Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Панел - наем или покупка?

Публикувано от michel88 
Re: Панел - наем или покупка?
06-03-2010 - 21:38:47
avatar
Quote
broker112

Май вече съвсем си опънала нервите, щом един пост го пишеш по два пъти. Но ти е простено. На въздраст си вече, живота ти е минал напразно, живееш в панелен коптор, най - вероятно наследствен, кариера - никаква, пробваш по комунистическо време като химичка, но явно посредствена, щом те съкращават в началото на демокрацията, после дай да станем брокер, че е най - лесно, но то и за брокер се трябва акъл, ама на теб ти липсва, минават си годините, а ти развитие никакво, пак си живееш в панелният кимизарник, пътуваш си с трамвая и си броиш по пет пъти дневно двата лева в джоба, и какво остава, дай да си избиваме комплексите по форумите, и да си мислим, че сме велики и успяли.
Ако мислиш, че се крия, кажи на коя спирка на трамвая да те чакам и ще ти се покажа, проблем нямаш.

Хи,хи! Много си наивен, душко! Че откъде си сигурен коя съм и какво съм? Аз може и да съм мъж, може да не съм химик, може да съм всичко. Що така се литкаш и си правиш свободни съчинения?
Или, като нямаш с какво ти да се похвалиш, създаваш образи на другите, които те карат да се чувстваш значим?
Не си значим, колкото и да се пънеш.
А може би, описваш собственото си нещастно житие- битие?
Re: Панел - наем или покупка?
06-03-2010 - 21:51:02
да бе, пропуснах да подпаля форума, че имам и проблем в абонатната на ПАНЕЛНИЯТ ми коптор
Re: Панел - наем или покупка?
06-03-2010 - 22:46:06
avatar
а бе не ви ли писна да се карате за глупости, пийте си пиенето, харчете си парите... няма смисъл от безполезни спорове

italinea.net
Re: Панел - наем или покупка?
06-03-2010 - 23:01:51
avatar
Quote
ekoflex
а бе не ви ли писна да се карате за глупости, пийте си пиенето, харчете си парите... няма смисъл от безполезни спорове
Ами, дай нещо по същество, не се включвай само за да си пуснеш рекламата.
Re: Панел - наем или покупка?
07-03-2010 - 13:51:11
Quote
broker112
Quote
ivorad
Quote
broker112
моля те кажи ми къде в панелният блок има противоземетръстни шайби, че аз не съм компетентен и незнам, много те моля отговори ми

Само абсолютен лаик би задал подобен въпрос. Понеже даже не си е дал труда да се осведоми, че добрата сеизмичната устойчивост на панелните конструкции не се дължи на противоземетръсни шайби, а на нещо друго.
Както и да е - важното е "компетентно" да се ръсят бисери :]

да, аз много добре знам на какво се дължи " добрата " сеизмична активност на панела, но не ми беше това въпроса. Благодаря ти все пак за изчерпателният и " компетентен " отговор. Пожелавам ти дълъг живот в " качественото " панелно строителство

Брокер, слушай Иворад, този път той е прав. Но друго ме интересува повече, ще си стиснем ли ръцете за 35К за твоето апартаментче? Офертата ми е сериозна!

[zdravbadi.com]



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2010-03-07 13:52 от Бай Пешо.
Re: Панел - наем или покупка?
07-03-2010 - 23:21:36
avatar
според мен е малко тъпо да се карате за типа строителство по отношение на цените. те винаги се влияят от общ темп на покачване или спад / тенденция / . спора е важен по отношение на дългосрочна инвестиция , а всеки имот по принцип е такава. Ако се санират панелите ще добавят десетилетия живот. Това няма да се хареса на последните мохикани / строителни предприемачи включили се твърде късно в надпреварата за лесни печалби и такива реинвестирали всичко в нови парцели и кредити от прекомерна алчност / Най - смешното е, че те въпреки усета си за печалба не предвидиха индикациите на кризата, както и въобще не осъзнаха, че в България са надвиснали облаците на демографската криза и кризата на ликвидността. Все по- трудно у нас ще се намира голяма кешовица и поради засилването на данъчния контрол и мерките срещу прането на пари. Периода 2002-2008г. ще остане в историята на прехода, както и пирамидите и фараоните и измислените банки на Жан В.
Re: Панел - наем или покупка?
07-03-2010 - 23:43:46
а, не мислиш ли, че засилването на данъчният контрол ще изведе повечето хора и фирми в сивата икономика. А недоказани пари по дюшеци и трезори къде отиват най - лесно, май в имоти по данъчна оценка
Re: Панел - наем или покупка?
08-03-2010 - 00:20:26
avatar
Брокер, ако разчиташ на кокаиновите пари и тези от жриците, те не могат да бъдат определящи в бъдеше, поради простата причина, че мутрите перат пари, но не ги хвърлят на вятъра. При мечи пазар никой не би приел имотите за инвестиция в краткосрочен и средносрочен план, а от дългосрочен мафията не се интересува. Ако инвестицията е чисто пране, пак има риск да се потърси произхода на капиталите дори и при данъчна оценка -50% от пазарната заради липсата и условията за кредитиране и новия закон за деклариране на заемите, които прикриват мръсните пари.
Re: Панел - наем или покупка?
08-03-2010 - 11:07:38
Quote
broker112
и най - лошото ново строителство е сто пъти по - хубаво и от най - добрият панел ( ако въобще може да се каже, че има добър панел )
Брокеро тук яко си се олял.Или хал хабер си нямаш от строителство или просто имаш някакъв интерес.Новото строителство е пълен ташак.Нискокачествени материали при това икономисани необразовани строителни работници калпави разпределения маломерни помещения.Строежи в блата и земетръсни райони.Липса на улици транспорт магазини училища детски градини.Глутници кучета мръсотия липса на канализация задръствания кал каруци цигани.Високи кредити и цени изобщо алчност и глупост в небивали размери.И на това ти и твоите колеги викате лукс престижна локация дрън дрън.София е едно смрадливо бунище с голямо самочувствие на жителите му.Но най лошото предстои.Когато Главния Архитект прати 6,0-6,5 по Рихтер ще разбереш какво ти думам.Преди две години бетонирах една площадка където живее кучето ми.Правех бетона в съотношение три колички пясък 6 торби цимент ТИТАН от Златна Панега и за мой ужас кучето с нокти го изрони.Замисли се какво качество са направили гърците и каква якост има това незнам защо му викат цимент.
Re: Панел - наем или покупка?
08-03-2010 - 17:28:18
Панел ,ЕПК,ТУХЛА ,НОВО ,*drunk*СТАРО СЕ СИ ИМА ЦЕНА И ПЪТНИЦИ ЗА ВСИЧКО...
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход