че имам работа.

А домашното беше съвсем добронамерено към всичики, които се занимават с имоти.
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 10:56:32
само един добронамерен съвет към Joan и към всички които искат да се образоват

- пишете в google "фундаментален и технически анализ" и ще намерите купища информация

може и да ви стане ясно защо имотите са двукратно надценени в България
и защо няма начин те да не се сринат

въпроса на който не мога да дам отговро е "до 3 или 6 месеца ..."

по технически и фундаментални причини!
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 10:58:49
Хе-хеее, барво на мъжкаря - обикновено тия, дето най-плямпат какви са мъжкари, са най-застреляните :} - мое лично наблюдение.

Пък ако си толкова отворен, можеш да попиташ Znae6t/Zico - по подобен повод му пращах снимчица, че и той малко се беше отвил на темата - "щом толкова приказва, значи непременно е грозна" . Ама като толкова ви е акъла, какво да ви правя! :}
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 11:05:50
kamikadze,

Ами ние тука много помним - ще чакаме до края на месец февруари 2007- когато стават шест месеца от този момент нататък, и тогава ще видим (да смe живи и здрави!) дали прогнозата ти, направена въз основа на технически и фундаментален анализ, се е сбъднала smiling smiley

Дотук имаме няколко прогнози за задържане (моя, Kote, Klara, май и на 4ovek) и една за тотален срив (kamikadze).
Re: Първият фундаментален анализ на цените
29-08-2006 - 11:31:11
Joan,
Имам технологична пауза и не мога да се сдържа да несподеля нещо. Като наблюдавам изброените от тебе методи за статистически анализи (учил съм и аз малко статистика, дори и упражнения правихме :-))), съобразявам, че анализът на статистичеста информация е по същество един от основните похвати на техническия анализ.
Накратко казано този анализ се фокусира върху явлението пазар, без да се съобразява с външните му фактори. От момента, в който формулирах за себе си тази особеност на техническия анализ, усетих, че се чувствам направо "скандализиран", в смисъл трудно ми беше да възприема, че само на тази база могат да се инвестират огромни суми пари и да се носи риск. Аз предпочитам (по ми е близко до светоусещането) това, което прави Бъфет. Всъщност предполагам, че хората, които професионално се занимават с инвестиции, управляват портфейли, съчатават двата метода. Вече никой не говори за техническия анализ като за шарлатания. Аз съм бил едно време на лекция, когато само беше въведено понятието за илюстрация на ненаучен и волунтаристичен подход. Други времена, друг инрави.

Прави ми впечатление, че Стефан не се изказва охотно по тази или сходни теми. Аз го разбирам - и на мене категорично не ми се говори за работата ми. Да си призная, бих предпочел сега главата ми да е заета със строеж на къща, а не с финансови анализи. Но, като му дойде времето. :-)) Ако дойде.
Преди време разменихме няколко думи в близост до темата и само като спомена за анализи при използването на числовите редове на Фибоначи и си дадох сметка, че не е много фотогенично да говоря в негово присъствие по тази тема. Признавам си, аз знам за Фибоначи от Дан Браун :-)))).
Доколкото си спомням, споменавали сме също и Кондратиев, който също основно въз основа на анализ на статистическа и историческа ивформация формулира своята икономическа теория за т.н. "Дълги вълни".
Доколкото знам техническият анализ е сравнително нов метод (исторически). Използвам това в смисъл, че сравнително неотдавна е признат и се изучава. Иначе отдавна е било забелязано, че исторически погледнато в икономическите явления се наблюдават закономерности, които са станали обект на изучаване и анализ.

Гледам, пак влизаш в някакви битки ! Това да не е твоят начин за създаване на приятели :-))
btw. имало ли е случай да опиташ да подминеш ! Статистически погледнато по правилата на техническия анализ. Иначе тук убедително си демонстрирала, че при анализ н афактора "заяждане" фундаментално реагираш на момента. Пък имало е случаи, като ти доскучае и си спретваш някой фундаментален фактор.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход