Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Повишаване или ...повишаване.. а може би успокояване и леко повишаване в следващите пет години

Публикувано от turbozol 
Re: Повишаване или ...повишаване.. а може би успокояване и леко повишаване в следващите пет години
10-04-2008 - 21:41:19
Quote

Разбирам мдаааа т.е. да очакаваме гарсониерите в младост да станат по
15 000 евро? Предполагам до 2 години мммм?
Макар, че и до 6 години това да се случи аз много бих се радвал. Ще си купя няколко на мига...стига да се доредя Не ми се вярва това да се случи и след 15 години...дали не съм много голям песимист ммм? Може би съм твърде черноглед.
Нека си пожелаем още сега, защо да чакаме 2 години като можем да си помечтаем още сега? Аз бих си пожелал двустаен тухлен 75кв.м чиста площ в затворен комплекс в София да мога да си купя сега или хайде след 5-6 месеца за 20 000 евро ехаааа супер би било...
Ама дали ще ме огрее


Продавач,личи си,че си човек с познания,което мисля,че и преди сам ти споменавал,но това не ти пречи да се заблуждаваш за бъдещето понякога.За момента все още сигорно държат(повишават)цените на НИ в София,която остана като последен опълченец в Бг,но това не означава,че и бъдещето ще остане така розаво.Подобна беше ситоацията в Испания,да не казвам и по-пресилена в покупките на Ни и знаеш вече на къде отиват,нали?
И не се впрягай много а ходи да хапнеш нещо.Добър апетит!
Re: Повишаване или ...повишаване.. а може би успокояване и леко повишаване в следващите пет години
10-04-2008 - 23:12:58
искам да попитам (разбира се без излишно да се заяждам) хората във форума които не живеят в бг...след като не живеете в родината какво правите в родните форуми не може ли просто да си пишете с приятели по скаип ако ви е мъ4но...про4тох едно мнение по горе 4е с еди колко си пари щял бил да си купи в испания а не в младост добре ами купи си какво толкова щом ти харесва масово се обиждат българите които живеят тук и 4есно вадят хляба си независимо от прогнози и икономи4ески ситуации ами пак добре вие нали сте си навън защо се безпокоите за тези хора от така наре4еното отвас простолудие вашия живот нали си е ок..аз ли4но имам много приятели навън..и се доказаха само един единствен си закупи къща в англия но иска окон4ателно да се прибере в бг макар 4е там има висок стандарт а купи имота там защото има 3 деца и трябва място не може все по квартири същевременно оба4е си купи и апартамент тук в бг които не дава под наем за да не му го съсипят ...купи си в едно сеце вилно място и ще по4ва да строи това лято.....друг мои приятел е 12 год навън и има пари да си купи навън жилище но преди 8 месеца си капарира апартамент във варна....още един последен пример пак с мои близък които пък си закупи магазин преди около година и го даде под наем при много строги правила за наемателите защо ли ами за да не му съсипват имота...защо тези мои приятели с които си говоря по4ти вс ве4ер купуват в тази гадна страна която е втора употреба защо те не казват и една лоша дума за родината си.....ето и професии първият има собствен бизнес за инсталации за битова газ -много симпати4на банкова сметка има ...втория работи в извесна банка ...доход-завиден....третия е ком специалист и изработва саитове на авиокомпании последната е на бритиш...банкова сметка...мн мн добра .......аз не споря дали ще падат или ще ска4ат цените ....ако нещо ви пре4и бг не се занимаваите с нея и в африка има криза малко за там пишете ...или бг пенсионерите вашите маики и бащи ..били прости защото живеели с 100 евро ...да живеят ама са си нашите пенсионери нямало деца....ами аз ли4но имам и моите приятели също ...но тези които из4езнаха навън да търсят щастието и финансовата изгода пропуснаха собствения си живот и не можаха да създадат семеиства и деца ...дори да имат къщи нямат дом......за себе си ще кажа 4е съм бил на мн места но истинския ми дом е в бг и вилата ми и земята ми които съм си купил сам с пари изкарани тук от туризъм и имоти и други деиности ....моля ви наи у4тиво ако не ви харесва моята родина не се занимаваите с нея...благодаря
Re: Повишаване или ...повишаване.. а може би успокояване и леко повишаване в следващите пет години
10-04-2008 - 23:43:02
dival,не знам към кого са ти предназначени редовете,но според мен повечето от тези които са в чужбина и пишат в форума имат възможноста да погледнат от 2 страни нещата и не пишат за да се заяждат а за да помогнат с каквото могат.А това ,че ти споменаваш,че много твои приятели живеещи в чужбина искали да се завърнат е чудесно,за да не се обезлюди страната,ако въобще е вярно,защото и аз съм от 17г извън Бг и трябва да ти кажа,че няма връщащи се обратно.Вярно е ,че много си мърморат,но никoй не го прави,защото знае какво го очаква.А за Българите ,които си изкарват чесно парите,както и пенсионерите(родители),все ми се струва ,че има кой да им помага от чужбина също а можеби и повече от колкото от някои в Бг.
точно затова съм тука за да информирам и предпазя честните и почтените хора в България от мошениците който искат да ги изпързалят. Как ли не пързалят хорицата в Бг, медиите пишеха какви ли не простотии, платени статии, стъкмистики.

Момче запомни, аз не създавам кризата, аз просто поставям диагноза.

Сигурен съм че всеки иска България да е хубаво място за живеене.
1 милион че и повече млади хора решиха че не е. И децата в момента не са в България, тук много си заблуден, ромските деца са в България но не и българските.

Ти сериозно ли си мислиш че ако в България живота беше песен както се мъчите да го представите тука по форумите хората щяха да се разпилеят по света?
Ами кой луд бяга от хубавото?

Моите критики са към хората с кредитите, че са с промити мозъци. Баламурниците теглейки кредит и раздуващи цените всъщност гонят младите хора от Бг. Не аз.

Ако си мислиш някой ще ти купи кимизарника като го избиеш на патриотизъм, много се лъжеш.




Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-04-10 23:47 от kuku987.
и аз не се занимавам с твоята родина, ами с моята.

Докато пращам пари и издържам бедните си и оскубани роднини и приятели цъфтящи в Европейска България ще го правя. Когато ти им платиш сметките тогава ще ми даваш акъл какво да казвам и какво не.

обидите между другото са част от маркетинг стратегиите на Бг продавачите.
започнаха да продават мечти (Европа...) и като не им се вързаха емигрантите за разлика от доста хора в Бг го избиха на какво ли не: изтървали били момента, разнасяли пици и прочее.

И задължително го избиват на партиотизъм: едва ли не ако не се оставиш да те излъжа не си патриот. Абе хора в детската градина ли сте, откъде този наивитет...



Редактиран 2 път(и).Последна редакция на 2008-04-10 23:58 от kuku987.
Re: Повишаване или ...повишаване.. а може би успокояване и леко повишаване в следващите пет години
11-04-2008 - 00:12:05
Бринг ит он, Куку, точно така е, я да видим какво ще направи dival ако види мангали да обират пенсионерка на тука има - тука нема, дали ще се накара за липса на патриотизъм на хората които ще я защитят.
Напълно съм съгласен с Куку.А и наистина в БГ са толкова изветрели,че мой приятел миналия ден започна да ми развива теорий как парите,който влизали в държавата от емигрантите с нищо не допринасяли за българската икономика.Повече няма да изхарча нито стотинка в тази фалирала държава :g: :g: :g:
dival,
не им се връзвай. Те имат само две гънки - "купувам" и "продавам"!
А пък grizena е най-готина-коя ли държава ще ощастливи!
a
Re: Повишаване или ...повишаване.. а може би успокояване и леко повишаване в следващите пет години
11-04-2008 - 05:11:51
grizena Написал:
-------------------------------------------------------
> Напълно съм съгласен с Куку.А и наистина в БГ са
> толкова изветрели,че мой приятел миналия ден
> започна да ми развива теорий как парите,който
> влизали в държавата от емигрантите с нищо не
> допринасяли за българската икономика.Повече няма
> да изхарча нито стотинка в тази фалирала държава


А Гризанка колко стотинки има в джобчето че така ги стиска
Re: Повишаване или ...повишаване.. а може би успокояване и леко повишаване в следващите пет години
11-04-2008 - 09:43:30
разбира се 4е отново има обиди по мои адрес -как ли съм си помислил изобщо 4е би могло да има културна дискусия куку -само за справка нищо не продавам нищо не се опитвам да продавам не съм агенция за имоти...сигурно издържате бедните си близки не споря при мен 8 4овека мои близки зависят от мен не се оплаквам не натяквам не го удрям на патриотизъм аз ли4но си оби4ам родината но мразя държавата тоест управлението няма да се впускам в подробности предполагам пове4ето хора са така като мен много бих искал да има мнения тук а не заяждане и изобщо не целя това но явно няма как да стане защо постоянно гледате към бг след като сте навън пове4е от 10 години и след като никога няма да се връщате ...защо?
пове4ето трвърдите 4е подпомагате бг като пращате пари така е аз не го отри4ам но ако ви тежи не го правете .....ако наистина безкорисно искате да помагате изпратете мненията си на икономи4еските експерти в държавата, на премиера , напрезидента,на банкерите...на някои които може в дълбо4ина да погледне вашите прогнози и да реагира адекватно тук и да обяснявате полза няма вси4ко ми зву4и като стар грамофон забелязвам 4е постоянно копирате някакви статии от интернет и графики също но никога никои не доказва това което се твърди
сещам се 4е един ве4е бивш министър М.ВЕЛ4ЕВ се завърна в бг направи врътка с дълга коментираите неговата постъпка или 14 те хотела които фирмата на брат му издигна за 3-4 години -тои също беше навън и много хора го гледаха като месия ....навън е хуаво да ..защо ли се връщат тези специалисти ...така примерите които дадох по горе с мои приятели са реални ако някои иска да говори с тях мога да дам скаип -двамата са в англия единия в америка да искат да се връщат не знам защо тяхна си работа само казвам 4е има и такива....за циганите в бг какво да кажа и на мен са ми болна тема
още веднъж казвам дами и господа -не желая да се заяждам с никого ако някои не харесва бг да не се занимава с нея -аз не харесвам авганистан и още няколко държави и дори новините не следя за тях благодаря
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход