Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Анкета: Нужен ли ви адвокат при покупка на недвижим имот или АНИ и Нотариуса са достатъчни гаранти за сделката?

Публикувано от Wilson 
Quote

Отговори Гласове Скала Проценти
Да, определено се нуждая от Адвокат, който да прегледа обстойно документацията и да направи подробен анализ на собствеността от оригинерния собственик до последния такъв, както и да ме снабди с УВТ, което да ми гарантира, че собствеността е чиста.
17 44.74 %

Не, определено НЕ се нуждая от такъв, това е работа на АНИ, те работят тази мaтерия и са достатъчно компетентни поради естеството на работата им, А освен това НЕ искам да плащам на Адвокат, който да търси ‘под вола теле’ само и само, за да ми прибере парите.
5 13.16 %

Естествено, че не ми трябва Адвокат, ЧЕ защо тогава плащам Комисион на АНИ?!?
1 2.63 %

Естествено, че ми трябва Адвокат, АНИ нека си проверят имота, НО аз искам двойна подсигуровка относно правния статус на имота, който купувам.
1 2.63 %

Адвокат НЕ ми трябва, той не е специалист по сделки с недвижими имоти, ДОВЕРЯВАМ се единствено на АНИ, Нотариус и себе си.
2 5.26 %


Адвокат МИ трябва, САМО той и единствено той е гаранция за сигурността на сделката, Нотариуса и Брокера гледат само да си приберат комисионните и нотариални такси, дължими по обслужване на сделката.
7 18.42 %

Адвокат НЕ ползвам, ТОВА са най-големите ‘кръвопийци’, защитават престъпници, убийци и изнасилвачи на деца ... за тях Моралът е абстракция, Понятие лишено от смисъл ... Продават си душата за пари на дявола ... Брокерът е ангел в сравнение с тях ... Кажете как да се доверя на Адвокат?!?
2 5.26 %

Адвокат ползвам и ВИНАГИ ще ползвам ... все пак не всички са Адвокати по наказателни дела, ИМА и вещи специалисти във вещно-правната и облигационната материя, касаеща сделките с имоти. На тях винаги ще ДАМ доверието си.
1 2.63 %

Не мога да разбира какъв е смисъла от ползването на Адвокат, да не би ТОЙ да е по-голям специалист от Нотариуса?!? Или освен на АНИ да плащам и на него?!? ... АНИ да си плащат на Адвокат ако имат съмнения относно даден имотен казус.
1 2.63 %

Винаги ще дам пари на Адвокат ... просто ми ПРАВИ кеф като ги гледам как се правят на много заинтересовани от моя имотен проблем и как ‘въртят опашка’ само и само ДА съм доволен от ТЯХ и да им дам още парички.
1 2.63 %

38 гласа

Илюзии и Реалности. :]

С Турбо се договорихме - аз му плащам такса разговор с брокер, а той ми плаща такса клиент. Фифти-фифти. Ще въртим едни пари... :] :]

Уилсън, с теб как ще се договорим, като аз без кака Поли :] не мърдам никъде... *huh* :] :] *drink1*
Како мноооого си зле ... АМА МНООООООГО ... ходи се прегледай ....

Муза ти къде тук *huh* ТебЕ те ОБИЧАМ ... не го ли разбра?!? :loveu:
Wilson, вероятно си пропуснал една моя теорема за мъжете и жените в една друга тема, но тя е валидна и за брокерите и адвокатите и гласи:

"Множествата на всички брокери и адвокати могат да се подредят така в две редици, че срещу всеки адвокат, седи по-тъп брокер."

:]
Доде,

ако имаш предвид, че един Адвокат е по-умен от един Собственик на Кантора за НИ, повярвай ми бъркаш.

Адвокатите цялостно са тъпи, прости и ограничени същества - нали контактувам с такива, а все пак 6 години в Юридическия на СУ ми бяха достатъчни да се ориентирам в болните амбиции на някои 'колеги'.

НО *stop* , ако имаш предвид природно интелигентен адвокат, добре 'подкован' теоретично и с добра практика и репутация и обикновена лелка - брокерица със средно, останала безработна и решила да припечелва от продажби на имоти, ТО това е друга тема и НЕ смятам да я коментирам!


----------------------------------------------------------------------------


Каква е приликата между Адвоката и Сперматозоида?
1/1 000 000 е шанса да стане от тях човек

Е, сега какво, срещу всеки един мъж седи една по-тъпа жена... :]

Уилсън, понякога двама като се обичат и много се хапят. И вие така с кака Поли. :]

*drink1*
Не, просто така се сравняват множества, трябва да се наредят всички, а не да се сравняват случайни елементи един с друг smiling smiley Пиша го за бъзик, нямам впечатление от чак много такива, но итнуицията ми подсказва, че теоремата е вярна.
Вилсоне, как се казва твоята агенция ?
Реална случка от скоро ,даже две.За един апарт ми се яви "прана консултантка" на собственичката .Цената нямало да бъде х ,а у ??!!!Смях да му е..ш майката !??Нейна воля- марш навън тъпа патицо и толкоз.СЛЕД ДВА ДНИ СОБСТВЕНИЧКАТА идва пак без" АДВОКАТКАТА"..Цената е х..и няма хонорар за адвокатката . :] Случай две пак с "адвокатка"и друга тъпа патка .Аз си имам адвокат и си плащам на него ,Вие КАКВА РАБОТА МИ СВЪРШИХТЕ ..-следва "шутове у гъзо " и на двете .."-няма хонорар за адвокатката ,няма и имот и за "клиента"!!И двата имота са реализирани в последствие..
Изводът е следния -Ползвайте адвокати ,ако сте наркопласьори,чебджии,взломаджии,дължат Ви пари ,карали сте пияни,задържани сте за футболно хулиганство,развеждате си и т.н.И никога не ги ползвайте при имотни сделки..с един % изключение.. *beer*В 99%от случаите в имотни сделки се завират "адвокати",които са безработни ,тъпи и малоумни..
Истината е в схемата брокер-нотариус!! *ok*
turbozol Написал:
-------------------------------------------------------
> Истината е в схемата брокер-нотариус!!

И без брокер може-само нотариус стига !


:]
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход