Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Цена от 859 евро/кв.м за Зона б 18?

Публикувано от alana 
Re: Цена от 859 евро/кв.м за Зона б 18?
29-03-2010 - 07:31:05
Като си купувах моя втори в Суха река през далечната 2003г. гледах изключително много "ново" строителство ...
И това в б18 е на Константин Величков вероятно точно с/у бившите цигански колиби ...
Невероятен ШУМ, изключително малки апартаментчета с миниатюрни спални. Гледах почти всички от редицата блокчета - 5-6 са.
Ни един не ми хареса. Тази цена е изключително ВИСОКА.
В младост 3 до флоримонт мой колега си взе на 670е - пак така с обзаведена кухня и баня + ламинат навсякъде. (И той се набута, ама важното е че той е доволен).
За пореден път ЧАКАНЕ му е майката, всеки сега е стиснал парата ама няма как да не избие някъде.
Re: Цена от 859 евро/кв.м за Зона б 18?
29-03-2010 - 13:51:58
Quote
dodo2
Quote
valsodar
До тук цената се подкрепя от тези които продават и е неприемлива за тези, които ще купуват.
Аз бих си направил нужните изводи winking smiley

Да, обаче има една група (вероятно немалка) от купувачи, събрали парите и аха-аха да купят, когато им дойде отрезвяващия спад в цените (който вече от никой не се отрича). Те обаче си имат инерцията "искам да купя". На такива (както се вижда) цените щом са под 1500 евро/м2 им се виждат евтини. Всичко е относително.

Но като се свършат и те, ще има Криза: Етап 2: "Купувачите са само такива, със заплата поне 1500 евро/месец".

*drink1*
Додо, абсолютно си прав - купувачи са само такива със заплата (или доходи) поне 1500 евро/месец. Само дето някои не го вярваха (и още не го вярват) и сега си патят от тази работа. И не само те - па-па банките също ще ядат дървото, щото на босия цървула не можеш да събуеш. А нещата можеха да са много по-прости и ясни: имаш ли 1500 Евро заплата - получаваш кредит, нямаш ли живееш под наем. Това в България, за САЩ - $3000, за Германия - 4000 Евро. Ако се спазваше това супер простичко правило нямаше да има нито балон нито криза.
PMP
Re: Цена от 859 евро/кв.м за Зона б 18?
29-03-2010 - 14:21:57
Добри хора при сегашните цени на имотите/да не говорим за цените отпреди година/ дори и хора с 3000лв заплата пак не могат да си позволят примерно един нормален 3стаен ако нямат ПОНЕ 30% самоучастие.

п.с. заплатката ми е точно толкова без 50лв и сметките ми пак не излизат...какво да говорим за па-па-па и т.н.мъкааааа
Re: Цена от 859 евро/кв.м за Зона б 18?
29-03-2010 - 16:55:01
Като го гледам на снимките - апартамента ми харесва. Според мен човека го е правил с мерак. Вярно че като го купуваш готов - каквото има вътре - това е. Ама пък даваш парите и се нанасяш, спестяваш си 3-6 месеца живеене някъде другаде (най-вероятно под наем, ако го взимаш за живеене), много разправии с "баш-майстори" и много нерви (а нервите са безценни).
За цената не мога да дам мнение. Ти си решаваш колко ти се дават. Иди и го виж на живо дали ще ти хареса като вид и като локация, че на Симеон има доста смотани местенца. Твоето мнение е най-важно - жената трябва да избере къщата. По псевдонима приличаш на жена, но може и да бъркам. То в интернет... Разбира се - хвани един адвокат да ти провери документите, ама според мен просто човека е решил да продава - явно на теб цената ти харесва, значи е уцелил долу горе реален диапазон.
Все пак ако имаш мъж/гадже - нека той да си каже мнението за цената и евентуално за заеми, ако тр да се вземат. Женските решения са по-скоро емоционални и тр да се балансират малко.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход