Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ЗАЩО ДА КУПУВАМ ИМОТ?*huh*

Публикувано от iciltd 
Re: ЗАЩО ДА КУПУВАМ ИМОТ?*huh*
15-11-2013 - 17:29:49
Купувайте, но внимавайте наистина. Изключително разочарова на съм от Арко имоти, много некоректни, опитаха се да ми продадат апартамент, който беше с 15 години по-стар от това, което бяха обявили.
Re: ЗАЩО ДА КУПУВАМ ИМОТ?*huh*
19-11-2013 - 21:56:02
анализ за риска от инвестиране в имот от умни хора
Re: ЗАЩО ДА КУПУВАМ ИМОТ?*huh*
20-11-2013 - 21:07:47
Наистина се чудя какви са тези напъни да поучавате кой и кога да купува имот ? Нещата са толкова прости- имот се купува тогава,когато имаш нужда и можеш да си го позволиш, всичко друго е бла-бла.Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2013-11-20 21:08 от брокер съм си.
Re: ЗАЩО ДА КУПУВАМ ИМОТ?*huh*
23-11-2013 - 09:09:40
Quote
брокер съм си
Наистина се чудя какви са тези напъни да поучавате кой и кога да купува имот ? Нещата са толкова прости- имот се купува тогава,когато имаш нужда и можеш да си го позволиш, всичко друго е бла-бла.

Ти не си сам в този си род разсъждения. По-голямата част от човечеството мисли точно така. На тези хора "нещата" просто им се случват.

Примерно: въпреки че по телевизията казаха че ще превали, аз излязох без чадър. За мой лош късмет взе че заваля и ме намокри до кости. Защо все на мен се случват такива гадости? Животът е толкова несправедлив...

Така протича животът на средностатистическия човечец. Той не командва собствената си съдба. На него живота "му се случва". Става на 50 години, обръща глава назад, гледа поредицата от своите грешни решения, удря капата у масата и си вика: ... баси каръка съм аз!

_____________________________________________________________________
Я моа са напия на кукурузянка, на мертек, на свиня, на дзвер, на мотика, на къзмъ и ели ако сакам - на мръморец. А тизе?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход