Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

2012 Преглед на печата

Публикувано от TZARS 
Re: 2012 Преглед на печата
13-10-2012 - 01:33:18
еми байно то недвижимите имоти в Европа са доста по евтини отколкото в свинадоря ДА! колкото и невероятно да звучи.прилага]http://www.rightmove.co.uk/overseas-property-for-sale/USA.html?sortByPriceDescending=true&minPrice=25000&maxPrice=50000&minBedrooms=1&[][/url]м линкове : ]http://www.rightmove.co.uk/overseas-property-for-sale/Germany.html?sortByPriceDescending=false&minPrice=25000&maxPrice=50000&minBedrooms=2&[][/url]
Re: 2012 Преглед на печата
13-10-2012 - 20:18:03
Богати французи панически продават излишни имоти
[www.blitz.bg]

Рррррррррррррррррррррррррррррръст на излишъците
Re: 2012 Преглед на печата
14-10-2012 - 10:56:48
avatar
По 400 евро за коледните празници ще получат пенсионерите от държавния сектор в Гърция, съобщи министърът на труда на Гърция Янис Вруцис.
Той уточни, че промени в системата ще има от следващата година.
Премахването на 13-та и 14-та пенсия е едно от исканията на международните кредитори на Атина като мярка в замяна на финансова помощ на затъналата в дългове държава, но това са само искания.

ПРОМЕНИ ЩЕ ИМА ОТ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА!

Гърците ще си получат и 13-та и 14-та пенсия и коледни, а ние къде сме?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2012-10-14 10:58 от TZARS.
Re: 2012 Преглед на печата
14-10-2012 - 17:11:55
Quote
babati
Обективно. Как е по Люлин? Развитие някакво? Кварталът променил ли се е към по-добро? В кой микрорайон беше? Впечатления? Кое ти хареса/не ти хареса?
Мила бабо! Люлин е едно големо село от градски тип. Има си пазар и нещо кат центрум. Мноу от хората дет живеят там изобщо не познават Софиа, щот не излизат от там никога - там си живеят и работат - и не са софянци де факто.
Нема къщи, само блокове от сички епохи на строителството - от соца до постмутренската идиотия.
Мила бабо! Тук не е готино! Не ма кефи! Искам на село при тебе!
Твой Дарки
Re: 2012 Преглед на печата
14-10-2012 - 21:49:50
Аз в последно време оставам с впечатление, че кварталът се развива и започва се култивира - откъм генетичен матРЯл. Има още много вода да изтече, де... Ама чак пък както ти го описа не е winking smiley Доста познати имам от там и повечето са съвсем нормални, читави хора - работещи, с добри семейства, с добри професии и образование. Но с работа не се става богат, както знаеш... и хората си живеят в Люлин. Но и не съм ги чул да се оплакват - с малки изключения. Има блокове, които наистина са много зле. Но то пък къде ли ги няма? Дори в центъра на София... Малко ако кривнеш от добре известните централни улици и се загледаш нагоре по сградите, гледката е потресаваща. Падащи мазилки и абсолютно неподдържани, погрознели постройки, дори такива с остъклени тераси... Улиците и тротоарите също са разбити.

Голата истина - България е едно голямо село. Не визирам кой от къде е или къде живее. За мен думата "селско" отдавна е изгубила истинското си значение. Селянията е състояние на духа - злобни, алчни, завистливи, дребнави, парадиращи, самозванци, лицемерни - това представляваме. И си умираме да сме повече от другите и постоянно да го натякваме и изтъкваме. Защото няма нищо друго, което да ни крепи и заради което да се самоуважаваме - хора без ценности. Храним се от илюзията, че сме нещо и някой. Гордостта е много лошо нещо, когато е неподплътена.

Макар че всички ние произлизаме от селото. Вероятно и твоята баба, paio, е гледала животни и е обработвала земя (в което няма нищо лошо). София е била 20 000 човека след Освобождението и постепенно става агломерация. Колкото до селото като тип населено място, нищо лошо не казвам за него. Да не се обиди някой. Просто факти. До съвсем скоро, да не казвам до наши дни, България си е била/e селскостопанска държава. Всички ние сме доста свързани със селото. И не мога да разбера защо хората се притесняват от произхода си и защо се насажда тази омраза и се делим на лагери? Разберете, лагери няма. Всичко е в главите ви - не бъдете така самовлюбени. Не отричайте миналото си. Учете се, образовайте се, тежете на мястото си, с това което сте. Имот с добра локация не ви прави по-стойностни хора, освен в очите на обкръжението ви, ако то разсъждава също като вас. И Бистрица и Банкя са били села - вече са курорти. Драгалевци и Симеоново също са били села - сега са престижни квартали на София. В горната част на Лозенец само допреди 20 години имаше къщи с кози и кокошки - понастоящем е квартал на Властта.

Отнесох се... Още много мога да пиша, ядосвам се... Омръзна ми от тая злоба... Е как да ни обичат в чужбина? То ние самите не се обичаме...Срам ни е от предците ни... Гледаме да се отчуждим от тях и да се обезличим, в името на това да сме граждани... без минало...



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2012-10-14 21:55 от babati.
Re: 2012 Преглед на печата
15-10-2012 - 07:49:08
Мила бабо! Мноу мъдри неща казваш! Селянията верно е състояние на духа. А в Люлин верно има готини хора, ма квартала си е мноу пъстър.....
Сега съм на центъра. На улицата и викат Цар Асен, ма и на него нема да му хареса, баси........
Мноу порутени сгради, верно.....и софянците дет живеат тук ми са чинат мноу нервни, злобни.....гледат ма от високо.
Сигурно ма земат за цървул, баси........тука има една баничарничка, на дедо Поп била. Ми мноу готини банички има, тва е страхотно!
Виж кви дребни неща ма радват.........най ма е страх ако спра да са радвам на тех.......ша заприличам на некои тукашни, дет нищо вече не ги радва!
Твой Дарки от Село
Re: 2012 Преглед на печата
15-10-2012 - 20:05:31
Quote
TZARS
По 400 евро за коледните празници ще получат пенсионерите от държавния сектор в Гърция, съобщи министърът на труда на Гърция Янис Вруцис.
Той уточни, че промени в системата ще има от следващата година.
Премахването на 13-та и 14-та пенсия е едно от исканията на международните кредитори на Атина като мярка в замяна на финансова помощ на затъналата в дългове държава, но това са само искания.

ПРОМЕНИ ЩЕ ИМА ОТ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА!

Гърците ще си получат и 13-та и 14-та пенсия и коледни, а ние къде сме?


Greece To Allow Sale of Expired Food

:] :] :] :]


[greece.greekreporter.com]
Re: 2012 Преглед на печата
15-10-2012 - 20:33:17
Не им обръщай внимание на тия надутите, нека си мислят квото си искатwinking smiley Важното е ти да се чувстваш добре и да оценяваш и малките неща - като баничките например *beer* Евала, бабиното spinning smiley sticking its tongue out Пък те тия хора дори не осъзнават какво става, че те всъщност не мразят теб, а самите себе си - за пропуснатите възможности... И сега обвиняват другите, в смисъл изкарват си го на тях. Народопсихологияwinking smiley Дано и ние не станем като тях! Пък и дано нашите сгради не станат един ден като техните. Защото статични положения няма. Утре спират да плащат съседите, щото нямат пари, и почват и новите ни сгради да стават грозни и неугледни. Пък иначе то най-лесно е, бабиното, и ние като тези от центъра да станем - да живеем на Цар Асен. Продаваме всичко и отиваме в центъра, водени от суетата и чувството за малоценност. Пък дали ще ни е по-удобно там или не, дали ни е по стандарта, дали жилището гледа само на север, дали е ателие на последен етаж - няма значение. Важното е и ние да станем граждани и да гледат на нас с други очи winking smiley Но нека не го правим. Ще победим дребнавостта и суетата.



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2012-10-15 20:46 от babati.
Re: 2012 Преглед на печата
15-10-2012 - 21:19:44
Мила бабо, уважаеми пайо-бачкаторе,

Колко е хубаво, че все още има личности като вас. Много хубаво хортувате. Дано все повече хора осъзнаят написаното от вас.

ПС. ...и ако дойдат брокери на село, да не жалите, погнете ги с вили, мотики, прътове и бой докато не върнат от там откъдето са дошли...
Анонимен потребител
Re: 2012 Преглед на печата
15-10-2012 - 21:31:35
и ако дойдат брокери на село, да не жалите, погнете ги с вили, мотики, прътове и бой докато не върнат от там откъдето са дошли...
-----------------
Точно така весо, брокерите обратно в града, ти - марш на село. Кой откъдето е дошъл, нали ?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход