Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Преглед на печата

Публикувано от Imotenbalon 
Re: Преглед на печата
11-04-2009 - 17:18:48
Една , две години минахме метър с алкохолния туризъм , това се истърка - време е да се смени лозунга - Правим свирки. *ok*



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2009-04-11 17:20 от filmatoplo.
Re: Преглед на печата
11-04-2009 - 22:05:29
filmatoplo Написал:
-------------------------------------------------------
> Една , две години минахме метър с алкохолния
> туризъм , това се истърка - време е да се смени
> лозунга - Правим свирки.
>

:} *ok*
Re: Преглед на печата
11-04-2009 - 22:44:10
Нови два банкови фалита в САЩ


[pari.bg]
Re: Преглед на печата
11-04-2009 - 23:46:11
avatar
Къде го това?

igra4 Написал:
-------------------------------------------------------
> Спиридоне ти остави Хърватска,поразрови се и виж
> за кви намаления става въпрос по чуждите тур
> оператори.
>
> 7 дневна почивка на палмата в Дубай,ултра ал
> инклузив ,със самолетните билети само за 740Е.
>
> Нашите пишман инвеститори пак доста късно
> отреагираха и ми се струва ,че ще хапнат дръвцето
> тази година.
>


Re: Преглед на печата
12-04-2009 - 07:57:36
avatar
Коментар от американски сривльовци.
[www.dailyreckoning.com.au] :cry:
Re: Преглед на печата
12-04-2009 - 09:44:40
morski Написал:
-------------------------------------------------------
> Нови два банкови фалита в САЩ
>
>
>


НОВИ ДВА БАНКОВИ ФАЛИТА В САЩ

Ай,стига бе!Неможе да го бъде!Какво е това "словоблудство? winking smiley

п.п.Честит празник на именниците! *rose*
Re: Преглед на печата
12-04-2009 - 12:37:10
komin4e Написал:
> morski Написал:
> > Нови два банкови фалита в САЩ
> НОВИ ДВА БАНКОВИ ФАЛИТА В САЩ
> Ай,стига бе!Неможе да го бъде!Какво е това "словоблудство?

"25 banques ont fait faillite en 2008" [bellaciao.org]
"Vingt-trois banques amеricaines ont fait faillite en 2009" [www.france24.com]
"8 384 еtablissements bancaires qui bеnеficient de la garantie de la FDIC" [www.easybourse.com]

Не е лошо да научиш чужди езици, така ще знаеш, че:
- 25 американски банки са фалирали през 2008.
- 23 американски банки са фалирали през 2009 (до днес).
- 8 384 американски банки имат влогове, които са гарантирани от FDIC.
Re: Преглед на печата
12-04-2009 - 12:48:33
Абе днес, не беше ли годишнина от полета на Гагарин?
...че както всичко е тръгнало все да пада... :ami:
Re: Преглед на печата
12-04-2009 - 18:28:56
Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 05.05.1966 г. в град Херсон, Украйна. Син е на Димитър Яков (!!! - полуевреин) Станишев - секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки, и Дина Мухина, от Херсон, Украйна - също еврейка - смес от евреи, имигрирали след Болшевишката революция от Германия (роднини на Бронщайн) и местни украински евреи. Сергей има един по-голям брат, роден 1952 - архитект Георгий Станишев. Средното си образование завършва в 35 СОУ ”Добри Войников” в София. През 1989 г. Станишев завършва Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа: ”Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия”. През 1993 г. защитава докторска дисертация на тема „Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19-и век“. През 1998 г. специализира политически науки (Московска школа за политически изследвания), а в периода 1999-2000 г. - по международни отношения (Лондонска школа за икономика и политически науки), където защитава научно изследване на тема ”Съвременна външна политика на Русия”. Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г., когато придобива българско гражданство и се отказва от руското..."

Значи в резюме:
Този който управлява формално в момента България е роден в Украйна с руско гражданство, с майка украйнка, завършва Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа: ”Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия”!!!!!, през 1993 г. защитава докторска дисертация на тема „Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19-и век“????????, а през 1998 г. специализира политически науки (Московска школа за политически изследвания), а в периода 1999-2000 г. - по международни отношения (Лондонска школа за икономика и политически науки), където защитава научно изследване на тема ”Съвременна външна политика на Русия”..." !?!?!?!!?!?!?!?!?!

Има ли някой все още да се чуди защо България е най-бедната държава в Европа и организираната престъпност тотално доминира, че мафията е окупирала властта, МВР, съда и прокуратурата, медиите и бизнесите и източва страната за лична сметка и по сметките на руските си покровители?
И защо Гоце и Станишев стоят мирно пред Путин?

А ще е още по-интересно да се представи и биографията на баща му, както и точно как са живяли преди 1989 г., как УБО се е грижело за тях,... за да може другарите по-добре да защитават "интересите на трудещите се" и по-бързо да установят "най-справедливия обществен строй - комунизма"...
Сега те са най-убедените бизнесмени и най-големите и компетентни капиталисти! Да се чуди човек да плаче ли или да се смее.
Re: Преглед на печата
12-04-2009 - 22:44:41
"Заплатите ще падат и ще обедняваме

Програмата на кабинета за борба с кризата е подигравка с българския данъкоплатец, казва финансистът Любомир Христов."

"А диагнозата е, че нашето стопанство е един балон, надут през 2006-2008 г., който световната рецесия спука. Ако не беше тя, балонът щеше да се спука сам след две-три години. Ако световната криза е един вирус, то нас ни удря по слабото ни място - една прегряла, разбалансирана и неефективна икономика и фалшив просперитет."

"Какво означава натрупаната междуфирмена задлъжнялост у нас? В чужбина, ако не си платиш задължението навреме, просто фалираш. У нас това не се случва, защото не се спазват договорите и няма съд, който да ги наложи. В такава среда бизнес правят онези, които не разчитат на съдебната система, за да решават споровете си."

"Необходими са мерки по отношение на платежния баланс. Досега имахме голям дефицит по текущата сметка - 20-25%, но имаше и един приток на капитали, който го компенсираше и валутните резерви на БНБ нарастваха. Т.г. ще имаме един по-малък дефицит по текущата сметка. Но за първи път от години ще имаме дефицит и по капиталовата сметка. Това води до намаляване на валутните резерви, т.е. спад на парите в обращение, банкнотите и резервите на банките. Това означава или намаляване на цените, или намаляване на реалната стопанска активност, или и двете. Намаляването на парите - тази примка около шията на бизнеса, е разрушително."

Цялата статия: [www.segabg.com]
За съжаление, не можете да отговорите на тази тема. Тя е затворена.