Dnes Bloombergtv.bg Investor Gol Automedia Tialoto Az-Jenata Az-deteto Teenproblem Puls Imoti.net Rabota Start Blog Aha Snimka
imoti net - порталът за недвижими имоти
 


Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

започна се!

Публикувано от thefog 
Re: започна се!
16-11-2006 - 17:25:43
Stignah do obratniq nasip.
Polojiha i trabite za VIK
[www.bgphoto.net]
Re: започна се!
21-11-2006 - 11:34:34
Във връзка с строежа, Фирма “ТОПДООР” ООД има удоволствието да Ви предложи вътрешни интериорни врати на словенската фирма “Jelovica”. Изделията на словенската фирма “Jelovica”, включват богат асортимент от дървени прозорци, входни и вътрешни врати, сертифицирани по ISO 9001, произведени от висококачествени материали, безопасни за човека и околната среда. дървени пресовани врати комплект с каси; 24 типа по каталог; пълнеж: хартиен, тип “пчелна пита”, плочи от дървесни частици, плочи от дървесни частици олекотени; естествени фурнири: лимба, бук, махагон, ясен, явор, дъб – 3 цвята; цвят по RAL; брави: обикновени, секретни за цилиндрични ключалки, за сервизни помещения; стандартни външни размери на каса: а/ широчини: 66,76,86,96 см, б/ височини: 201, 241 см. в/ широчини на каси: 10, 12, 15, 23, 28 см. Вратите могат да се изпълнят и по размери на клиента. При проявено желание от Ваша страна за по-подробна информация на предлаганите изделия от Словения, както и цени, моля свържете се с нас.
тел: 02/ 8 299 177
GSM: 0889 850 419
Вълев
teo
Re: започна се!
21-11-2006 - 12:11:24
Г-н Вълев, като начало може само да кажете дали предлаганите от Вас изделия, т.е врати от Словения са по-скъпи от тези предлагани на германски, италиански и испанкси производители. Все пак Словения е една от страните с доста висок стандарт в ЕС, предполагам и стоките също са скъпи.........
Re: започна се!
21-11-2006 - 12:57:49
И аз имам въпрос към Вас, г-н вълев, посъветвайте ме къде да занеса да отрежат около 2 см. от интериорна врата, трудно ми е да определя от какво е, със сигурност не е шпервана, монтирана е в нова сграда от строителя и понеже няма настилки и както става обикновено всяка бригада си монтира самосиндикално, явно са правили замазката след като вече касата и вратата е била монтирана и сега не може да се сложи паркета, трябва да я режем.
Re: започна се!
21-11-2006 - 14:21:56
здравейте г-н Teo, без да съм пристрастен, по мой наблюдения, както и разговори с клиенти цените на словенските врати са напълно приемливи, ако имате спесификация бих ви дал конкретни цени. Цената зависи от широчината на касата, както и бройка, както и вид пълнеж на крилото. Ште ви предоставя ориентировъчна цена/средна/ за масовиа модел / PLAIN - гладка врата/ - 160-170лв. Имайте предвид че цената пада при количество. Ако сте запознати с интериорните врати, ште оставя кратка характеристика:
Крилото е изпълнено от дървена рамка, дебело е 40мм, облепено с MDF; PDF и покрито с естествен фурнир или фолирано. Крилото е фалцвано и във фалцовете също е с естествен фурнир.
Касата е изработена от ПДЧ, облепена с декоративно фолио или фурнир. Дебелината е 20мм и е със заоблени ръбове.
Первазите са от ПДЧ, широчината им е 60мм и са подвижни - покриват +12мм до -5мм. Подвижността на перваза осигурява плътно обхващане на стената и придава особено добър естетичен вид.
Стандартният пълнеж за интериорните врати е хартиен. С промяна на стандартния пълнеж с RSP/олекотено ПДЧ/ или VSP/плътно ПДЧ/ се подобряват шумо- и топлоизолационните свойства на вратите.
Re: започна се!
21-11-2006 - 14:29:43
Здравейте г-н StefanB, ако врата е МДФ с естествен фурнир то нейното рязане с по малко от 5-6см е невъзможно тъй като фурнира се чупи /става като гребен/, част от политиката на фирмата ни е да взимаме мерки при готов под, а ако това все пак е невъзможно то след преглед на плана се взимат нужните сантиметри предвид! ако е фурнир то не се отчайвайте - винаги дърводелското ренде ще ви е отполза! в противен случай всеки дърводелски цех би ви бил отполза!
Re: започна се!
22-11-2006 - 15:13:57
Здравейте,
наистина много интересен и полезен форум.На мен ми предстои същото.Днес ходих до общината и пуснах молба за даване на строителна линия и откриване на строителна площадка.Като чета със какво се сблъсквате-направо се плаша с какво съм се захванала.Всичко е свързано с доста тичане-до сега тичах определено аз тъй като съпругът ми е доста зает ,но занапред..................незнам.Въпроса опира и до това,че няма да имаме възможност да наемем строителна фирма и ще трябва да търсим някаква бригада и да купуваме материалите сами.Ще осигурим материалите и живи и здрави напролет дано да стигнем до някъде.
Поздрави и успех на тези които са стартирали!!!!!!!!!
teo
Re: започна се!
22-11-2006 - 18:04:14
Благодаря за отговорите г-н Вълев. Аз съм далеч още от вратите но си записах координатите и живот и здраве, вероятно лятото може да обсъдим една евентуална оферта.
Поздрави !
Re: започна се!
23-11-2006 - 11:06:01
Това е преди плочата....днес ще се лее.
Отдолу отидоха около 100куб. скална маса после трамбоване, песък , наилон,
XPS - 5см и арматура.

[www.bgphoto.net]
teo
Re: започна се!
23-11-2006 - 17:03:39
Не е ли излишен този XPS на плочата, т.е между плочата и земята ? Предполагам го слагаш за топлоизолация ? И като връзваха арматурата не го ли нараниха ?
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да публикуват в този форум.

Натиснете тук за вход