Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Какво ще се случи с цените на имотите до март 2012-та? Възможно ли е "събуждане" на пазара на по-ниски ценови нива? Възможно ли е това да е "дъното" и на лято да станем свидетели на нов ценови "бум"? Мненията на неброкери са приоритетни!

Публикувано от darkside 
Quote
status
Преди три години , фалитите на банки в САЩ започнаха при 10-12 % лоши кредити.
В БГ "лошите" са вече над 20 %. Защото "нашите банки" са по-велики от щатските .
Циреят, както е известно, няма как да не се пукне ...

Ей тук е главния въпрос, ако се спука цирея, какво ще се случи?
По-точно 25% лоши кредити според БНБ. реално са повече
Quote
nradev
По-точно 25% лоши кредити според БНБ. реално са повече

Колко повече са, бе рожбо, и кой ти каза?

И, като Дарки и Статуса мъдрят дълбокомислено какво ще става 2040-2050г. /не че ми пука/, ти не се бъркай с празни приказки.
Quote
darkside

Кой строи на 120Е.? Моа да ти кажа в София кои строят на такава цена, ма ще ми се разсърдят, познаваме се.
Мога да кажа и как се строи на такива цени, ма пак ще е проблем...........


Оооооо,няма никакво съмнение откъде и защо се познавате с тия хора - софийската психиатрия е реномирана институция!
:]
Имотко както казах в една друга тема в отчета на ОББ са 33% и то към 31,12,2010. към днешна дата трябва да са се увеличили.нека да изчакаме баланса за 2011
Quote
камелия
Май, прехвърляш от болната на здравата глава?*angel*


Рядко пиша във форума, но отдавна го чета - разбирайте 50% от времето чета камелия. Нейното често включване и ентусиазирано, агресивно поведение ме накара да се замисля какви са мотивите на тази жена да пише във форума. Винаги има какво да каже, винаги има какъв съвет да даде, винаги има коментар. Няма тема без да е минала без нейното участие. Не виждам теми напоследък, които да е инициирала тя - преди години може би е имало, но сега? Ако преди е била брокер и участието във форума и е било нормално, то сега както сама тя казва, като е усетила, че кораба потъва, първа се е изнесла, с какво се занимава? Ако вие сте един човек провалил се в сферата на имотите човек, ще участвате ли с такъв ентусиазъм във форума? Или ще се снишите тихичко? Позволявам си да квалифицирам като "провалил" се, тъй като има много брокери, които са били брокери преди 2008 и сега продължават да са такива. А не като усетиш, че вече няма лесни пари в бизнеса и балъци да плащат и чао-чао. Дори Дичо, друг форумен герой, който не е обичан особен тук - шапка му свалям - продължава да се занимава, с това което разбира, да отъпква нова пътека за нови камелии, които със сигурност ще се появят като има отново парички в този бизнес.
Та да се върнем на тази дама, камелия, с какво ли се занимава сега - с химия? едва ли... за да поддържаш такава жар към форума....да отговаря в рамките на час-два на всеки един коментар, да пише вечер след 23ч - това един нормален човек с нормален социален живот на тази възраст дали ще го прави? да има 4 пъти повече коментари от Imotko , който се е регистрирал във форума горе-долу по същото време ... или той няма какво толкова да каже като нея? 10 000 коментара - и да не си модератор ? не е ли малко странно .... тази жена има ли живот извън форума - какви са нейните интереси тук, че ежечасово проверява форума - ни купува, ни продава , ни е брокер вече ... защо не пише в бг мама като нормалните майки и домакини... Единственото, което ми хрумва е тя да е на заплата тук - да отговаря постоянно, да провокира хората, още коментарчета да има, повече трафик, повече кликове... или греша ? Ама къде ?

"Няма по-страшно робство от робството на парите, а най-поробените са тези ,които ги нямат."
Quote
nradev
По-точно 25% лоши кредити според БНБ. реално са повече

Би ли посочил източник на тази информация?
Чакаме!
Quote
Камито

Та да се върнем на тази дама, камелия, с какво ли се занимава сега - с химия?

Сладурчо, пропусна да се представиш професионално - би ли казал с какво точно се занимаваш?
Психарията си няма нужда да обясняваш, тя е на челото ти изписана!
winking smiley
[www.ubb.bg] Ето ви линк за отчета на ОББ за 2010г.за 2011 след няколко дни . ама да знаете провизиите вече са към 600 милиона.



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2011-12-28 12:40 от nradev.
Quote
nradev
[www.ubb.bg] Ето ви линк за отчета на ОББ за 2010г.за 2011 след няколко дни . ама да знаете провизиите вече са към 600 милиона.

Пиленце, понеже си генЕално, да ти напмня желанието си - дай линк с официална информация от страна на БНБ, че лошите кредити са вече 25%.
Хайде, прочети горното десетина пъти и после се пробвай пак, желая ти Оспех този път!
:]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход