Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Преглед на печата - 2010

Публикувано от general 
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 15:43:36
Едва ли ще се стигне до осъдителна присъда.




Кой е Доган?



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-03-23 15:51 от Баш Брокеро.
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 15:58:04
avatar
winking smileyсветъ го има заради вас ......бутачи на каруцътъ , откриватели на топлата вода , регистратори на събития , рупори на неголемоумието
без такива като вас - такива като Доган са обречени

.......................................
Подпис: когато някой умен е като вас ,
не му трябва враг - он сам че си е враг !
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 16:03:44
Спомням си думите на додо2, че и при ниски лихви по кредитите липсва потребление..вярно говореше за Латвия, но явно и в САЩ нещата не са по-различни
Къде избягаха купувачите на жилища в САЩ?
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 16:37:04
avatar
говороне , и аз те харесвам winking smiley
толкова време ти "имплантирам" прогрес в главата - да нямаш необратими неблагополучия , та не сгреваш , че знаенето и моженето са понЪятия диаметрално противоположни *xxx*
---------
понеже си ................(ти нали си знаеш).......не е луд този,който яде баницата а другия и офце стават само за доене и стригане .......офцете не прават ново качество , само подхранват старото*angel*
Доган е в кошарата / или харема и прави каквото пожелае
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 17:16:01
Quote
прУфесУр тъпарон
winking smileyсветъ го има заради вас ......бутачи на каруцътъ , откриватели на топлата вода , регистратори на събития , рупори на неголемоумието
без такива като вас - такива като Доган са обречени

ПрУфесУре, що не вземеш да си смениш аватара с по-овчи? Та нали и от тебе Догана е гепил, освен ако ти (както междувпрочем и аз) не си плати нито 1 стотинка данъци в БГ. И тъй пруфесуре ти самият блееш ли или виеш? Така като ти чета писанията май само викаш БЕЕЕЕ БЕЕЕЕЕ БЕЕЕЕЕЕ а цените на имотите нагоре БЕЕЕЕ достигнахме дъното БЕЕЕЕЕ от утре нагоре БЕЕЕЕЕЕ



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-03-23 17:18 от Баш Брокеро.
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 17:26:51
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 18:49:16
Който понесе новото ДДС, ще го рекламират
23 март 2010 / News.dir.bg
На всеки един час ми докладват как вървят преговорите с партньорите по антикризисните мерки. В неделя се разбрахме до сряда да намерим общите мерки и да накараме държавата най-плавно да излезе от кризата.

Това каза пред български журналисти в Катар премиерът Бойко Борисов във връзка с преговорите на правителството с работодателите и синдикатите по пакета антикризисни мерки, предаде "Фокус".

На въпрос за повишаването на ДДС Борисов отговори, че са се разбрали със синдикати и работодатели да го коментират, когато има общо съгласие (на заседанието на Тристранния съвет по-рано днес стана ясно, че въпросът ще се дискутира утре - бел.ред.).

"Това е „задължителна възможност”. Ще режем заплатите, ще режем администрацията, ще намаляваме бюджетните разходи, данъкът „Лукс” – всички тези мерки ще работят. Без да се повиши ДДС, няма как да се излезе от ситуацията. Като временна мярка, най-далеч – до края на 2012 г., трябва да се направи и това. Ако държавата тръгне да излиза от кризата, ще намалим данъка", категоричен е Борисов.

Той посочи, че фирмите, които не вдигнат цените след повишаването на ДДС, може да получат безплатна реклама в националните медии.

"Ако искат българите, за година и половина мисля, че ще успея да измъкна държавата от блатото. Стягаме се, работим, търпим. Ако не – другите (вероятно има предвид предишното правителство - бел.ред.) са готови да си продължават далаверата", каза още министър-председателят, цитиран от "Фокус".

Той гарантира, че до година и половина България ще стане уважавана страна в Брюксел и в Европа.
"Ако аз не направя това, което искат, ще ни накарат отвън да го направим, като Гърция. Нека покажем, че сме нация сами", коментира Борисов.

Защо допуснахте „Цанков камък” да стане един милиард, АЕЦ „Белене” – да стане два милиарда... фактът, че всички ние сме проспали четири години, сега всички солидарно ще си понесем отговорността като нация. Всички имаме вина, и вие също. Ще плащаме, всички солидарно. Защо не питахте Тройната коалиция за това, което прави – с тези думи Борисов се обърна към журналистите.

ГЕРБ три–четири години работи и печели изборите без никакви субсидии. След като искаме солидарност, трябва да намалим и съм „за” да намалим субсидиите на политическите партии (антикризисна мярка, възприета от социалните партньори - бел.ред.).
Включително и заплатите – и на Министерски съвет, и в Народното събрание, и на парламента.
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 18:58:25
avatar
Quote
Satori
Спомням си думите на додо2, че и при ниски лихви по кредитите липсва потребление..вярно говореше за Латвия, но явно и в САЩ нещата не са по-различни
Къде избягаха купувачите на жилища в САЩ?

А къде е България: САЩ до 2050 се очаква да е с 50% повече население, а България - с 50% по-малко. Когато удебеленото се осъзнае от хората, решили да участват на масови пазари като имотния, всичко ще си дойде на мястото - не би имало толкова баламурници да дават пари за неща (имоти), които след 10-20 години вероятно ще се подаряват.

А пунди (ред хот БГ пепър и всичките му шизофренични псевдоними) следва дружно да се гръмнат и да отпишат инвИстициите си като неразумни. Освен (което подозирам, че е по-вероятно) ако няма една единствена панелка в Люлин, която е искал да продаде по 1500 евро/м2 и да си постори къща (за по 400 евро/м2), както някой съфорумци се похвалиха, че са направили. Ама пунди изпуснал бил влака и 2 години чака на перона и пълни форума с дебилщини. "Овцата пунди говори за овце" - сериал в 1000 серии.
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 19:21:22
ББ - Башка Балък или Bloody Bastard ? Или е "две в едно" ?
"Тлъстите котараци" от т.нар. "Съвет за социално партньорство" решиха кризата да се поеме солидарно от всички чрез вдигането на ДДС. Ех мъка ... май нямаме спомени "жиповете" ,"кюфтетата" и "силиконките" да сме ги "поемали" солидарно . Всъщност от вдигането на ДДС най-ще го "издухат" крайните потребители през цените на храната, горивата и стоките от първа необходимост.
Наглостта на родните мутро-олигарси и лакеите им от казионните организации е наистина безгранична...
Re: Преглед на печата - 2010
23-03-2010 - 20:55:20
avatar
Това с ДДС е наистина голяма тъпотия. Инфлацията ще е двойна на увеличението - търговците така или иначе трябва да подменят всички табелки с цени (за което има да псуват) и освен увеличението с 2% ще си сложат поне още толкова за спорта.

А на 24.03 излизат в БНБ данните за паричния отчет, ако лошите кредити са с още 1% нагоре значи сме се запътили към голям шит.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход