Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

къща

Публикувано от orel_70 
Re: къща
05-02-2008 - 19:32:33
Тая дискусия прерастна в простотия. Някои не са се научили да се учат от грешките.
inj
Re: къща
06-02-2008 - 07:09:17
Да, имаше проблем с номера ми в КИИП. Станало беше объркване и недоразумение. И то в моя вреда. Наскоро научих за това и то благодарение на клиент. Но това съм в процес да го оправя до месец. Не се крия и си признавам. Ама ако ще караме на лични нападки мога да кажа много неща. Но не съм толкова дребнав. Засега колега ми подпечатва проектите, докато си получа новия лиценз и номер. Това не значи, че не си разбирам от работата.

e-mail: inj@injener.net
ICQ: 46741990



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-02-06 07:18 от inj.
Re: къща
06-02-2008 - 08:47:14
cassviva

Наистина много тъпо. Не разбирам що за фирма ще се занимава с такива дребни заяждания? И как въобще сте имали клиенти досега?!... С номер или без номер inj пише смислени неща за разлика от твоите алабалистики:

"Съвременната къща е в състояние да реаргира на макро климатичните уславия и да съсдава микро-био среда, ползвайки геотермалната и слънчевата енергия и ефективна климатизация(нестандартна). В същият момент тя е в състояние да регулира не само температурата, влажността, йонизацията, озонирането, но и наличието и регулирането на микроорганизми в био-средата, ползвайки някои елементи на фитомедицината."

Отивай да облъчваш другаде!



:g:



Редактиран 1 път(и).Последна редакция на 2008-02-08 02:54 от селтак.
inj
Re: къща
06-02-2008 - 13:12:00
За да няма недоразумения с моя лиценз, както се изтъкна по-горе, ще кажа само, че наистина се оказа грешка при издаването на лиценза ми. Не знам къде е била, предполагам и кой не си е свършил работата, та аз се оказах без регистрация. Но това са си мои проблеми и съм се заел да ги разрешавам. А човека, който уж ми помогна по-бързо да ми излезе печата и лиценза, ще го намеря и ще се оправям аз с него. Така или иначе, вече съм предупредил кметствата, където има мои проекти и щом си получа новия лиценз, съм се уговорил да ги преподпечатам. Дори и 2-та проекта, които съм правил за касиопея. Това е положението при мен. Аз продължавам да си работя, за съжаление в момента, след като се установи това, ползвам колега да ми подпечатва проектите. Но важното е, че всичко ще се оправи.

Касиопея имат страхотен специалист - шеф на цеха им. Този човек го уважавам много. Работи с точност до милиметър и наистина знае как се правят рамките, панелите и т.н.. За останалата работа на фирмата, няма да коментирам. По - добре клиентите им да кажат.

e-mail: inj@injener.net
ICQ: 46741990
Re: къща
06-02-2008 - 15:43:51
Ок стига с глупостите, защото това се превърна в всичко друго, но не и в нормален разговор. Благодаря на INJ за оточненията. Пожелавам му наистина всичко да е наред.
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход