Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

БСК - Имотният балон се пука

Публикувано от kuku 
Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 18:16:29
Куку,
Те и статиите са няколко - от една и съща персона.
[www.imoti.net]
[www.imoti.net]
[www.imoti.net]
и др...
Веднъж се подписва Радослав Михайлов, веднъж /Р.М.
И в един такъв приповдигнат компасов тон!!!
Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 18:20:22
организирана дезинформация - това е за съжаление българската непрофесионална журналистика.

Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 18:25:09
компас,
подписа ти:
>Автоматичен подпис:
>Моля Ви да приемете спокойно факта, че КРАХ НА ПАЗАРА на НИ в БЪЛГАРИЯ НЯМА.

е в пълен контраст с цитираното от шефа на Българската Стопанска Камара - стар партиен кадър, щом и той ти казва че работата е зле а ти продължаваш да твърдиш че е добре значи съвсем не си в час.

може би редно да го помениш на:

Автоматичен подпис:
Моля Ви да приемете спокойно факта, КРАХА НА ПАЗАРА на НИ в БЪЛГАРИЯ Е ВЕчЕ ФАКТ. стигнали сме дъното но продължаваме да дълбаем надолу....


Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 18:49:49
Goro, същия този Радослав Михайлов беше писал и подигравката, че сме били на опашката по цени на имоти, без да уточни, че е нелогично да се сравняват средни цени на м2 по квадратура с общите площи и средни цени на м2 без общите площи. [www.imoti.net] Да се беше извинил поне!

Съдейки по тона обаче, тези неща сигурно наистина ги пише kompas, в някоя от паралелните си идентичности, в случая – в амплоато на псевдо-журналист. Само той умее с такава лекота (лудичък е, простено му е) да изопачава реалността. "Чудесната България" – виж ми окото! “Гледаме нагоре и напред и сме доволни и щастливи от живота” – дрън-дрън! :}

И kompas, внимавай като гледаш нагоре и напред да не се препънеш, щото в София дупките са навсякъде и хората гледат предимно в краката си, иначе е опасно.
Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 18:56:00

Както знаем си начинаещ завърнал се емигрант /примерно/
с изкривено мислене
повече от твоите прословути 300 евро не ти давам ако зависи от мен
само като ти чуя разсъжденията против БЪЛГАРИЯ
бъди сигурен че ще те размажа от работа за да ти докажа че
си един всезнаико който много ръси глупости а всъшност нищо не
може и всеки ден ще ти го доказвам докато сам не проумееш че си изперкал кон с капаци.

сега сериозно:
Зависи от умствените ти възможности
и от това какво можеш и как го постигаш .
Има и нисши за собствен бизнас само да знаеш къде да си насочиш паричките
нали знаеш в мътно време най-добре се печели.
clap:

Автоматичен подпис:
Моля Ви да приемете спокойно факта, че КРАХ НА ПАЗАРА на НИ в БЪЛГАРИЯ НЯМА.










Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 19:03:05
Ето казах ти че пак ще пуснат паричките
от Европа .
По новините казаха че след 25 май пускат пак парите по САПАРД
и другите ще пуснат
споко колкото ни дадат толкова ще вземем и оползотворим. clap:

Автоматичен подпис:
Моля Ви да приемете спокойно факта, че КРАХ НА ПАЗАРА на НИ в БЪЛГАРИЯ НЯМА.














Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-03-11 19:05 от kompas.
абе важното е нещо да се пукаsmiling smiley))) балон ли ще бъде пропаганда ли ще бъде...
11-03-2008 - 19:08:52
avatar
[dnes.dir.bg]

Европейските пари могат да тръгнат през лятото

11 март 2008 / News.dir.bg

Временно спрените от Европейската комисия 81 млн. лева по САПАРД ще бъдат изплатени на бенефициентите.
Плащанията ще дойдат от авансови средства на ЕС, съобщи в Министерството на земеделието и продоволствието зам.- министърът на финансите Димитър Ивановски.
В министерството заседава Мониторинговият комитет за наблюдение по програма САПАРД. Изпълнителният директор на ДФ "Земеделие" Димитър Тадаръков съобщи, че ще помолим Брюксел средствата по годишното финансово споразумение за 2006 г. да бъдат изплатени през първите шест месеца на 2009 г. Това ще стане, ако фирмите представят искане за плащане и ако се установи, че няма нередности с изпълнението на проектите. Средствата ще бъдат платени от акумулирани във фонд "Земеделие" пари от националния бюджет и от авансови плащания от ЕК.
Димитър Ивановски не се ангажира с прогноза кога ЕК ще поиска отново България да представя искания за плащания по програма САПАРД. Зам.-министърът обаче посочи, че на 31 март ще бъде извършено т.нар. изравняване на средствата по САПАРД между България и ЕК, което е и един от източниците на информация за това как се изразходват средствата по програмата. На 26 май в България пристигат одитори на ЕК, които също ще проверяват изпълнението на програмата.
Присъстващият на заседанието на комитета по наблюдение представител на ЕК Кай Мортенсен изтъкна, че е възможно след одита през май ЕК да направи нова преценка върху искането си от миналата седмица България да не представя заявление за плащане по САПАРД от ЕК. Нужно е да бъдат коригирани процедурите по контрол на проектите, изтъкна Мортенсен и съобщи, че на днешното заседание на мониторинговия комитет не е обсъждан случая Людмил Стойков (виж линка).
Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) провежда разследване за предполагаеми злоупотреби с парите по САПАРД. Димитър Ивановски изтъкна, че не би могъл да прогнозира в какви срокове ще приключи разследването.

Автоматичен подпис: [www.investor.bg] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net] [forum.imoti.net]

"До 2060 г. българското население ще се стопи с 27%, но в София ще нарасне с 45% до 1, 87 милиона души..." Кога се купува недвижим имот - когато цениТЕ падат или когато вървят на горе?
Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 19:09:14
Електронното издание Evropa.dnevnik съобщава, че плащанията от Брюксел по програма САПАРД за модернизация в преработвателните предприятия, ще останат замразени най-малко до 15 май. За тогава е насрочена финансовата проверка на Европейската комисия /ЕК/ по годишния одит на програмата. Ако до тази дата Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) излезе с окончателен доклад по разследването за злоупотреби със средства от предприсъединителната програма, вероятно ще бъде вдигнат и временният мораториум. Изданието цитира Кай Мортенсен от генерална дирекция "Земеделие" в ЕК и националният координатор на средствата от ЕС Димитър Ивановски, които са съобщили за това след двудневно заседание в София на Мониторниговия комитет на програмата. До момента по програма САПАРД са сключени над 3 хил. договора на стойност 1.3 млрд.лв. Зам-министърът на финансите Димитър Ивановски беше категоричен, че нито една компания, която е изпълнила перфектно проекта си, няма да бъде ощетена, а ще получи пълният размер на субсидията. Той уточни, че българската страна има право и по време на мораториума да финансира частично проекти с авансово изплатените в началото на годината от Еврокомисията средства. Брюксел е поискал от Ивановски да представи гаранции за оперативен контрол в агенция САПАРД, каза Кай Мортенсен. В същото време, стана известно, че според правилата на ЕС, българското правителство ще трябва да върне всички средства от програми на съюза, за които се смята, че са били прахосани или присвоени от недобросъвестници чиновници или бизнесмени.
Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 20:27:46
по повод по предниа ми пост нека отговоря.....под атрактивни имоти разбирам такива които и преди и сега си имат цена не може да се иска имот в бояна или център или център варна или морски имот да бъде 300 евро това просто няма да стане ....ина4е за панелки на по 40 год. да съгласен съм ще има понижение....за парцел в долно уино също.... winking smiley winking smiley winking smiley winking smiley
Re: БСК - Имотният балон се пука
11-03-2008 - 21:12:13
и защо да няма как да стане по 300 евро за квадрат по морето?

Значи може да си купя за 200 евро (300 Долара) квадрата реална част разкошна къща в Коста Рика със 2 декара земя, зеленина, обзаведена, с климатик, разкошна кухня, басейн (shared between 4 houses) където има 12 месеца туристически сезон, храните са 5 пъти по-евтини от Бг.

Същата във Венецуела е 100 евро а в КУБА - 50 евро на квадрат.

Да се чуди човек какви са там цените на строителните материали, колко струва петрола (във Венецуела - 10 цента на галон)...

А във Варна и Бояна не можело, там било Европа, като че гореизброените страни не са Америка.

Смешно е в момента бърдаци и вилички ссъс септични ями на неатрактивното черноморие, необзаведени и на измазка са по-скъпи по абсолютна стойност от установени (established) райони на Флорида като Бока Рейтън, при това там къщите са обзаведени, с гаражи, басейни, аплайънси...

Като гледам какво се продава във Флорида и на каква цена, 300 евро е много за Българското черномоеир. Затова уточнявам : 300 евро ще бъде цената на топ локейшъните само на Варна и София колкот и невероятно да звучи това сега.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход