Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Преглед на печата

Публикувано от Imotenbalon 
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 10:20:44
Това не е мое, но съм си го запазил Смее се Смее се Смее се Познайте Ванката?

Eдно време съседът имаше такова на задното стъкло на Москвича си,само че то дразнеше, но НЕ ВРЕДЕШЕ!! После го видяхме в рекламата на банка.Тя звучеше горе-долу така: -Вие сте безпросветен зидар от Тутракан и ЗА МОМЕНТА успявате да си носите в къщи 1000лв без никакви данъци? Чувстате се успял и това ви дава основание да си купите нов laptop с 4 ядрен процесор и куп джаджи дето не можете да произнесете? За да гледате порно! -НИЕ КАЗВАМЕ ДА! -Вие сте държавен служител (разбирай, не ставате за нищо друго, но сте се НАМЪРДАЛ и взимате 400лв чисто и ние се надяваме, че НЯМА ДА ВИ РАЗКРИЯТ в следващите 20 години) -НИЕ КАЗВАМЕ ДА! -Вие сте решили да се правите на бизнесмен! Можете И ДА ЧЕТЕТЕ!! -Ние ПАК КАЗВАМЕ ДА!! Е ЧАСЪТ НА РАЗПЛАТАТА ДОЙДЕ! ЧЕСТИТО!!!! Смее се Смее се Смее се
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 10:21:57
avatar
Вестникът да вземе интервю от др. Иванов, той ще им обясни защо трябва да се инвестира на Сънито, както нас тук ни поучава всеки ден. :] :]
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 10:31:16
gekko Написал:
-------------------------------------------------------
> Вестникът да вземе интервю от др. Иванов, той ще
> им обясни защо трябва да се инвестира на Сънито,
> както нас тук ни поучава всеки ден

И понеже темата е преглед на печата, чета днес Хърсев, че ирландец който е купил нивата на баба му за 1 000 000 нямало как да си я вземе. Прав е човекът, то няма и как да я продаде. В това положение са всички заблудени дето им висят тука обявите че продават. Какво продавате бе смешници със смешниците искате по 1200 евро на квадат, а не правите сметка, че и 300 няма кой да ви даде. Искайте ако щете и 3000 и 5000, живейте си в заблудата, че имотите са нещо много ценно, че цената им е все нагоре, че кризата е временно явление и че водопадът към който пътува БГ икономиката е нарисуван.
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 11:21:24
Ирландско издание: Всеки, който купи имот в България, е глупак
[www.dnes.bg]

clap: clap: clap:
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 18:14:35
Драстичен спад в САЩ
БТА - 27 Февруари 2009, 16:17

Икономиката на САЩ се е свила с по-бързо от очакваното темпо през четвъртото тримесечие, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес. Потребителите и бизнеса са ограничили разходите си, изпращайки страната в още по-дълбока рецесия. Брутният вътрешен продукт (БВП) на САЩ се е свил с 6,2 процента - най-лошият резултат от четвърт век.
Данни на министерството на търговията на САЩ сочат, че икономиката потъва много по-бързо спрямо първоначално отчетения спад от 3,8 процента за тримесечието октомври - декември. Тази оценка бе направена от правителството миналия месец. Отчетеният резултат е и значително по-слаб от прогнозата на икономистите, които очакваха спад с 5,4 процента на годишна основа.
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 18:23:58
АКТУАЛНО

ИЗЯВЛЕНИЕ на ДСБ относно злоупотребите на Доган
дата: 27-02-2009



Сигналът на ДСБ за злоупотребите на ДПС и Ахмед Доган вече има минимално развитие. В Комисията за борба с корупцията най-после е предоставена кратка и непълна информация от НАП. Изготвянето на тази информация изисква не повече от една седмица, но за да стигне до народните представители, бяха нужни осем месеца.

Най-съществената част от информацията ще бъде предоставена вероятно през април, когато народните представители няма да могат да предприемат каквито и да било действия. По този начин премиерът Станишев и министър Орешарски покриват с политически чадър злоупотребите на ДПС и Доган.

Макар и кратка и непълна, информацията категорично показва, че:

1. Четирите имота – т.нар. “Сараи” в Бояна, “Росенец” в Бургас, “Casa Domini” в Тетевен-Рибарица и “Орфей хотел” АД, са собственост на хронично губещи фирми, притежавани от поставени лица, в два от случаите търсени от прокуратурата.

2. Обитаваните от Доган “Сараи” в Бояна са построени с пари, откраднати от българския данъкоплатец под формата на дължим ДДС.

3. Три от имотите – “Сараите”, “Росенец” и “Casa Domini” в Тетевен-Рибарица са по същество перачници на пари в големи размери. Не е известно как се издържат. За строителство и ремонти са “похарчени” огромни суми, получени от необезпечени заеми и от бившата групировка “Мултигруп”.

Престъпленията срещу българската данъчна и финансова система са извършени пред очите на премиера Симеон Сакскобургготски и финансовия министър Милен Велчев и са прикривани от премиера Станишев и финансовия министър Пламен Орешарски.

Днес ние не призоваваме прокуратурата да действа, защото знаем, че тя отново ще прикрие злоупотребите. Не призоваваме нито една институция, защото, както досега, никой няма да направи нищо.

Убедени сме, че единственият начин да бъдат разкрити докрай тези прикривани от Тройната коалиция престъпления е БСП, ДПС и НДСВ да бъдат изпратени от българския избирател в опозиция.





София,

27 февруари 2009 г.
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 18:51:36
status Написал:
> ИЗЯВЛЕНИЕ на ДСБ относно злоупотребите на Доган
> ""Убедени сме, че единственият начин да бъдат разкрити докрай тези прикривани от Тройната
> коалиция престъпления е БСП, ДПС и НДСВ да бъдат изпратени от българския избирател в опозиция."

Гарантирам ви, че това ще стане smiling smiley http://forum.imoti.net/read.php?6,183123,page=6
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 20:28:12
barbarone...анкетите по форумите не са критерий за нищо.Миналата година пак даваха огромна преднина за Костов и АТАКА,пък те излязоха опозиция...да не говорим,че Костов беше на една идея изобщо да не влезе в парламента.Дано поне тая година на тъмносините наистина им дойде акъла в главата и отидат за риба,а не се наредят от 5 сутринта пред урните.Идея си нямаш какво причини на икономиката на тая бедна страна системата "приватизация чрез РМД",измислена от същия тоя Костов.Абсолютна катастрофа беше тоя модел на приватизация.Там няма празно-всичкото беше нечия далавера.Ако искаш можем да вземем и други "успешни" модели от онова време...Здравна каса,Социално осигуряване,Банково и застрахователно дело...
Не съм с леви убеждения.Даже хич не ми харесват платформите на левите партии.Ама "Костовизма" е политическо извращение в най-чиста форма.И колкото по-бързо се отървем от политиците,провеждащи тая шантава политика,толкова по-добре.
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 22:26:09
avatar
salvador Написал:
-------------------------------------------------------
> barbarone...анкетите по форумите не са критерий за
> нищо.Миналата година пак даваха огромна преднина
> за Костов и АТАКА,пък те излязоха опозиция...да не
> говорим,че Костов беше на една идея изобщо да не
> влезе в парламента.Дано поне тая година на
> тъмносините наистина им дойде акъла в главата и
> отидат за риба,а не се наредят от 5 сутринта пред
> урните.Идея си нямаш какво причини на икономиката
> на тая бедна страна системата "приватизация чрез
> РМД",измислена от същия тоя Костов.Абсолютна
> катастрофа беше тоя модел на приватизация.Там няма
> празно-всичкото беше нечия далавера.Ако искаш
> можем да вземем и други "успешни" модели от онова
> време...Здравна каса,Социално осигуряване,Банково
> и застрахователно дело...
> Не съм с леви убеждения.Даже хич не ми харесват
> платформите на левите партии.Ама "Костовизма" е
> политическо извращение в най-чиста форма.И колкото
> по-бързо се отървем от политиците,провеждащи тая
> шантава политика,толкова по-добре.

Опа, салвадор, и ти ще влезеш скоро в редиците на агентите на ДС с тези приказки. :]
Относно РМД-тата - тая схема (източване на предприятието и приватизацията му след това от под маската на РМД) я измислиха и започнаха да я прилагат по Виденово време, обаче не можаха да я докарат до край (да приватизират всичко).
"Приватизацията" беше довършена по време на Костовото правителство.
Re: Преглед на печата
27-02-2009 - 22:52:44
Еи я да не плюете за цените !
Говорих с няколко нотариуса- казаха хората ---няма сделки
не казаха ниски цени :]
на бас се хващам , че ако хипотетично продаваме една сграда от 100 апартамента и ги обявим на по 300 евро - ще се юрнат купувачи с готов кеш и ще се продадат 30 апартамента за 2-3 дни ...но останалите 70 ще останат - още 20 ще се продадат за няколко месеца и ще останат 50 апартамента ..и после ?
Никои не признава че падат цените - всеки казва -няма сделки
когато се усетят че биха имали сделки на по ниски цени - ще продават...но тогава пък кои ще купува --- о сетих се ...др.Иванов
и понеже само тои купува напоследък- Иванов ако четеш - обади се имам страшни неща(лични) ще се разделя с тях на центе за които говориш от време на време


п.с. Баба Марта чука на вратата- а сме само два месеца след нова година -----какво ли ще се случи през м.Маи :]
За съжаление, не можете да отговорите на тази тема. Тя е затворена.