Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley

Публикувано от gogolcho 
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 12:10:24
30 000 евро макс от мен, ако поне двустаен, има място за паркиране и е южен
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 12:15:54
gogolcho Написал:
> Друго предложение, ама от оптимист. Иначе доходността почти я позна.

Добре де, само глупакът не си променя мнението winking smiley Колко е наемът ?
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 12:17:06
Хм, навлизаме малко в офтопик, но държа да уточня следното: първо, този апартамент ми е втори в тази част на Лозенец - долната, заключена в между Свети Наум, Черни връх, Евлоги Георгиев и Драган Цанков. Израсъл съм тук и помня времето на своето детство, когато играехме до мръкнало, че и след това на улицата без особено притеснение. Оттогава кварталът се насели допълнително, построиха се доста нови кооперации (все пак остана пространство за дишане, защото има и стари кооперации с дворове и тук там някоя градинка), щукнаха коли навсякъде... Ама драги, така е навсякъде в столицата (обори ме, ако можеш с пример) - ако искаш да живееш спокойно и на чист въздух, наистина е по-добре да си намериш една къща в околностите на града. Само че тогава пък ще трябва да отделиш време + пари + нерви за пътя, който ще биеш до работата си в града. При едни по-добри пътища аз също бих се изкушил да си ползвам една виличка, която имам. За мен не е все едно дали живея в Младост 4 или Лозенец, когато тук си ходя пеша на работа, а там съм забит в гетото... отскачам до НДК за пет минути, до Попа - за 10... Специално този имот е с доста добра локация, защото е на тиха улица, по която няма трафик на коли, близо е до детска градина, училища и гледа към вътрешни дворове. Единственият му недостатък е, че е малък. Ако беше с 30 квадрата повече, щеше да е идеален направо.
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 12:23:46
барбароне, нали ти казах, че почти позна за наема - горе-долу толкоз е, мога да му взема и повече сигурно, ама наемателя ми е ок и не ми създава проблеми, така че не се лакомя *stop*

още малко и ще направя нужните констации относно тази обява *ok*
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 12:53:12
гоголчо, не съм разбрал за точната локация на имота ти - вярно това си е може би най-запазената част от Лозенец, но някак си не ме привлича.

С Младост 4 се поизхвърлих, но човек може да намери много интересни места за живот дори в перифериите.
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 12:56:54
спайдъре, заинтригува ме winking smiley
дай малко примери
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 13:19:51
gogolcho,
и аз като стар софианец ще се включа, но от гледна точка на локация!
Накратко ще ти опиша манталитета на нашенци.
За тези, които живеят в къща с двор, ходенето пеша за 5-10 мин. до "Попа" или НДК не е приоритет и за тях това нищо не значи. За тези от Ц или долен Лозенец шетането по двора е "тъпа работа"!
Тези с къщите и дворовете бяха по-бедните, по-небразованите, но в никакъв случай по-глупавите. Тези от Ц и долен Лозенец бяха по-образованите, по-богатите и в никакъв случай по-глупавите......просто даденост!
Към днешна дата каква е разликата?
И от двата типа софиянци има обарзовани, богати и умни, но на едните бузите са им по-червени!
Познай кои са те?
За твоето жилище ще наддават провинциалисти, които ще ходят пеша до "Попа" и НДК, но няма да знаят за какво ходят там!
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 13:25:03
Моята оферта няма да я пиша защото е по-ниска от на барбарон например, написал съм я на колегата на лични!

Успех с продажбата!
Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 14:02:42
Парцалев, когато имаш нещо, често го считаш за даденост и не го оценяваш/не го дооценяваш. Не споря по отношение на една къща извън града с хубав двор, съображенията ми бяха относно това, че е било все едно дали живееш в Лозенец или Младост/Дружба/Люлин/Обеля и т.н. smiling smiley Единственото, което ме спира да живея на виличката е, че трябва да пътувам с кола (не само аз, но и всички от семейството) всеки Божи ден...

Re: ПРОДАВАМ: на най-висока цена smiling smiley
03-02-2009 - 14:23:10
gogolcho, ето примери:

- Най-подробното ми впечатление е от където живея в момента - Дианабад - пред блока - детска площадка с градинка, пред съседния блок - също, през 1 блок - също, но доста по-голяма, защото има "цели" 4 блока около нея smiling smiley. Целия квартал е така. Обще взето имам чувството че има повече площадки отколкото малки деца. Ново строителство има, но е малко и на малки групи (до 3-4 блокчета един до друг), не е повсеместно и не се забелязва толкова. Знам че и в другите квартали има градинки, но ми прави силно впечатление че тези се поддържат и тревата лятото не ми е до кръста.

- Младост 1 и 2 от дясната страна на Ал. Малинов в посока бизнес парка беше много добре, но скоро не съм минавал пеша за да имам възможност да огледам.

- Района около църквата до "Универсиада".

- Хаджи Димитър и Сухата река / около Билла / - много пространство, широки и все още здрави булеварди
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход