Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?

Публикувано от naughty 
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
29-03-2008 - 14:00:40
Съгласна само с едно - добра локация е субективно понятие! По тази причина и даден човек може да реши че Меден рудник в Бургас е топ локация въпреки че цените са по-ниски от квартал Лазур например!
ven
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
29-03-2008 - 14:04:31
Не бива да отхвърляш и фактора "мода". Ако изведнъж се окаже, че на 80% от хората им съвпадне идеята за "топ" локация?

Та въпроса е 80% от жителите на Бургас мислят ли че това е "топ"локация?
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
29-03-2008 - 17:29:53
Има такъв фактор, но не забравай все пак възможностите на хората, колко процента от населението на Бургас живее в този квартал, според мен не е малък. Същото е положението и с Владиславово във Варна, въпреки че е модерно да се живее на Червения площад, около Окръжна болница или Спортна зала и цените са около 1 500 Е/кв. че може и нагоре. Колко от хората искат е едно колко от тях могат да си позволят е друго. За това писах средно притеглена цена. За Бургас влияние и то не малко оказва Меден рудник с или без циганите, същото важи и за Варна.
Има и други фактори като например 6-те мола в Варна дето са на едно каре, познай пък в това каре колко надуват цените заради моловете, да не би това да го прави топ локация и да е по-добре от Чайка дето е до морето например?
ven
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
29-03-2008 - 17:54:46
Уф, спора е безмислен smiling smiley

Това дали топ локацията е достъпна за по-голяма част от хората няма никакво значение - тя затова е топ локация - който може да си я позволи (от тези които са решили че това е топ локация) купува. Който не може гледа другаде.

Quote

да не би това да го прави топ локация и да е по-добре от Чайка дето е до морето например?

това си е твоя субективна оценка дали чайка или моловете са по-по-топ smiling smiley. Един иска да пазарува, друг да гледа морето.
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
29-03-2008 - 18:01:00
Добре спираме спора, наистина е субективно. За това и няма смисъл в обявите да се пише имота е на топ локация, щото не е ясно дали това което мисли АНИ-тата и го предлагат всъщност е такова особено без елементарни пътища до съответното място :}
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
29-03-2008 - 18:39:19
виждам 4е споровете около локациите се из4ерпахааз много из4етох тук не зная на къде ще тръгне пазара и наистина искам да се върна на темата дали може нива на 300е..направо даите примери дали има такива нива във вашия град
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
29-03-2008 - 19:02:06
dival Написал:
-------------------------------------------------------
> виждам 4е споровете около локациите се из4ерпахааз
> много из4етох тук не зная на къде ще тръгне
> пазара и наистина искам да се върна на темата дали
> може нива на 300е..направо даите примери дали има
> такива нива във вашия град

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Дивал,тва не е борса.тебе време......ама ще го доживееме.и аз със към тези предричащи подобни цени.даже гледам Куку е сменил прогнозата си.преди даваш 400евро,а напоследък 300 евро.и аз се придържам към него и намалям цената,защото почва да става по сериозно,отколкото преди си мислех,че е.
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
07-04-2008 - 02:48:35
avatar
Хехе много си зле с информацията smiling smiley За пример ще ти кажа, че аз като стартирах един от бизнесите си през 2000, на сайта можеше да се плаща само и единствено по електронен път. А няколко години след това онлайн банкирането в БГ беше доста по-напред (като функционалност, за сметка на грозота на сайтовете им) от това в USA, където можеше само да си гледаш движението по сметката.


kuku987 Написал:
-------------------------------------------------------
> старирал бил бизнес по интернет през 2002, в
> България нямаше онлайн система за разплащане до
> 2005 а кредитните карти едва сега навлизат...


Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
07-04-2008 - 16:07:14
и каква ти беше електроник пеймънт системата и с коя банка?

Не ми казвай че си приемал кредитни карти че започвам да се смея със задника си.
Re: Анкета: Възможно ли е връщане към нива 300Е м2?
08-04-2008 - 00:52:55
avatar
epay.bg за дебитни карти. Плащания с кредитни карти сме приемали и по-рано. Имам чувството, че живееш в някакъв твой свят на истини. smiling smiley Нали не мислиш, че за да приемаш плащания трябва да имаш собствена банка? Та не виждам какво си отворил гз си очаквателно smiling smiley Или си твърде стар и всякакви такива технологии са ти като пътуване до Марс и предизвикват в теб особено страхопочитание.

Когато работех за последно за друг (преди 10 години) собственика на фирмата беше американец, който за да получи инвестиция трябваше да има X наети хора. А беше много фръцкаво да има много "пи ейч ди"-та хахаха. И наемаше разни от СУ чичковци пред пенсиониране доц.к.м.н незнам-си-какво-втора степен. И каква смешка беше с тях, липсваха им само перфокартите и IBM 360. Та бих ти дал съвет, като не си вещ в някоя област, не коментирай, защото отстрани е смешно, защото като се излагаш тук, си подбиваш авторитета като цяло. Смешно е и как пишеш "хоустинг". Тези въпросните чичковци пък казваха "ЕмАйл". Един пък на Cancel - "кенкъл". ХАХАХА. Вместо да всяват респект по-скоро се коментираше дали като ходят до WC уцелват дупката. Та и ти като продължаваш да коментираш темата, започваш да приличаш на подобен индивид.

"електроник пеймънт системата" хахаха.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход